Hej! Förlåt för dålig updt. Kommer mer imårrn!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 56 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag och dricker hemagjord varmchoklad och kollar på film;)
Det jag ville säga var bara att kolla in min nya video uppe på videofyme!!💝

  • 63 Readers

Likes

Comments

​HEj igen! 

idag är det första advent och jag är sååå exited!!! Asså kan ni fatta!? TRE VECKOR KVAR TILL JUL!! Jag , min mamma och min lillasyster har typ en "julrutin", vi brukar alltid gå till kyrkan och kolla på julspelet, och sedan tar vi tåget ner till odensbacken och spenderar julen och dom 3/4 dagarna efter där. Julen är såååå mysig!! <3333 Idag ska jag julpynta lite i mitt och min lillasyrras rum för att få lite jul feeling:)

HADDEEEEEEE!

Likes

Comments

Heeeeeej på er!

snart om ungefär 19/20 dagar så är det julafton! Och självklart så älskar alla julafton:p

Meen.. Folk glömmer riktiga meningen med julen. När du hör ordet "jul", så tänker dom flesta nog på presenter och en massa mat. Det är inte riktiga meningen med julen, julen handlar om att vara med familjen och spendera tid med alla syskon och kusiner. Jag förstår att när man var liten så var det lixom , the main goal att få den efterlängtade godsedjuret, barbie dockan eller leksaksbilen som alla hade. men när man bivit äldre så känns allt det där inte lika viktigt. Det jag ser fram emot med julen är att få sitta vid julbordet och kommunicera med alla släktingar. Att bara ha kul. När folk frågar mig vad jag önskar mig och jag säger " det spelar ingen roll". Då kanske du tror att jag bara säger det för att inte ge dig en lång lista på vad jag önskar så du ska gå och leta efter det, eller för att jag inte vill att du ska betala en sak du köpt till mig. Utan för att jag menar det verkligen. det spelar ingen roll. Det enda jag bryr mig om är all kärlek man får, och alla mysiga vibbar på julen. Och att få spendera tid med familj och vänner. Hoppas att du har en fantastisk tid framöver och att du har en underbar jul med dina nära och kära:*

En grej jag tänkte på bara, kna inte vi alla sprida en massa jul kärlek? Nu kommer låta klyschig men alltså menar typ, ge mat till den hemlösa personen utanför tunnelbanan, hjälp en kompis som har det svårt. Var ödmjuk för det är det julen handlar om:) kolla videon så fattar ni:)

https://youtu.be/OpA8ogNTHIA

Likes

Comments

Heeej igen!
I skolan idag mådde jag skiiiit.
Asså for real, ja mådde bajs. Hade en enorm huvudvärk, och sedan fick jag magont på köpet yaayy... Så jag ringde mamma typ 500 gånger men så som mammor är så svarar dom aldrig...:/ så jag fick ringa till min mormor som var hos oss då at the time, så fick hon ge mobilen till mamma. Såååå, jag frågade mamma om hon kunde föra över 60kr till mitt kort så jag kunde äta på Palmyra med mina kompisar för skollunchen var blääääää! Och som tur är så ligger Palmyra typ två minuter från min skola så lyllo mejj:]. Så vi åt där å hade de skit mysigt, och som tjejer gör smackar på:p. Justeeee! Följ mej å min lilsis på vfm! Vi heter rainbowsnmakeup. Aså ja lägger upp videos typ 1 gång var tredje år men hon uppdaterar ganska mycket så checka in kanalen!! Puss på er ha de gött!
😽

  • 84 Readers

Likes

Comments