Header

Idag har hele dagen gått til praktiske ting. Først hadde jeg dagvakt på jobb, etterfulgt av å vaske hele huset da jeg kom hjem. Det er en så bra følelse å få slike ting gjort! Ekstra herlig er det å få noen friske blomster på bordet når alt er rent og pent.

Legger ved noen bilder av hjemmet vårt. Kan ta bilder av de andre rommene, ved en senere anledning. Vi er ikke ferdig med å møblere alle rommene enda - vi tar litt etter litt. Jeg er hvertfall superfornøyd med det som er gjort til nå! Gleder meg såå mye til vi får kjøpt oss et fint spisebord, og til vi får møblert soverommet vårt.

Friske blomster på bordet er materalistisk lykke for meg!

Håper alle sammen har hatt en super tirsdag <3 Snakkes mer imorgen! Har masse planer neste uke, gleder meg til å dele dem med dere.

Likes

Comments

Først vil jeg bare si tusen takk for at du titter deg innom bloggen min! Jeg har vært mye frem og tilbake om jeg skal starte blogg - og fant endelig ut at dette må jeg bare prøve. Designet er så som så, men det kommer seg etter hvert.

Jeg heter Ine Elise Aasbø Kulleseid (tipper 90% av de som leser navnet, tenker "SHIT så langt navn".. men ja, det er altså navnet mitt). Jeg bor i vestlandsbyen Haugesund, sammen med kjæresten min og kattungen vår, Takira. Jeg jobber i helsevesenet, og trives utrolig godt med det. Fantastisk følelse å glede deg til å gå på jobb!

Uten om det, driver jeg en instagram-konto, der jeg deler alt fra min hverdag - til sminke og interiør. Jeg er lidenskapelig opptatt av sminke og mote, og det er akkurat dette jeg kommer til å dele mye av på bloggen! Jeg vlogger også fast på snap'en til Makestyle, noe som er utrolig gøy.

Jeg elsker å reise, og det å oppleve ting sammen med de jeg er glad i. Håper jeg får gjort dette mye i årene som kommer.

Jeg kommer til å fortelle mer om meg selv etter hvert som jeg får kommet i gang. Gleder meg til å starte denne blogg-reisen!

Min fantastiske samboer, og katten vår

Sminkerommet mitt, som for tiden holder på å fikses på. Gleder meg til å vise det til dere!

Vi sees snart <3 Gjerne stikk innom instagram'en min @ineelisek

Likes

Comments