Contains affiliate links Inspiration

​Är det bara jag som är längtar till julpyntning och julen? Hittar så mycket fint när man kollar runt på olika hemsidor, vill klicka hem massor med julpynt, fick massor av mamma i helgen när vi rensade hennes julsaker så jag klarar mig nog ändå, haha. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Fick hem denna snygga almanacka idag, beställde den från Adlibris. Ska försöka förbättra min planering, upplägg av dagar och hur jag ska lägga upp uppgifter och allt som ska göras.

Har aldrig varit en person som varit bra på att planera men jag måste verkligen bli bättre på det tills jag börjar sista året på gymnasiet efter sommaren!

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Redan söndag, helgen har bara flugit iväg.. har spenderat stort sätt hela helgen hemma hos mamma. Hjälpte henne med att rensa ur förrådet och även gått igenom alla julsaker.

Imorgon börjar en ny vecka och i nuläget känner jag mig inte direkt peppad om jag ska vara ärlig. Så mycket uppgifter som ska göras innan jul, bara att stå ut de sista veckorna!

Hoppas ni har haft en superfin helg!

Gårdagen bestod av riktigt fint väder och solsken, passade på att använda kameran i det fina vädret.

Kvällens middag fick bli panerad fisk, potatis och lite grönsaker.

Likes

Comments

Inspiration

Är så sugen på att julpynta, skulle så gärna vilja riva fram allting och bara sätta igång. Lite för tidigt än..
Jag och mamma har planerar att vi ska göra egna kransar i år, ska även göra lite eget pyssel och pynt. Längtar!!

Sitter hela tiden och kollar på Pinterest efter inspiration och idéer.

Bilder tagna från Pinterest.

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen fredag! Denna vecka har varit roligt tuff, mycket uppgifter och inlämningar. Varenda dag har spenderats framför datorn med plugg, både i skolan och hemma.

Så himla skönt att helgen äntligen är här! Dock kommer helgen också bestå mycket utav plugg men lite ledighet iallafall.

Önskar er en fin helg!

Bild tagen från Pinterest.

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Dagen har varit så himla lång, första skolan med två lektioner och sedan vidare till Borlänge för samtal vid kl.12. Kom hem vid kl.16 ungefär och satt mig direkt och pluggade. Klar med ytterligare en uppgift så nu börjar det känns lite lättare, inte så många uppgifter kvar så nu börjar stressen lägga sig. Skönt!

Ikväll lyxa vi till det med tacokväll, så gott. Nu ligger jag helt utslagen i soffan och väntar på att "Wahlgrens Värld" ska börja vid kl.21.

Hoppas ni har haft en fin vecka hittills!

Likes

Comments

Allmänt

Fick hem denna skönhet idag, min mobil håller på att säga upp sig helt så kände att det var dags för en ny. Så himla nöjd!

Likes

Comments

Instagram@inaholgersson