Hejsan!
Jag mår dåligt dåligt, jag red Surre igår och kände redan efteråt och under ridpasset att jag fick jätteont i axlarna och nu vaknade jag med med värsta smärtorna i axlar och rygg så jag mår illa. Nej det är inte kul, jag hoppas verkligen att det försvinner fort som tusan och inte stannar kvar som annars. 😕
Nej nu ska jag gå upp, börjar om en timme får kämpa nu är ledig hela helgen! Mys 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
De senaste veckorna har varit tuffa, har jobbat mycket och på det känt en enorm trötthet till allt. Lägger mig tidigt och därför sover jag för länge, har inte orkat rida vissa dagar och låtit Surre vila istället dock är han inte bra nu så har varit strikt vila, men imorgon ska jag rida ut hade jag tänkt.
Känner mig hela tiden off, trött och uttråkad i allt jag gör vill förnya allt för det är så jag vill ha det osv. Vill kunna känna glädje och ständigt vara glad och pigg men jag gör inte det, jag känner mig väldigt ledsen i själen. Känns som jag inte hamnar rätt någonstans och blir ostabil, undviker och träffa massa människor för jag har ingen lust och allt sådant. Vet inte vad det är för fel på mig... 😟
I måndags gjorde jag i alla fall något spännande som kommer förhoppningsvis förändra mitt liv föralltid, något som kommer hamna vart jag vill jobba i framtiden osv.
Har jag berättat för er att pappa och jag letar gård? Hittills har vi inte hittat någon men vi har ändå letat över ett år nu så snart borde en komma upp. Längtar fruktansvärt mycket till och bara behöva titta ut och se sina älskade djur 💖
Kommer även köpa en valp är tanken snart, allt beror helt på vad som händer med det jag gjorde i måndags när jag kan köpa en. Kommer bli så härligt har längtat efter en ny Wilma 💖

Likes

Comments

Hejsan!
Tänk er det är redan februari och inte långt kvar tills Katarina fyller 18 år! Ser framemot det mycket, har för nån dag sedan klickat hem hennes födelsedagspresent jag hoppas hon kommer tycka om!
Annars då har det varit mycket på jobbet har jobbat en del extra nu, har passat på när Surre är dålig och inte kunnat ridas vilket han inte kan ännu. På måndag hoppas jag problemet löser sig men tills dess - vila massor och njuta

Likes

Comments

Hej! Idag är ingen vanlig dag för min pappa fyller 56 år! Självklart är jag sjuk men det är okej för jag ligger hemma och gosar med Chili, hur underbart är inte det? Slipper att inte gå ut mer idag och ska bara vila upp mig och äta tårta. Min pojkvän var underbar och fixar Surre åt mig så jag ska kunna sova, han är världs bäst!
Igår tvingade jag mig upp i sadeln och red att pass, trots isbitar till händer och fötter tycker jag vi utvecklades då vi tränade på våra svagheter och framför allt hade jag min nya sadel och denna gång var den stoppad efter Surre. Överlycklig! Nej nu ska jag ta och vila tills pappa kommer hem från jobbet. Slänger in en bild på chili och Surre och min nya sadel 😀

Likes

Comments

Tjenare! Ska inte ens börja be om ursäkt att jag inte bloggat på ett tag men har haft det ganska jobbigt ett tag, min foderhäst jag hade togs bort för ett tag sedan som jag tog väldigt hårt på.
Surre har flyttat stall till ett där vi har mer träningsmöjligheter med tillgång till tränare på gården och stort ridhus, älskar det! Underbart och få den möjligheten och trevliga människor där! På det har jag haft en provsadel ca en vecka som jag bestämt att jag köper så den är hos sadelmakaren nu och ska stoppas om efter Surre och det bästa av allt jag betalar den helt ensam! Känslan att kunna ta tag i allt sådant är underbart!
Jag har en katt igen hemma vid namn chili, underbar individ som jag har på prov och som det ser ut nu kommer jag köpa honom. Min familj hade en katt förr men hon blev påkörd nedanför vårt hus och jag har inte orkat ha ett nytt djur förens nu nästan ett och ett halvt år senare. Chili sprider så mycket kärlek och han är helt underbar! Ett litet busfrö är han, hur härligt är det inte och sova i samma säng? Han ligger vid mig nu.

