Header

Mina 3 favorit höst skor som jag verkligen kommer använda nu till hösten. Vad tycker du?? Är dom inte supersnygga??

Doktor Martens/ vinröda

Stan Smith/ Gröna

H&M/ Bruna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En maträtt som jag verkligen älskar är denna, maträtten har inget ett speciellt namn utan min mamma kom på maträtten för några år sedan. Det innehåller pasta, keso, tomat, avokado, vegetariska biffar och grillkrydda. Tyvärr hade vi inte avokado eller biffar. Så det blev bara tomat och keso. Men ser inte det supergott ut?????

Likes

Comments

Hej! och god morgon hoppas att du har haft en underbar morgon!!
Klockan är nu 09.30 och jag har precis vaknat, när jag vakande idag så var jag helt ensam. Pappa har gått till jobbet, mamma har gått till jobbet och David har börjat 8:an. Så idag blir jag helt själv fram till 15.00 tiden ungefär. Ska bli skönt. Dagens frukost blev en skål med yoghurt och en ost macka, mums

Likes

Comments

Till lunch gjorde jag och David pannkakor!!!! Det var super längesedan jag åt pannkakor. Till pannkakorna tog vi jordgubbssylt. Mums

Pannkakor är en mycket god maträtt, men man blir snabbt mätt.

Likes

Comments

Veckans planer:

Måndag: Varit hemma bara

Tisdag: Tänkte måla lite, super mysigt

Onsdag: David börjar i 8:an, kommer vara helt själv hela dagen,

Torsdag: Inget speciellt

Fredag: Jag och mamma ska till stan, ska köpa lite saker till gymnasiet och andra roliga saker, hihi

Lördag: Klippa mig!!!!! ❤️❤️

Söndag: Börja att planera till gymnasium starten

Likes

Comments

​1. Klarar verkligen inte av att kolla på skräck filmer tex: thrillers för att jag kommer verkligen inte kunna sova själv, dessutom kommer jag inte kunna vara själv på dagtid.

​2. Jag är super mörkrädd

​3. Ibland brukar jag planera min framtid, men då menar jag när jag blir vuxen. Alltså jag planerar vad mina barn ska hetta och jag ska ha en make som jobbar med bla bla..... Hoppas att du inte tycker jag är konstig nu. hehe

​4. Jag tror på spöken och andar, men har aldrig sett ett spöke men det vill jag inte heller.

​5. När jag var liten. Då fantiserade jag och en kompis om ​SMÖR.. Ja du läste rätt vi fantiserade om smör. Ingen aning om varför men tex: Att vi skulle simma i smör, duscha i smör. Du kanske förstår, super äckligt.

​6. Jag är höjdrädd, men jag klarar av att åka berg och dal bannor men om man ska åka tex: Parishjulet då kommer jag inte följa med.

7. Jag är en person som älskar att ha ordning och reda, men om man kommer hem till mitt rum ser man något helt annat. Mitt rum är alltid stökigt, det känns som att jag städar varje dag. Hehehe. Men när jag har ordning är det oftast någon annanstans tex: Skrivbordet i skolan eller i min garderob.

​8. Någon dag vill jag börja med Youtube. Typ lägga upp vloggar som är 20 minuter långa, ( älskar när man hittar en favorit Youtuber som lägger upp en vlogg som är 20 minuter ) Det skulle vara väldigt kul.

​9. Typ hela mitt liv har min mamma kallat mig ​"KRÅKAN" och det är för att jag älskar saker som glimmar men också för att jag föddes med kolsvart hår, hade typ en frisyr när jag föddes super knäppt men så var det.

​10. När jag ska åka tunnelbanor så håller jag aldrig i de gula handtagen, det kanske blir att man håller i med bara pekfingret och tummen med fingertopparna. Eller så lutar jag mig mot en vägg. Men jag gillar verkligen inte att hålla hela handen.

​11. En sak som jag verkligen inte kan göra är att stå och prata inför en publik, när vi hade presentationer i skolan så ville jag alltid göra för en mindre publik eller bara för läraren. Scen skräck alltså.

​12. Jag kan se om filmer flera gånger fast jag redan sett filmen ett par 100 gånger, men det gör jag bara för att jag tycker att filmen är bra.

Likes

Comments

Ja nu blev det muffins igen.... men muffins är faktiskt supergott så vad gör det??? En annan sak som jag måste ta upp är att idag kom mina papper för gymnasiet, yippi!!! om 8 dagar så är det dags. Detta kanske inte är super roligt att läsa men jag skriver det ändå. När mamma skulle knäcka äggen så var det 2 stycken äggulor i ett ägg, hur coolt är inte det??? har aldrig varit med om det förut, har du???

Likes

Comments

Mamma och pappa satt och kollade på en teaterföreställning på stadsteatern, pjäsen var "ett drömspel" av Agust Stenberg. I handlingen kommer Guds ( indras ) dotter ner till jorden för att rädda mänskorna. Då tänkte mamma och pappa ( pga att mamma var gravid med mig i 7 månaden då ) Men om det blir en flicka kan hon ju heta Indra.

Mitt andra namn Lava kommer ifrån mamma och pappas andra dejt som var på Galleri Lava i Stockholm. Tredje namnet Olivia och det kommer ifrån att mammas konstlärare alltid kallade henne Olivia när hon gick sista terminen på konstskola och var gravid med mig. Mitt fjärde namn och sista är ganska uppenbart min pappa heter Per och därför heter jag Persdotter.

Likes

Comments

Dagens lunch blev korvstroganoff med ris och en tomat bredvid, ser inte detta supergott ut??? Dagens planer är att jag och mamma kommer stanna hemma. För att vi har ställt in konserten med Lisa Ekdal, och det är för att det regnar och denna konsert är utomhus. Så jag och mamma får hitta på något annat roligt tillsammans.

Likes

Comments

Alltså dessa glassar ger jag typ 3 av 10. Jag var riktigt besviken, den enda som var ätlig var peanut butter and cockie, men de andra 2 glassarna var fruktansvärda. Jag rekommenderar inte att köpa dessa glassar förutom den som jag gillade. Bara bortkastade pengar helt enkelt.

Likes

Comments

Nya inlägg