Hey bloggen,

I dag har jeg en stor announcement. Som i kan se på titlen er jeg begyndt at samarbejde med MORPHE, som jeg synes er OK stort..... det meste kommer til at foregå på min instagram som bliver linket lidt længere ned. Nå men videre, jeg kommer til at få indsendt en masse produkter fra MORPHE som jeg kommer til at lave nogle yt videoer med og jeg kommer blandt andet også til at ligge en masse billeder/videoer/bommerangs på min story på instagram.....

OMG SÅ VILDT AT JEG HAR FÅET CHANCEN TIL AT ARBEJDE SAMMEN MED MIT YNDLINGS MÆRKE :)))

indtil videre har jeg fået indsendt 2 MORPHE paletter i farverne 35B og 35OM som er AMAZING...

I kommer til få mere af vide når jeg kommer lidt tættere på detaljer osv.

info:

Instagram- Inasjkeruani .... link: https://www.instagram.com/inasjkeruani/

Youtube- Inasjasmeankeruani - link: https://www.youtube.com/channel/UCmQ1Dj7DS8MlPsWArb7nJ7A
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen......

Sorry for at have været så inaktiv på det seneste. Jeg har haft lidt travlt med skolen, terminsprøver osv. Jeg lover at være mere aktiv.

Glæd jer til en masse fede indlæg og et afslørende/ hemmeligt indlæg.

By the way guys er blevet inviteret til gala surprise opening af en ny Pieces der åbner. ..... SOO EXITED'''''

Men det kommer jeg til at fortælle mere om når vi når den tid. Det var alt for dette korte opslag 'ENJOY'

forresten jeg har praktikplads i næste uge og jeg har fået praktik i Dr Byen OMG håber jeg møder Bamse og Kylling / Childhood memories.

Knuzzz. Inas Jasmean Keruani

Likes

Comments

Når jeg ser alle de her billeder på instagram med folk der har perfekt krøllet hår, som bare er fantastisk og SÅ krøllet. Men hvad ligger egentligt bag det fantastiske krøllede hår?

Nu har jeg selv krøllet hår, og lad mig være ærligt, det kræver en del styrke at passe på. Ja jeg er med på krøllet hår er fantastisk flot men det er en kamp i badet. Min hår rutine i badet tager bare for sig selv 1-1/5 time. Når man har krøllet hår, er det en god ide at have en rutine som man holder sig til, eller i hvert fald i en periode hvor man så derefter kan ændre den.

MIN KRØLLEDE RUTINE: for mig er det virkelig vigtigt at mit hår ikke er tørt, så før jeg går i bad laver jeg en hår maske med 2 æg og 2 spise skeer mayonnaise, ja det lyder ikke så lækkert men trust me guys det er den perfekte maske til håret. Masken gør ikke dit hår fedtet men gør det blødere. Når masken har siddet  i ca. 1-1/5 time går jeg i bad og starter med at skylle det ud, derfefter tager jeg min MATAS NATUR balsam og børster mit hår. Når jeg har redt mit hår ordeligt igennem tager jeg min MATAS NATUR shampoo og tager det i ca. 3 gange fordi mig hår er ret stort :) Jeg sørger for at der ikke er mer shampoo i håret og begynder at tage min MATAS NATUR hår-kur i håret og lader det sidde imens jeg vasker min krop med L:A BRUKET body and hand wash.​KNUZZ... 

                ​INASJASMEANKERUANI


Likes

Comments

Hvorfor vil jeg være blogger?

"Ja, se det er et godt spørgsmål" Jeg har altid haft lyst til at starte en blog, jeg ved godt at en blog kræver noget arbejde, det er en ret stor grund til jeg ikke startede med det lidt tidligere, og det er netop fordi jeg ikke havde så meget overskud til at starte en blog. at være blogger betyder også at folk regner med en, men hvad betyder det egenligt for bloggeren? Personligt blogger jeg for at sprede et budskab ud, jeg blogger for at give råd efter mine erfaringer, som også kan være mode råd, designer råd osv. Jeg vil være blogger fordi jeg elsker at dele ting med jer, jeg elsker at dele mine oplevelser, min tøjstil, mine rutiner og en masse andre ting med jer.

At have en blog holder en beskæftiget og giver en nye ideer. Jeg elsker også at se andre bloggere og se hvad de ligger ud, og om det er noget inspirerende.

Info:

- Ny blog HVERDAG!

- Kontakt mig på Inaskeruani@gmail.com

                                                                       ​Knuzzzz

                                                                                       ​INASJASMEANKERUANI


Likes

Comments

Velkommen!!

Velkommen til min første blog!!!

16-2-2017

Hej bloggen og velkommen til MIN FØRSTE BOG!! Denne her blog kommer til at handle om hvad jeg laver i min hverdag.

Jeg kommer til at fortælle meget om min hverdag, og jeg kommer også til at dele en masse ting med jer og lave nogle giveaways, Give mode råd ud fra mine erfaringer, osv. Håber i vil tage jer er tid til at se min blog.

Email- Inaskeruani@gmail.com Født- 25-05-2003...

13 år....

går i 8 klasse....

Kan synge, spille klaver, guitar, violin og trompet...

Mit slogan "Can we get the hoya"

En typisk mig replik er "yaaas... Slaayy Girl"


Youtube- Inas Jasmean Keruani

snap- Inas10

Twitter- Inaaas.k

Instagram- Inasjkeruani

Facebook- Inas Jasmean Keruani

 

                                                      KNUZZ..                                                 Nyt indlæg hverdag!!!

                                                                       Inas Jasmean Keruani

Likes

Comments