Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev något senast, så jag tänkte uppdatera om vad som hänt den senaste veckan.
Jag har jobbat en del, och i torsdags avslutade jag mitt sista superlånga pass! Sista veckan nu är det lågsäsong som gäller, vilket betyder att jag inte slutar senare än 17.15!

Manda och jag har varit utomhus en del, tagit LÅNGA underbara cykelturer och utomhusbion hann vi också med i fredags! Vi träffade Jeanna och Sara, så det blev några härliga timmar där också.

I övrigt så har jag fortsatt med flyttstädningen, så nu är det bara det absolut sista kvar! Det lutar åt att jag sovit min sista natt i den här lägenheten - imorrn blir det slutbesiktning och att lämna in nycklarna!! 😍😍
Min nya lägenhet får jag inte förrän om två månader, och jag blir arbetslös från och med nästa vecka. Men det är lugnt.
Jag tänker njuta av tiden jag får spendera med vänner, familj och pojkvännen. Det ska dessutom bli SPÄNNANDE att söka jobb - för jag har verkligen utvecklats i sommar. Nu har jag aningar om vad jag vill göra, så det håller mig flytande.
Det känns skönt att ha något att se fram emot - vem vet vad jag får för planer om ett tag? Charmen med livet är nog att inte veta på förhand vad framtiden har att erbjuda. 👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Känner mig relativt tom i huvudet för tillfället, samtidigt som jag har en udda känsla i kroppen. Kan inte riktigt placera den eller om det är bra eller dåligt - skulle gissa på en blandning.
En och en halv vecka tills jag slipper lägenheten i alla fall, och typ två veckor kvar av sommarjobbet. Det här fixar vi~

  • 5 Readers

Likes

Comments

I slutet av förra året bestämde jag mig för att kommande år skulle bli starten för en massa förändringar. Sagt och gjort - mycket har hunnits med.

Viktnoja, självsvält och kroppskomplex. Jag har återigen fått erfara den falska euforin när man får på sig plagg i storlek 32. Har fått höra av de jag kramar att de känner mina revben genom flera lager kläder och så har vi det där med att känna sig lite starkare, lite stoltare efter varje dag utan mat man klarar av.

Jag har självskadat som aldrig förr och inbillat mig att jag verkligen njutit av det. Trott att det var det enda som kunde tygla ångest och overklighetskänslor. Idag skäms jag inte över ärren, de bleknar med tiden. Den här sommaren har varit skit, så jag sparar mig till nästa. Har knappast känt att vädret tillåtit bara ben i sommar.

Jag påbörjade och fullföljde en relativt kort utbildning under den här tiden. Skolan blev lite av en fristad. Ett ställe att spendera sin tid på - heltid, när världen omkring aldrig tycktes sluta snurra. Det var _underbart_ att ha någonstans att gå och något att göra när jag mådde som värst. Klassen var liten och mysig, vi ägnade mer tid åt roliga diskussioner än att faktiskt råplugga. MEN - man lärde sig massor!
De två månaderna jag gick hemma efter att ha skadat mig och fått avbryta anställningen som tidningsbud var superlånga och sega, så den här tillfälliga förändringen välkomnade jag med öppna armar.

Jag lärde mig att prata om mina problem. För psykolog, vänner, mer avlägsna bekanta och familjen. Det känns bara skönt att låta dem ta del av sanningen - ingen människa är perfekt. Särskilt inte jag.

Jag fixade ett sommarjobb. Funderar än idag på om jag verkligen är lämpad för den sortens arbete - de flesta andra jag mött där har varit så oerhört framåt, utåtriktade och fulla av glädje.

Jag tog tag i något jag kanske borde gjort tidigare - sa upp min lägenhet i den här staden och flyttar till mina hemtrakter. Där har jag familjen nära. Gamla vänner.
Även om stället i sig inte stod överst på min lista över platser jag vill bo på så kommer det att duga alldeles utmärkt under ett par år. Det kan vara skönt att ha en större stad inom ett relativt kort avstånd - lätt att resa dit och ännu lättare att slippa stadsstressen under de dagar jag känner mig lite extra introvert.

Fortsättning följer, det som är kvar nu är att fortsätta upptäcka och utforska.

  • 5 Readers

Likes

Comments

Jag har alltid varit en människa som fastnar för saker eller människor i perioder - och att kunna skriva av mig är inget undantag. Så vi testar väl igen...

Har varit ledig i två dagar från jobbet nu, känner att jag fått mycket gjort bara genom att slappna av, vila och ta det lugnt. Idag irrade Manda och jag omkring i och runt hela stan med cykel - skönt och välbehövligt.
Känner att jag måste ta en "ren" period från all energidryck jag lyckats få i mig haha! Blir att hålla sig till kaffe ett tag, och i mindre mängd.

Kommer inte på något mer att skriva just nu - det dyker väl upp senare!

  • 8 Readers

Likes

Comments