​Började min dag på detta sätt med lite frukost och kaffe, lugnt och skönt. Dagen har fortsatt lugnt och jag har bara vilat upp min inför att jobba de sju dagarna framöver, bara att sova och klara sig igenom dessa dagar levande. Men är så sjukt glad över att jag har ett sommarjobb, för annars skulle jag inte göra någonting alls, hahah har en dålig egenskap av att om jag börjar slappa så blir de slappt hela dagen. Men vissa dagar får vara så med, särskilt när det är blåsigt och kallt ute....puss på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Saknar detta paradiset så det gör ont, ​skulle mer än gärna spendera hela min sommar där istället för hemma just nu....

Likes

Comments

​Prästkragarna jag tog in i förrgår var ingen höjdare, de luktade illa i hela rummet redan morgonen efter. Ikväll har jag ledigt och även imorgon och på måndag, därför passade jag på att hämta nya blommor från trädgården. Dessa luktar gudomligt och kommer växa och slå ut nu dagarna framåt när sommarvädret äntligen börjar titta fram(!!!!) 

Likes

Comments

​Jag älskar mitt sommarjobb!!

​Efter att ha börjat mitt sommarjobb med sex jobbdagar har jag nu njutit av två lediga dagar och bara slappat och fixat på mitt rum. Ikväll ska jag käka bullar och kolla på en ny serie och imorgon är det jobb igen, klockan är ställd på 05.00. Hur är eran sommar hittills? Bortsett från skitvädret vi har här i Sverige vill säga... 

Likes

Comments

Äntligen har även jag fått en riktig känsla av att det är sommarlov! Har haft ett par underbara dagar i helgen efter avslutningen i torsdags och verkligen varit i underbart sällskap av fina vänner. Idag har jag fått ta det lugnt och hann med en underbar löptur innan jag slängde mig i soffan framför Sverige-Montenegro. Under veckan som kommer väntas jobb, jobb, jobb. Ska försöka kika in här så fort jag har möjlighet, puss på er!!

Likes

Comments

; Snapshots från denna kvällen i sängen...

Vilken underbar måndag ändå!! Vi hänger runt som säckar sista veckan i skolan och inget vettigt genomförs. Resultat presenteras, fika i mängder och på torsdag förmiddag har jag gått ut årskurs ett på gymnasiet och har ett underbart lov framför mig. Tog en fika på stan och spenderade en kväll på fotbollsplanen med Emilia som verkligen visar att vi äntligen kan börja slappna av igen. Hoppas ni haft en underbar måndag, puss!

Likes

Comments

; Ni får ta del av lite blandade bilder från WeHeartIt idag, kameran strular om min dator är på lagning...dessa bilder visar rätt bra hur sugen jag är på en semester med sol och bad!!

Likes

Comments

Shit, vilken trött och seg måndag det blev idag!! Har inte haft en jobbig dag i skolan, men ändå känns det som grus under ögonen av trötthet. Ska dess utom avsluta dagen med ett möte som lär hålla på till minst klockan 21 ikväll, önska mig lycka till att inte somna innan dess....

Likes

Comments