Mitt i natten. Full i tankar. Jag är snart 20 år & jag tror jag är inne i någon typ av 20 årskris. Jag vet inte vem jag är eller vad jag vill.

Folk i min nära mig säger att "men många kompisarna säger, typ ingen vet vem de är eller vad de vill när de är 20 år". Det är nog för att trösta mig. Men jag vill inte vara som andra och jag vill inte bli jämförd med andra. Jag är bara jag, ingen annan.

Jag går runt & tänker på vad jag vill i livet. För att lista ut vem jag är är alldeles för svårt, det har jag ingen aning om. Jag har kommit fram till att jag älskar att jobba, jobba är nog min passion i livet. Mitt nuvarande jobb är inte min passion. Men att jobba är det jag älskar. Kan den skillnaden förstås?

Jag älskar att vara effektiv, se saker bli gjorda, vara fokuserad. Svettas & gråta för att nå målet. Jag älskar känslan av att inte ge upp, jag älskar känslan när jag kämpar för det jag vill ha. & ett bra jobb, är något jag verkligen vill göra. & en dag även ha.

20 årskris kanske är bra, man kommer på nya saker om sig själv. Men det är svårt också, idag var en jobbig dag pga detta.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hoppar direkt i bloggande världen och kör fullt ut

Vad är det egentligen folk inte fattar? eller snarare ens arbetsgivare, är man så pass dum i huvudet idag att man inte tänker efter och går på sina egna känslor och makt missbrukar till hundra procent bara för att man kan leka med andras liv hur man än tycker och tänker.

Detta är något som snurrar runt upp i skallen på mig, vad är det egentligen dem chefer som man har vill?? att man ska frukta dem bara för att dem har en annan makt att använda? är den där för att missbrukas för inte det dem vill ta ut på dig men att det kommer från någon annanstans egentligen, ett ordval har jag för sådant och det är IDIOTISKT!! nä verkligen att använda sina känslor för att ta ett beslut över att tänka efter hmm....

Ilskan kokar på hög nivå speciellt när dem kallar en för saker som inte ens stämmer in på en som "vill ha uppmärksamhet" och har "attityds problem" va i helvete ren av va?? skojar dem?

Så himla skönt att man har några i sitt liv som stöd och att man ha fått stöd att kunna lämna detta skit företag så småningom och satsa på ny energi på något man kommer säkert älska som framtid, nu få man se vad som ska hända?

Men en sak ska ni veta mig tar ni aldrig ner!!


Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder. För vad finns det för bättre sätt att spara minnen och reflektera tankar på än i en blogg?

Alltså, från och med ikväll låter jag min vardag även exponera sig i form av skrift och bilder.

Ciaoo

Likes

Comments