Kommer inte skriva något om mitt nyår eller julafton men kan lägga in lite bilder så har ni något! Jag har spenderat jättemycket tid med min bästavän så henne kommer ni se och höra en hel del, härligt va?

Likes

Comments

God kväll!
Igår var jag med min pojkvän som sov över innan jag åkte till jobbet även träffade vi upp Katarina och Jesper i stan och idag har jag jobbat, varit med min bror i stallet och träffat Katarina.
Vi sitter och kollar på en film just nu, hoppas den är bra annars blir jag riktigt besviken! Katarina var i Stockholm idag så hon köpte med sig ett pessoa schabrak och sen ett par veredus skydd som jag fick se bild på och swisha pengar, grym app haha!

Likes

Comments

Hejsan!
Dessa två dagar har varit hemska, jag har mått jättedåligt och haft en massa mardrömmar inatt som gjorde att jag knappt kunde sova alls, det var otroligt jobbigt känns som allt händer igen och jag har inte kommit över när det hänt de två andra gångerna. De följande månaderna kommer vara tunga och riktigt jobbiga, nu kommer min pojkvän och bästa vän få vara väldigt bra stöd. Att behöva hålla god min när man går sönder inuti, att behöva se en av de bästa man vet må riktigt dåligt då vet man att hjärtat tar stryk, skulle göra vad som helst för att fixa det.. Finaste <3
Idag har jag bara jobbat, varit hos mamma och deppat och sist varit i stallet, Alina red Surre och de var riktigt duktiga!

Likes

Comments

Haloj!
Blev lite ändrade planer åkte med pappa till stan och kollade in på hööks och grossisten för att sedan hälsa på en gammal stallkamrat i hennes nya stall, var över ett år sedan jag träffade henne och hon verkar ha det riktigt bra!
Vi åkte sedan vidare till farmor och farfar och blev fast där otroligt länge innan vi kunde åka till stallet och byta täcken på hästarna, tycker det är alldeles för kallt för att ha fleece nu.
Fick med mig från stan, ny stalljacka, mössa, tröjor och termobyxor! Överlycklig för de då jag fryser alltid och nu när det blir så kallt klarar jag absolut inte av det och det bästa av allt, Surre fick ett mulletäcke! Tycker mulle är otroligt söt så hittar jag grejer till mina hästar får dem de haha.

Likes

Comments

Idag är jag riktigt ledsen, livet är bra orättvist! Skulle gjort allt i min makt för att hitta andra alternativ men tror tyvärr det inte finns några.
Idag blev inget jobb, utan jag ligger hemma och mår skit och tror jag fått feber... Ikväll ska jag åka och fixa hästarna så de inte halkar och om jag vågar mig på det kanske klippa man och svans.

Likes

Comments

Jag och Katarina har varit hemma ett tag från stallet, pappa och Katarina hjälpte till i stallet så det gick fort! Alla stallsysslor, intag av hästar plus släppte Rockie och Surre i ridhuset tog en timme och 20 minuter, det är bra!
Jag har äntligen valt vilket stall Surre och jag ska flytta till från årsskiftet, skönt att ta det klart i alla fall! Träningsmöjligheterna är jättestora där!
Snart ska vi skjutsa hem Katarina och då kommer vi inte ses på 6 dagar igen, men det är okej för vi ses i alla fall. Alla borde ha en sådan underbar bästa vän!

Haha, snygga byxor va? Frös så mycket att jag lånade pappas termobyxor eller ja, någon i min familjs. Orkar inte otroligt fult.

Likes

Comments