Nu sitter jag vid frukost bordet. Klockan är 08:53 och jag hoppas på mysigt väder idag men det verkar som oddsen för det är emot mig. Idag ska jag jobba 15:30 till 21:30, känner ändå att jag lite lätt ser fram emot det. Idag är det ju röd dag så då får jag 100% ob. Innan jobbet idag tänkte jag ta mig förbi Teliabutiken och köpa ett nytt skal till min mobil men har ännu inte riktigt hunnit bestämma mig vilket jag ska köpa. Tycker dessa från Ideal of Sweden är så fina.

Likes

Comments

Så här otroligt vackra var mornarna på Fuerteventura. Att börja just denna morgon med en sunrise meditation var otroligt mysigt. Man såg hur solen steg över horisonten och gav liv till världen runt omkring. Det absolut vackraste som finns är ju havet, det binder ihop hela världen. Passade även på att ta mig ett dopp, det var något av det härligaste jag gjort på länge. Vill tillbaka till en solig morgon på stranden och känna hur solstrålarna värmer upp kropp och själ.

Likes

Comments

Så där ja! Nu är andra träningspasset inför midnattsloppet avklarat. I tolv veckor fram över kommer jag att följa ett träningsschema som är skapat av Simon Forsberg. Det består av tre pass i veckan i tolv veckor. Svårighetsgraden på programmet börjar så pass lågt att till och med jag klarar av det haha. I början är ett pass uppdelat i intervallet så att man kör en blandning av att jogga/springa/gå, och mot slutet av programmet klarar man då att springa en mil. Min plan är att då jag blir klar med programmet fyra veckor innan loppet så kommer jag då fortsätta att sedan köra intervall träning på tisdagar och torsdagar för att bygga upp hastighet och styrka samt långdistans varje lördag för att utveckla konditionen. Till lunch käkade jag Paúluns supermix tillsammans med Oumph! och broccoli. Lite annorlunda än Vapiano för en gångs skull.

Likes

Comments