Hi long time no see.

Da har jeg vært en uke på Hawaii med EF Discovery tours. Det har vært en helt fantastisk uke der jeg ble kjent med nye personer fra hele verden. Det var også mange som var på den samme campen som jeg var på, i starten av året, så det var utrulig morsomt å møte dem igjen og høre om hvordan året demmes har gått.

Det var en helt utrulig uke med masse nye opplevelser, og herlige personer. Det var utrulig trist å reise fra alt og alle, så det ble noen tårer her og der da vi måtte si hadet til hverandre.

For de som tenker på å reise til Hawaii på Discovery tours, gjør det !! Du opplever så utrulig masse og blir kjent med mennesker fra hele verden. Jeg sier det samme som jeg sa om Camp, det er definitivt verdt hver eneste krone!!

Her er en video og noen bilder fra Hawaii

.https://youtu.be/IcWvD2LvySg

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I går ble jeg 17 år! Dagen startet med at jeg våknet i syv tiden og snakket med familien min i hjemme i Norge. Deretter kjørte vi til Jackson som er ca. 3 timer unna fra her, vi var i Jackson i 12 tiden og gikk rundt i butikkene og spiste god mat. Da vi kom hjem (kl 6) hadde vi et lite selskap med utvekslingstudentene som bor her i Lander, og deres familier. Etter vi hadde spist god kake, dro jeg og Malin (en annen norsk utvekslingstudent) ut med noen venner og hadde en liten bonfire hos en av de, noe som var utrolig koselig. Så det er ingen tvil om at jeg hadde en kjempe fin bursdag. Fikk og mange fine hilsninger fra familie og venner i Norge som gjorde dagen enda bedre!

Likes

Comments

Hei folkens!

Da har jeg vært i Lander i 1 og en halv uke, så må oppdatere litt om hva jeg har gjort siden jeg kom. Jeg landet i Casper den 13. Aug, og på flyplassen sto vertsfamilien min klar til å ta meg imot.

Etter vi hadde hentet bagasjen kjørte vi videre til Lander som tok ca. 2 timer. De 48 timene før jeg landet, hadde jeg ikke sovet mer enn ett par timer, så sovnet nesten med engang i bilen.

Dagene etterpå viste vertsfamilien min meg rundt om i byen, og vi har gått på små turer i fjellene. Forrige helg dro vi på camping. Verts-faren min jobber i oljebransjen så han jobber en uke og har fri en uke, derfor var han dessverre ikke med på campingturen. Men de har en leieboer som bor her og hun var med på campingturen. Fra fredag til lørdag campet vi på en plass som heter Willow Lake.

Neste dag pakket vi sammen og dro til en by som heter Pinedale, der vi var på et museum om "the mountain man". Etter det dro vi i en bade- bursdag som Liz (verts-søster) var invitert i.

Deretter dro vi til en plass som heter Wind River Mountains og campet der fra lørdag til søndag.

Likes

Comments

Hei folkens!

I skrivende stund sitter jeg påflyplassen i Denver, jeg er akkurat kommet fra New York, der jeg har vært påcamp i 10 dager. Og jeg må bare si at Camp er det beste jeg noen gang haropplevd. Jeg har opplevd så utrulig mye på disse dagene og blitt kjent medmange fantastiske mennesker!! I de siste 24 time har tårene alltid vært iøyekroken. I går kveld hadde vi «Prom» og i de to siste sangene gråt jeg i etsett. Vi har blitt så gode venner alle sammen, når man bor sammen i 10 dagerblir man nesten som en familie og jeg kommer til å savne alle sammen. Det somer rart å tenke på er at de fleste kommer jeg kanskje aldri ti å se igjen, såsitter med en veldig rar følelse akkurat nå. Men jeg vil absolutt anbefale alle som har tenkt å reise på utveksling medEF å dra på camp. De ekstra kronene er garantert verdt det, du kommer garantertil å få venner for livet, og minner som vil leve lenge. De to tre førstedagene syns jeg det gikk veldig sakte og tenke at 10 dager blir altfor lenge,men man får utrolig fort venner, og vi har alltid noe på planen og så plutselighadde de 10 dagene gått. Men jeg sier det igjen CAMP ER DET BESTE I VERDEN !!

Det er vanskelig å sette ord påhvor fantastisk det har vært så hær kommer en del bilder, og senere kommerkanskje en video fra campen.

Likes

Comments

Hei folkens !

Da har jeg ankommetGardemoen, og funnet hotellrommet. Drar imorgen klokka 07:55 og må møte to og en halvtime før avreise, deretter går turen videre til London før jeg lander i NewYork. Da venter 10 dager med camp som EF arrangerer for utvekslingselever frahele verden. Etter camp reiser jeg til den endelige destinasjonen Lander, Wyomingder jeg skal bo hos min vertsfamilie.

Det hele er litt surrealistisk,klarer ikke helt å få det inn at jeg skal være i USA i ett helt år!! Har gledetmeg så utrulig masse til denne dagen, og nå e den hær!! Tia har gått så sinnsyktfort. Har i de siste dagene merket at det har kriblet ekstra i magen, men heldigvishar det ikke vært en negativ følelse.

På flyplassen i Bodø tok jeget siste farvel med min familie, og med de av vennene mine jeg ikke hadde fåttsagt hade til. Tårene begynte allerede å presse på hjemme da jeg skulle si hadetil mine to hunder. Familien min fulgte meg helt inn til gaten, og da var detheller ikke mangel på tårene. Men på flyet begynte det virkelig å gå opp formeg at jeg skal til USA.

Jeg kommer til å prøve åoppdatere denne blokken så ofte jeg klarer, men jeg er usikker på hvor mye tidjeg vil få til overs. For enda mere bilder og oppdateringer kan du følge meg påInstagram – ineberthinussen.Jeg kommer til å prøve åoppdatere denne blokken så ofte jeg klarer, men jeg er usikker på hvor mye tidjeg vil få til overs. For enda mere bilder og oppdateringer kan du følge meg påInstagram – ineberthinussen.

Likes

Comments