Hola,
Igår åkte jag med min familj till Umeå för att hälsa på min mormor. Resan tog 5 timmar och när jag var framme var jag extremt uttråkad efter all bilresa. Vi stannade efter halva vägen och gick till ett köpcentrum. Jag köpte en svart jeanskjol från Levis. Levis har så fina kläder, det är ett av mina favo märken. Hoppas ni hade en bra dag igår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola,

Morgonen började bra med god frukost och bra serie, Riverdale, vilket är min favorit serie just nu. Klockan ett kom Elvira hem till mig och vi gick tillsammans till en restaurang som heter Östernspärla där vi åt god lunchbuffé. Det var superkul att ses.

Sen gick vi bara runt på stan och tittade i butiker. Senare mot kvällen gick vi och köpte lite godis och gick på bio. Vi såg filmen "Rough night". Filmen var bra, inte det bästa jag har sett men den var sevärd. Efter filmen hittade vi ett supercoolt ställe och tog massa kort.

Det var en superbra dag som slutade med tacomys. <3

Likes

Comments

Hola,

Idag har jag haft en bra dag med finaste Saga. Först var vi i boulognern och hade det mysigt. Vi hade tagit med oss picknick. Vi tänkte bada men det var alldeles för kallt för det. Efter några timmar i boulognern gick vi till stan en stund och jag köpte en ny väska. När jag kom hem märkte jag att cykeln var kvar på stan och jag fick gå tillbaka. Nu ska jag gå och köpa min favorit mat sushi och kanske titta på en bra film i kväll. Hoppas ni har en bra kväll.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. I denna blogg får du följa med mig i mitt vardagliga liv i Spanien. Hoppas du gillar min blogg och kommer att följa den.

Likes

Comments