Da var andre søndag i advent over og det nærmer seg jul. Her har det snødd i helga så passa fint med et søndagsprosjekt i vinterværet. Hvert år har jeg mangel på noe å ha over ørene når det er kaldt ute. Så da har jeg strikket meg et pannebånd i perlestrikk med en kryssing foran. Mye stilig man kan gjøre ut av et enkelt pannebånd.

Jeg har strikket det i restegarn jeg hadde liggende. Et tykt garn på pinne 5,5. Strikket med 14 masker slik at jeg i kryssingen hadde 7 masker på hver pinne. Garnstudio har en fin tutorial på perlestrikk her.

Nå er det ny uke og håndarbeid må byttes ut med skole. Nå er det siste innspurt før det er ferie og det skal bli godt.
Ha en fin uke!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

På garnstudio.no har de utrolig mange fine oppskrifter. Mange av dem er gratis og de er lette å følge. Etter litt titting og spekulering bestemte jeg meg for å strikke First Snow sokker. Oppskriften finner du her. Garnet som er brukt er Drops Merino Extra Fine. Jeg har alltid vært glad i å strikke til baby. Det finnes så mye fint man kan strikke og i tillegg så går det fort. Disse skal gis bort i en dåpsgave til en god venn av samboeren som nettopp har blitt pappa til en liten jente.

Slik ble sokkene! Jeg har aldri vært noe glad i å strikke mønster. Føler jeg ikke får det ordentlig til, men øvelse gjør jo mester. Sokkene er strikket i størrelse 6/9 måneder. Neste prosjekt er lue i samme serie. Den er allerede påbegynt så det er nok ikke lenge til det kommer bilde av den også!

Likes

Comments

Hei og hjertelig velkommen til min nye blogg!

Mitt navn er Ine og jeg er 21 år. Jeg kommer fra Gjerdrum, en liten kommune i Akershus. Nå bor jeg på vestlandet hvor jeg holder jeg på med mitt siste skoleår på teknisk fagskole. Det vil jo si at jeg har en ganske begrensa fritid for øyeblikket, men det er ikke lenge igjen av skoleåret nå. Gleder meg utrolig mye til å ha noe som kan kalles fritid igjen, haha.

Denne bloggen skal i første omgang handle om hobbyene mine, strikking og DIY-prosjekter. For tiden er livet mitt ganske så rolig. Det skjer lite og er ikke så mye å fortelle. Kanskje jeg etterhvert legger til litt mer fra hverdagen? Til sommeren igjen skal jeg ut på sjøen for å jobbe igjen så da er det litt mer som skjer. Både når jeg er på jobb og når jeg er hjemme på fri.

Formålet med bloggen er å kunne inspirere andre, men samtidig ha et sted som på en måte vil fungere som et arkiv for min egen del. Der jeg kan gå tilbake å se på hva jeg selv har laget og kanskje kunne inspirere meg selv de gangene jeg ikke er fult så kreativ. Om det er noe du lurer på er det bare å gi en lyd. Mailadressen min er: inemarvat@hotmail.com

Etterhvert som bloggen er oppe og går så har jeg noen spennende ideer angående innlegg. Blir nok ikke mye aktivitet før skolen er ferdig, men en oppdatering i ny og ne skal jeg få til. Så følg med!

Likes

Comments