1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Här hittar ni några schysta prylar ifrån rum21! I februari ska jag till Göteborg med mina tjejkompisar, och då ska jag absolut hinna med ett besök i en av mina favorit inredningsbutiker. Jag hoppas på att nr 2 & 3 hänger med mig hem. Jag ska önska mig några grejer i studentpresent också, för det finns såå mycket fint!

Idag är en lång dag för mig. Skola från 8-14 och 14.15-22.30 ska jag jobba.
Igår kväll åka vi ner till Kristianstad och kollade på bio, 101 åringen blev det. Jag är en person som inte allas tycker om att kolla på film, jag blir så himla rastlös och uttråkad. Men bion igår får i alla fall 6 av 10, det är ju mysigt att åka iväg och hitta på något tillsammans. Ha en bra dag!


Likes

Comments

Bilder ifrån gårdagens promenad.
Vi halkade omkring på is och njöt av tystnaden i en grön skog. Älskar naturen!

Likes

Comments

Godmorgon lördag!

Ber om ursäkt för det värdelösa ljuset på bilderna.. Det är så grått ute idag och jag har inte någon bättre kamera en den som är på min iphone. Jag tände ändå upp med de lamporna som jag hade i närheten, men det hjälpte inte så mycket. Hur som helst, frukosten ligger i magen och snart ska jag åka till Mörrum och hämta upp Gillis hos mina föräldrar. Han har inte varit här sen i söndags pga att vi har jobbat så mycket, så det ska bli så mysigt att hämta hem honom<3 som vi har saknat honom. När jag har hämtat G så ska vi åka till Lina för att promenera i skogen och ha en mysig förmiddag tillsamman. Sen Ikväll kommer våra kompisar hit på middag!

Ha det fint

Likes

Comments

....FREDAAAG

En "ledig" helg med roliga saker inplanerat har jag framför mig. Meeen.. det finns ett litet problem, jag brukar få huvudvärk på fredagseftermiddagen om jag inte jobbar eller liknande och det kan hålla i sig en hel helg. Det måste bero på att jag slappnar av för en gångs skull.. Någon som känner igen sig? Jag fick som sagt en kraftig migränattack i somras som jag aldrig vill uppleva igen.

Just nu ligger jag på soffan och tittar på youtube. Jag hoppas att T slutar snart så att vi kan åka och handla ❤Tacos❤

Trevlig helg på er! Vi hörs

Likes

Comments

Godmorgon 10.57

Idag vaknade jag givetvis kl 6 pigg och glad, när jag egentligen kunde sova till kl 11 om jag så vill. Skolan börjar inte förens 12.15 idag, så jag har haft en lugn morgon med nyhetsmorgon på tvn, en gosig morgonrock och sen frukost. Det är så härligt att inte behöva stressa. Nu ska jag lyssna på podd och fixa mig innan jag ska gå ner till skolan. Efter skolan åker jag direkt till jobbet, och är hemma igen runt 22 ikväll, hoppas att T har laget en god middag då...!

Likes

Comments

Och där är onsdagen gjord.

Jobb och träning har jag ägnat min onsdags eftermiddag/kväll åt. Och jag känner redan nu att träningsvärken börjar smyga sig på. Min motivation har äntligen börjar komma tillbaka när det gäller träning, nu känner jag mig peppad på att träna igen. Jag är en sådan person som tycker att man ska ge 100% eller ingenting, så om jag inte känner för att gå till gymmet, så gör jag inte det helt enkelt. Det måste finnas motivation och vilja, annars blir jag bara besviken på mig själv.

Imorgon ska jag träna, hänga i skolan och jobba.

Godnatt kompisar!

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 12 / 11 / 10

Här ovanför ser ni några favoriter från Mangos rea och nyheter. Har ni några favoriter?

Här i Karlshamn är det inprincip storm, det blåser, snöar och regnar som bara den.. Nu ska jag sminka mig, byta om och åka till jobbet. Ikväll slutar jag kl 20 och efter det tänkte jag besöka gymmet. Jag är så sugen på tacos just nu, så jag tror att det får bli kvällens middag. Ovanligt;) 

Ha det fint!

Likes

Comments