Hallå !

Inte mycket nytt att dela med mig idag faktiskt , men jag har tänkt på det här med bloggen .

Snart 2 barn , med 1 barn är jag upptagen , så vet jag inte hur det kommer se ut med 2 . Tyvär är bloggen inte någon prio för mig , har bloggat länge . Lagt ner och börjat igen och om igen .

En blogg är inte var jag vill lägga min fokus på. Utan min familj. Men jag är aktiv på instagram då och då , fortsätt att följa mig där om ni vill förstås . Ni hittar mig under förnamnet och efternamnet : ineshasanbasic
Här är jag rund och go i vecka 32 , 8 veckor kvar 🙉😀. Med både spänning och skräck .
  • 255 readers

Likes

Comments

God kväll !

Ångrade grovt att jag skröt hur jag aldrig blir sjuk eller smittad , vilket faktiskt stämmer . Det verkar dock som om när jag väl nämner det och "skryter" om det så händer det plötsligt ..

Jag kände mig dålig redan igår . Halsen gjorde ont och jag kunde inte andas genom näsan . Imorse när jag vaknade vart det värre , mina läppar har spruckit , näsan gör ont och halsen värre . När jag har ont i halsen så får jag även migrän på det , och när jsg får migrän får jag ont i ögonen så jag vet inte HUR jag har klarat av den här dagen med en liten som springer runt och gapar och som bara älskar att slå stekpannor mot golvet , trodde jag skulle DÖ ! Dagen har känts som en evighet .

Nu är dagen ääääntligen slut . Jag ligger i sängen , lilleman sover och mannen ser på någon usel serie och jag passar på och bloggar innan jag avbryter hans kassa serie ;) så vi kan se på något ihop haha .

Hoppas ni får en bra helg !

Bjuder på en mysbild från idag , dom enda 5 minuterna jag lyckades få Liam att ligga still och faktiskt mysa med mig 🙉

  • 286 readers

Likes

Comments

Först blev min man sjuk och nu är Liam sjuk. Han kan varken andas eller får sova ifred utav den jobbiga rethostan han fått .
Känns inte som att hostmedicinen hjälper precis , nästan så att det har blivit värre .

Jag är i alla fall frisk . Känns som dessa två är sjuka varje vecka men verkar aldrig gå över på mig , tack o lov för det. Nog är det bra med en höggravid mage , trötthet och halsbränna som tar livet av mig nästan , så klarar mig utmärkt utan en förkylning haha .

Nu ska jag försöka få gjort något här hemma medans Liam dansar och sjunger med barnplåtarna som går på repeat 👍🏼

  • 407 readers

Likes

Comments

Säljer min LV noe, helt klart den snyggaste jag någonsin ägt , och efter många om och men så får den flytta till en ny ägare .

Jag håller fast vid en väska för länge , då jag har separationsångest haha .

Jag säljer den för 4 500 . Vid intresse maila mig på : ines.hasanbasic@hotmail.com

  • 411 readers

Likes

Comments

Jag tycker faktiskt om att läsa , det har jag alltid gjort så länge jag själv får välja vad jag ska läsa om förstås , haha .

Jag hinner helt ärligt talat inte med att läsa just nu, inga långa romaner eller feta böcker som tar en evighet att läsa till slut .

Mitt nya tillskott är det en "barn bok" alltså en bok om barn snarare . Den är dock lite mer som en handbok , det står allt du behöver veta , allt från graviditet fram tills barnet är 6 år . Väldigt bra skriven , och det bästa är med en "handbok" är väll att man inte MÅSTE läsa kapitlen i ordning utan du läser om det du behövs veta eller helt enkelt vill läsa om .

Hur bra som helst för en små barns mamma som måste hoppa mellan meningarna när dem läser .

Så , är ni gravida eller precis fått barn . Köp boken ! En toppen bok att ha hemma 😊 och ligger på 160kr vilket inte är mycket alls för en bra skriven bok med många sidor .

  • 427 readers

Likes

Comments

Kära vänner,

Jag skrev just under namninsamlingen: SKÄRP STRAFFEN FÖR NERLADDNING AV VÅLDTÄKT PÅ BARN

Det skulle betyda oerhört mycket för mig om du också skrev under kampanjen för denna viktiga fråga. Varje namn som läggs till listan skapar momentum och gör det troligare att vårt mål blir verklighet.

Kommer du stå med mig och skriva under på denna kampanj?

http://www.minkampanj.nu/petitions/forbjud-genast-nerladdning-av-valdtakt-pa-barn

Efter du har skrivit under denna namninsamling kan du lägga en liten stund på att sprida den bland dina vänner och din familj. Det är superenkelt - allt du behöver göra är att vidarebefordra denna text.

