Header

Något du är rädd för?


Jag har ganska många saker jag är rädd för, men kan skriva några saker.🙈

1. Mörkret
2. Sprutor
3. Spindlar
4. Se någon bli påkörd
5. Att bli skrämd av någon, när man inte är bered

Vad är ni allra räddast för?

Planer för idag:

Sitta hemma och ruttna, som vanligt och göra en liten hemlighet som ni ska snart får reda på. 😁👌

Min frukost idag, mums ser inte detta supergott ut?? 😍😍😍😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

5 saker du önskar dig

Helt klart det första jag hade önskat mig är att få flera tusen till önskningar. Andra saken hade varit att få magi, alltså så jag kan trolla fram något eller bort något när jag vill. Tredje saken hade varit fred på gjorden. Fjärde önskningen skulle vara att alla slutade med djurplågeri, ingen cirkus, inga tester på djur o.s.v

Sista önskningen hade jag gett till ett land som verkligen behöver den, att det får komma överens själva om vad de ska önska sig. Jag kanske uppfattade frågan fel, för jag svarar med att jag får 5 önskningarna av en ande, hahaha kanske super konstigt, men aja

Hur hade ni gjort?

Puss och kram

Likes

Comments

Fick lite inspiration från Pintrest och lite instagram. Tycker att dessa outfit's är så sjukt snygga men det kanske är lite blandat med stilar. Men vad för det, haha

Vilken är er favorit? ❤️

Likes

Comments

En sak du garanterat kommer att göra inom 5 år

Om 5 år är jag 21 och kommer troligviss gå på Högskola/universitet för att studera vidare. Kommer vilja fortsätta med bloggen så gott som möjligt, och hoppas att jag kanske ha flyttat hemifrån?

Vad kommer ni göra inom 5 år? Skulle vara roligt att få veta.

Min frukost idag, 2 rostademackor med avokado och jordgubbar mums 😍😍

Likes

Comments

En bild på dig själv som du har tagit idag

Om jag vann en miljon skulle jag.....

En supersvår fråga faktiskt, men skulle nog tänka smart. Inte som jag skulle egentligen velat göra tex: Shoppa, eller bränna pengarna på något onödigt. Skulle ha sparat eller åkt på en superlyxig resa med familjen. Eller donerat pengarna till någon som verkligen behöver dom.

Hur skulle ni ha gjort?

Likes

Comments

Ni kanske tycker jag är ganska dålig just nu med bloggen, att jag lägger upp 1 blogginlägg på dessa 3 dagar. Samt lägger upp dom på konstiga tider, men jag har en förklaring. Igår fick vi höra något hemskt och har berört oss väldigt mycket. Min farfar har gott bort.
Han hade fått ett hjärtstopp i måndags och åkte till sjukhuset, men när han blev inlagd så berätta doktorerna att han hade varit utan syre för länge så han har fått en skada på hjärnan och kommer inte att klara sig.
Han hade fått en maskin som hjälper honom att andas och doktorn sa att han inte skulle klara av natten.
Så varför jag har varit lite borta från bloggandet är för att jag behövde veta hur det går, för jag har varit orolig för min pappa och självklart för farfar. Så jag hoppas verkligen ni förstår mig, men kommer självklart lägga upp här på bloggen, men när jag vill själv och orkar. Sen när allt börjar bli bättre så fortsätter jag med de tiderna jag har sagt att jag ska lägga upp.

Sorry också för den dåliga svenskan men har dyslexi och ibland får man bara ta det, hehe


Puss och kram och ta hand om er nu❤️❤️

Likes

Comments

Rubriken låter kanske konstig, men den är 100% sann. Haha sitter i teverummet och kollar på How I meet your mother, bästa serien ever😍😍😍

Vad har ni för er då? 😜

Likes

Comments

En bild på dina favorit skor


Mina favorit skor köpte jag på Pull and bear för några månader sen på Mall of Scandinavia, när jag såg skorna i butiken blev jag genast förälskad i dom.
Jag kolla överallt i hela butiken efter min rätta storlek men kunde inte hitta, men sen helt plötligt såg jag storlek 39 och jag blev överlycklig.
Det som kvarstod var priset på skorna och jag för vänta mig cirka 400 kr. Men när jag tog tag i lappen stod det 150 kr
Jag blev häpnad och förstod ingeting, men det gjorde inte så himla mycket för att desto billigare desto bättre för min plånbok. 😁😜👌

Vilka är era favoritskor?

Likes

Comments

Någon eller några du saknar

Saknar mina kompisar: Elsa, Lisa, Thea och Filippa fast vi sågs för en vecka sen, men om man har så himla bra kompisar kommer man sakna dom hela tiden. Älskar er <3

Vem saknar ni mest?

Idag så har jag inget planerat faktiskt, kanske ska sola lite eller bara ta det lugnt ( hahah gör typ det hela tiden ), blev lite kortare inlägg idag men hoppas att det inte gjorde något.

Puss

Likes

Comments

En off shoulder tröja från H&M och ett pärlhalsband som jag fick av min finaste mormor (med äkta majorcapärlor) för ganska längesen. Väldigt klassiskt men ändå modernt tillsammans, eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Nya inlägg