Header

Hej! Idag så har jag varit med flera kompisar, nu i kväll så hade vi jätte roligt tillsammans. Vi var runt om i byn och hade det trevligt. Syns imorgon!!

Imorgon fyller jag år jippi❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för jag inte bloggat på ett tag. Igår var jag upptagen så jag la bara ut ett inlägg. Skriver mer sen syns snart igen❤️

Likes

Comments

Grattis Liam på din 12 års dagen! Hoppas du får en super bra dag idag. Det vill jag att du ska få. Du ska få en present när jag har åkt och köpt den. Ha så bra dag idag Liam.

Likes

Comments

Hej! Nu har jag precis köpt ett armband där set står Im a fighter som stödjer cancer och mobbning.Jag tyckte armbandet var jätte fint. Verkligen älskar det redan nu.

Likes

Comments

Idag har jag varit på skolan. Nu är jag hemma och hade tänkt mig laga lite mellanmål/middag för snart börjar ridnigen. Min mamma kanske ska följa med till stallet och fota lite så ni får se några bilder om hon ens följer med. Tänkte lägga upp ett inlägg efter ridnigen.

Likes

Comments

Idag är jag på skolan,första lektionen så hade vi matte/musik. Efter den lektionen så hade vi bad det var roligt. Nu måste jag gå in och jobba ettag.


Detta är mina två kompisar

Likes

Comments

1~ Jag är singel
2~Jag har 2 syskon
3~Jag har 2 husdjur
4~Jag rider och dansar
5~Jag älskar att sjunga
6~Jag älskar musik
7~Jag har tre farbröder
8~Jag har mer än 20 vänner
9~Jag är 10 år nu men fyller 11om 4dagar
10~jag har en iPhone 5s


De var all fakta om mig

Likes

Comments

Jag fyller år om 4 dagar längtar så mycket. De är på fredagen den 13 november jag fyller år haha fyller år på oturs dag. På fredagen så ska jag ha fest och middag vi ska äta tacos och annat gott det ska bli en superbra dag. På dagen innan middagen börjar så kommer några ur min släkt och firar mig. Vill bara säga att min släkt och mina närmaste vänner är så fina mot mig och är så söta och snäll blir så glad när jag få berätta sånt här men ville bara få ut det❤️

Likes

Comments

Hej nu har jag städat ett tag. De går inte så bra men det är bara att kämpa. Idag har jag haft ont i ryggen,benet och i armbågen efter att jag halkat igår. Iallafall så var jag ner med min kanin till min pappa så han fick klippa klorna på han,bamse hade jätte långa Klor så de var bra för han. Nu ska jag städa vidare så jag blir klar någon gång.

Här är min kanin bamse

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång skoldag och ska nu äta något innan jag sätter igång med städningen. Jag har haft en bra skoldag idag.

Likes

Comments