Tack!

​När man kan göra skillnad, och det enda det gör är att det tar 2 sekunder av din tid,  då gör man det, man hjälper till ! 

Likes

Comments

Tycker riktigt aldrig man vänjer sig att lämna sitt barn på förskolan , är inte Liam ledsen utav att jag lämnar han så är jag det . Så alltid är det något .

Jag har stora problem att vara ifrån min son och lämna han till någon om det inte är familj , det bara är så . Man har en ständig oro . Eller i alla fall jag, redan inne på andra terminen men ändå vill jag bara att han stannar hemma med mig o myser i soffan .

Idag fick jag hem honom med flera rivsår i ansiktet , man tänker barn är ju barn och sådant händer . Men att man inte va där o tröstade när han fick ont gör ont i mitt mammahjärta oavsett hur töntig jag låter .

Jag kommer nog aldrig släppa taget utav mina barn . Kommer tvinga dom bo här föralltid haha

  • 474 readers

Likes

Comments

Tänkte visa er ett läppstift jag fick köpt mig när jag var i stan igår .

Båda är från Anastasia . Färgen Crush den som är mörkare har jag haft ett tag och jag älskar att dem sitter hela dagen och att de ger en matt finish förstås .

Igår fick färgen Milkshake följa med , den perfekta nude läppen . Även dessa 2 ihop funkar jätte bra .

Eller som jag gör , använder min dagliga läppenna från Mac i färgen stripdown som är något brungrå och blandar med Milkshake , ger den där snygga nude med ombre effekten .

Crush har rosa i sig är något mörkare på läppen i alla fall på mig som är väldigt blek . Milkshake är mer nude i verkligheten än vad den ser ut på bild , men även den har lite rosa i sig ,

  • 484 readers

Likes

Comments

God morgon!

Jag hann aldrig med ett inlägg igår, tänkte att jag skulle hinna med ett men blev aldrig så.

Nämligen så att igår gick det 4 år sedan jag och min man gifte oss, det har gått sjukt snabbt och jag kan inte förstå hur länge vi faktiskt har känt varandra redan. Så jag stog och laga mat igår plus att jag försökte få ihop en cheescake, som blev HUR god som helst.

Minns när man inte bodde ihop och man trodde att man kände en person så väl, nu tänker jag att jag lärde känna min man först efter några år av ''kännande'' när vi väl flyttade ihop och gifte oss och ack vad tufft det kan vara att plötsligt anpassa sig efter en människa och den efter dig. Ett äktenskap går upp och ner i perioder, klarar man inte det så är det ju ingen idé . Tror man måste veta sånt och va beredd på det innan , att leva med någon som inte är en själv är ju självklart en ansträngning på ett sätt.

Men för mig är ett äktenskap en självklarhet, om ni bara visste vad våra tjafs kan handla om. Tex, vilket president som är bättre haha , och jag kan bara inte förstå hur jäkla envisa vi båda är. På ett jäkla konstigt sätt så kompletterar vi varandra ändå, bättre än många andra som kanske ''tjafsar'' mycket mer sällan än vad vi gör.

Men jag och min man är verkligen inget otippat par. xD


Min man Adis är en helt fantastisk människa med ett gott hjärta , som kämpat för allt han lyckats i livet vilket jag ser som en grym egenskap. Han peppar mig igenom allt tufft, och står alltid vid min sida. Han är typiskt en sådan person som alla tycker om, han är helt enkelt älskad utav alla .Likes

Comments

Älskar dessa produkter för baby. När man är gravid får man oftast massa babyboxar som man får lov att hämta ut på apoteket, man får massa smått o gott, även små tester på många olika badprodukter för baby.

Just det här märket har en bitleksak som liknar en giraff, tror dom finns i 2 olika storlekar. Ni som är mammor, har säkert sett det förut! Just den här Hair&body wash prövade jag först här om dagen på lilleman, bästa någonsin! Han fick supermjukt hår plus att han luktade GOTT första gången efter ett bad. Tycker dom andra luktar för oparfymerat, och ditt barn luktar varken nybadat eller smutsigt efteråt haha.

Hur som helst, fick detta lilla kit följa med mig hem igår :) Borsten är även också en ny favorit, något strävare i håren vilket passar Liam perfekt nu när han har så mycket hår.

Deras produkter är något dyrare än de vanliga du kan hitta på livsmedelsbutiker, men om ni frågar mig är det helt klart värt det :) man behöver ju trots allt en så liten mängd ändå.


Föresten ikväll blir en lugn kväll för oss, sitta hemma , käka god mat och bara umgås! Hoppas ni får ett bra nytt år.Likes

Comments