Måste såklart visa för er mina nya naglar. Blandade en egen nyans, var på jakt efter en grönblå nyans.. ni vet typ den man ser på allt nu för tiden.. på gardiner, väggar, möbler, kuddar mm.. så blandade till en sådan färg och ändrade formen på mina egna naglar till min favorit, långa, avsmalnade och spetsiga fast med rundad spets .. så skulle jag väl beskriva formen som egentligen heter Almond eller montain peek.

Tillsammans med den grönblåa nyansen använde jag ett rosa glitter med några små guldiga detaljer på vissa naglar. Ja se själva.. som sagt.. färgen blir inte rättvis på bild den går mer åt grönt i verkligheten men här har ni dem. Dessa ska både snart fylla 27 år och åka till England innan det är dags för nya igen.. så 27 års och Englandsnaglarna wehoo’ ✨💅🏻🎉🎁

Inspirationen i färgvalet kommer som sagt från detta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är ju säkert känt av många nagelälskare hur man bör och inte bör göra med sina konstnaglar. Sjävklart ska du inte använda naglarna som redskap när du tex ska öppna en förpackning eller liknade. Du riskerar att både skada konstnageln och din egna nagel då. Har sett hur sprickor förvandlas till att nageln går helt av, din nagel skadas under eller till och med det börjar blöda. Konstnageln kan såklart få skador och bli fula om du inte är rädd om dina naglar. Vem vill ha en bruten nagel? Oavsett med material på eller inte.. var rädd om dem. Vårda dem och ta hand om dem väl.. då blir det sällan några skador.
Och jag måste bara medge att jag älskar när produkter utvecklas och förbättras. En klassiker är ju problemet med långa naglar och när man ska öppna en läskburk.. 😱😱😱 gör både ont och nageln blir inte happy av att användas som redskap till sånt. Don’t do that!
Men när du står och förbereder fredagens tacos och inser att majsburken blivit nagelvänlig.. ja då blir man bara för glad. 👏👏👏👏😁 en liten urgröpning i burken gör det så mycket enklare att öppna burken utan hjälp av gaffel eller annat verktyg. Se själva! Hur bra är det inte? Superduperjättebra!! 😍

Likes

Comments

Veckan har fortsatt i ett glittrigt tema. Kunderna verkar älska light elegances glitter precis lika mycket som jag. Så otroligt fina är dem och här kommer lite bilder från veckan.

Glitter går alltid hem, med glitter kan man piffa upp nästan vilket set naglar som helst. Gjorde en variant av french fade med lite glittereffekt som genast gör naglarna mer ”levande”.. det händer lite mer och känns ännu mer piff. Ett bra sätt att helt enkelt ta ett set naglar till nästa nivå.

Likes

Comments

Finns många myter kring att ens naturliga naglar mår dåligt under konstgjorda naglar. Detta stämmer såklart inte.. i alla fall inte om du har valt din nagelterapeut med omsorg och går till en diplomerad nagelterapeut som vet vad hon gör. Slarva inte och bara tänk ekonomiskt .. billigt är bra.. det kan det va men blunda lite för priset och välj nagelterapeut med omsorg. Det är dina naglar som får ta stryk annars .. ingen annans så väljer du att gå till någon outbildad och icke godkänd diplom är det tyvärr du som får Lida för det och det kan ge massor av otrevliga och osköna konsekvenser.
Så med detta villa jag uppmana dig att glöm inte bort att boka in borttagning av materialet när du inte längre vill eller kan ha material på dina naglar. Välj också som nagelterapeut med omsorg så skadas inte dina egna naglar vid varken vid förlängningen eller borttagningen.

Nu efter lång ledighet är denna ansvarsfulla undersköterskas naglar redo för att börja jobba igen och se hur bra hennes naturliga naglar mått under materialet och även nu efter vi tagit bort det. Glöm inte! Försök aldrig ta bort materialet på era naglar själva.. det skadar era naglar otroligt mycket så vet du att du inte kan eller vill ha materialet kvar.. boka in besök för borttagning hos en diplomerad och duktig nagelterapeut så mår även dina naturliga naglar bra. #nagelterapeututbildning #diplomeradnagelterapeut #lightelegance #glamnailskalmar #gelnail #naturalnails #nailtech #happynails

Likes

Comments

Dagen på salongen bjöd på ännu mer glitter. Ytterligare ett glittrigt yrsnyggt set med naglar. Light elergances glittergeler är så otroligt snygga och glittriga så varje gång man öppnar en burk blir man typ förtrollad och när dem hamnar på naglarna .. wow säger jag bara! 😍💅🏻✨ #glitternails

Likes

Comments