Nya inlägg

Yes, idag var det min tur att fylla år. Nu är det bara ett år kvar tills jag syns på vägen med bil!! Vädret, maten och sällskapet var på topp så det blev en bra födelsedag!

Började dagen på gymmet, såklart! Och fick till ett bra benpass o sedan bar det hemåt för att göra det sista inför dagen. Släkt o vänner kom vid 17-tiden och allt var perfekt! Såå otroligt mysigt att ha alla samlade och att vi fick vädret att vara soligt!

Massa fina presenter och pengar såklart. Nu är det bara en ända vecka kvar till jag och Nelle drar till Spanien så nu gäller det att bli redo för det nu när födelsedagen är över!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag vakna precis o ska käka frukost snart vilket jag längtar till med tanke på att min middag blev en mellan pomme o en milkshake på jobbet eftersom att jag sluta 23 haha. Gott var det! Hela arbetspasset var konstant stress o order på order, aldrig en lugn stund och till sist kom det en mördarbeställning, 40 cheeseburgare med 8 vatten och 2 Cola... sjukt. Hoppas verkligen inte det blir en sån beställning idag igen när jag jobbar, så mycket att göra.

Hoppas eran dag blir bra med mycket sol o bad! Själv ska man stå inne på jobbet näst in till hela dagen! Btw, blev ett personbästa i marklyft igår, äntligen gick 75kg upp

Likes

Comments

Likes

Comments

Hel dag med jobb avslutas med en mysig middag med familj o bekanta!

Så otroligt länge sedan man satt utomhus på en restaurang här i Norrköping och inte frös, jag satt i kjol och en blus hela kvällen! Då är det verkligen sommar på riktigt. Jag käkade en liten röra med pilgrimsmusslor, lime, chili o avokado och lamm till varmrätt! Det var första gången jag var på Mateo & Xavier är i Norrköping o den restaurangen är verkligen o rekommendera! Bra service och bra mat!

Blev en lyckad lördag trots allt! Nu ska man hem och duscha och läggs sig för att gå upp tidigt för o dra till gymmet för att bli upphämtad av Lukas inne i stan!

Ha det bäst så hörs vi

Likes

Comments

Hur ofta har man drömmar i livet som man bara vill nå någon gång? Jag tror många av er har iallafall någon dröm man vill ska slå in! För min del har jag två extremt stora drömmar som jag vill så gärna nå i livet. Jag kom o tänka på dessa drömmar speciellt idag när jag var på gymmet med Cecilia. Det första är att jag någon gång i mitt liv vill stå på scen med en så pass tränad kropp att jag har chansen att tävla i bikini fitness eller i bodybuildning! Denna dröm har alltid funnits vid min sida sedan jag började träna ordentligt och seriöst men har genom tiden blivit allt starkare och allt mer frestande för mig! Skulle vara så kul att stå på scenen med andra tävlande tjejer som har samma dröm som mig. Åhh bara att skriva om detta får mig att vilja göra det imorgon haha!

Min andra stora dröm kanske är lite väl långt bort men det är faktiskt att söka till polishögskolan och faktiskt bli polis i framtiden! Jag har haft denna dröm sen 8 år tillbaka vilket är väldigt sjukt ändå med tanke på att jag bara var 9 år när denna dröm började komma... Min plan är att söka till polishögskolan vid 20 års åldern eller efter lumpen.

Hoppas de kommande åren går fort så att jag verkligen kan få göra så att mina drömmar slår in! För dessa två sakerna är något jag verkligen ska göra i livet! Har ni någon speciell dröm som ni verkligen vill ska gå i uppfyllelse?

Likes

Comments