Ännu en kväll är här och snart dags för läggdags och sedan vakna upp till ytterligare en händelselös och förutsägbar dag. Tänkte vad livet och dagarna kanske hade sett annorlunda ut om jag hade haft vänner. Bara en vän hade räckt gott och väl. Visst, jag har ju min pojkvän/sambo som också är min vän men det är inte riktigt samma sak. Önskar mig en tjejkompis som jag kan ringa till och bara snacka eller kunna umgås med utan att det ska kännas ansträngt eller ställas några krav. Saknar det så otroligt mycket. Men har varit ensam ganska länge nu, börjar bli van. Men det gör fortfarande ont.

Hitta någon vän i "vuxen" ålder känns hopplöst. Har iallafall gett upp att hitta någon på jobbet. Får kanske skylla mig själv litegrann också då jag faktiskt fått förfrågningar om att ses efter jobb men har då kommit med undanflykter. Vet inte varför jag gör så. Blir nervös typ, självkänslan i botten och är sämst på jorden att kallprata. Måste verkligen känna någon bra samt känna mig trygg med någon för att kunna öppna upp mig och prata, även om det bara handlar om vardagliga saker. Vad är det för fel på mig?

Vill ju inte vara så egentligen och försöker låtsas ibland att jag är mer extrovert än jag är och hänga med i konversationer på fikarasten om tråkiga samtalsämnen. Men det är jätteansträngande att spela så det håller ju inte.

Ska bli skönt att börja med concerta igen, självkänslan höjs en liiiiten aning när jag käkar det.

Hoppas att alla som har vänner eller någon bra nära vän inte tar det för givet. Bra vänner är fett sällsynta och svåra att hitta. Håll hårt.


Likes

Comments

Tänkte att det kanske skulle vara bra för mig att börja skriva. Fett ovant men ja, det kanske är bra ifall jag får ut mina tankar i skrift. Är ju så jävla dålig på att prata om mina innersta tankar och känslor.

Började först att skriva för hand i en bok men det blev för jobbigt, går ju mycket fortare att knappa. Har ingen aning hur man bloggar men tänkte göra ett försök iallafall. Inget seriöst utan bara en plats där jag kan skriva.

Är sjukskriven nu tills den 12e, vilket är snart. Måste ta tag i att ringa vc om att förlänga. Pallar inte jobba, vill inte, orkar verkligen inte. Ångest. Känner att jag inte hör hemma där. Passar inte in. Tror att mycket av det har att göra med att det är en kvinnodominerad arbetsplats. Har alltid trivs bättre med killar, mycket bättre konversationer och inte så mycket dömande och prat bakom ryggar.

Oroar mig så mycket att komma tillbaka till jobbet, har varit borta hela detta år och ja fy, nä det kommer inte vara kul. Får ont i magen att tänka på det. Nej nu blir det för jobbigt så nu tränger jag bort dessa tankar...... som jag alltid gör när nått känns jobbigt.-

Så vad har jag gjort idag då? Inget speciellt. Samma sak varje dag. Fast idag har jag orkat duscha, och rakat mig överallt. Det var otroligt skönt. Sen kolla jag lite musikvideor medans ja mecka, sen rökte jag holken och kollade serie. Och nu sitter jag här.. Samma sak vaaarje dag. Kul liv...

Hockey ikväll, det är ju något att se fram emot iallafalll. Bortamatch, inte för att jag hade varit på plats om det var hemmamatch ändå hehe. Soffan är chill. Men synd, har bara röka till en till. Plus att sambon ska dela den så jag får typ spara den till matchen då.

Likes

Comments