View tracker

Hemma efter en tur på stan.... Älskar Gbg.
Efter en helkväll med tjejerna igår var jag fruktansvärt trött och halv-bakis (kan man skriva så?) men hade lovat D att åka in så det var bara att släääpa sig upp.
Fick en bild från min vän när jag står med ciggen i högsta hugg och vin glaset i andra. Får erkänna att det blev för mkt av det goda och man känner ju sig såååå häftig och oövervinnerlig typ. (Iaf jag) men nä aldrig mer cigarett fy va det brände i halsen.

Iallafall så startade vi dagen på Jensen följt av bra nödvändig shopping , som alltid och en massa kaffe för att piggna till.
Nu är vi snart hemma igen och jag kan garantera säng läge...
Super nöjd och bara lördag haha.

Hoppas nu har en super Go helg,

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagen började ju inte super, riktigt dåligt humör har jag haft idag. Kom släpandes som en zombie på kontoret , vissa dagar är ju extra jobbiga.
Inte följt med alls särskilt bra utan mest flummat runt idag.
Tur man har Goa kollegor 🌟
Funderar allvarligt på om mina humörsvängningar kan bero på att jag ställt om kosten?!?

Aja... Kämpa på. Har helst lust att vara ute på stan i det fina vädret men är glad om jag orkar upp ur sängen för matlagning idag.
Annars rullar veckan på, fullspäckad och börjar få smått panik måste köpa klänning till bröllopet , ska ju vara tärna i maj och har no clue vad jag ska ha.

Ska snart släpa mig upp och sätta på ngt spel på Ps 4. Ja man får det även om solen lyser ... Döm mig inte ;)

Hoppas ni haft bättre dag än mig 😄

Likes

Comments

View tracker

oj, wow jag med blogg? Trodde jag aldrig. Jaja mer till för mig iaf :) söndagen innebar boxning för sonen och utflykt till Tjolaholmsslott med fika och räkfiske ;)

Skitit i kolhydrater och allt denna helg men imorgon blir det tbx till vardagen med lite träning. Är långt ifrån tränings kunnig men rör gärna lite på mig.

Tråk inlägg men hade Go söndag

Likes

Comments