Denna man alltså... Wow! Jag är så tacksam över att han finns i mitt liv. Den tryggheten han ger mig, all kärlek han skämmer bort mig med. Han får mig alltid att skratta även livet känns skit ibland. Han får mig att må bra. Han påminner mig dagligen om vad han tycker om mig, han liksom öser med komplimanger. I början kunde jag inte riktigt ta det, jag visste liksom varken vad jag skulle göra med det eller ta vägen. Jag var inte van att höra sånt från en kille. Men idag så tar jag emot allt han säger och vågar lita på att det är så han tycker. Han har förändrat mig så mycket.

Visst har vi våra dagar då vi blir tokiga på varandra, det handlar mest om smågrejer tex städ, disk eller annat. Men det är inget jag bryr mig om, så länge kärleken och respekten finns kvar och finns där. Vi tackar alltid varandra för det vi gör, ja som åter igen städ, disk, laga mat, tvätta osv. Jag tycker det är viktigt att visa uppskattning för då känns allt mycket roligare att göra när man vet att den andra ser och bryr sig.

Jag finner inga ord för hur tacksam jag är över att jag har han, att han är min och att jag kan få kalla han för pojkvän,fästman och/eller sambo. Att en sån fantastisk kille vill ha MIG. Mig av alla biljoner människor i världen. Jag är så lyckligt lottad.

Jag älskar han mer än livet, mer än något annat på denna jord.

Förlåt om jag det låter tjatigt nu när jag läggt upp en del i lägg om oss två.

Jag ska faktiskt gå in på lite annat också.

--------------------------------------------------------------

Jag vet inte vilka som läser detta men jag behöver få det sagt och jag hoppas en del som jag vill ska veta detta läser det här.

Innan jag och C blev tillsammans var mitt liv annorlunda. Jag hade bara mig själv att tänka på, och skolan. Vilket gav mig så mycket tid att lägga all fokus och energi på att finnas till för andra. Jag fanns alltid ett sms och samtal bort. Jag träffades så fort jag kunde och jag hjälpte till så gott jag kunde.

Skillnaden idag är att jag har tyvärr varken lika mycket tid eller ork.

Inget personligt. Jag har bara haft mycket i mitt liv nu. Det har hänt mycket, jag har inte orkar lägga fokuset på samma sätt som förut. Och jag har det inte än heller. Jag behöver vila, jag behöver tänka på mig själv. Gjorde aldrig det förut, mitt liv bestod av att alltid finnas där för andra. Jag menar alltså då att jag ville ha mitt liv så för jag vet hur det känns att må skit och känna att ingen har tid eller finns där för en. Därför ville jag ställa upp för alla. Varenda en. Men jag orkar inte just nu. Och jag har inte bara mig själv att tänka på längre. Jag delar mitt liv med han nu och då är och kommer han alltid att vara prio ett. När vi träffas efter en lång dag på jobbet eller skolan så lägger jag faktiskt undan telefonen för att spendera tiden med han innan vi lägger oss. Det bara är så. Jag mår bra av det och vi mår bra av att ha mobilen borta ett tag från allt surrande, facebook, twitter, snapchat, instagram: ja - you name it.

Det C har lärt mig också det är att det är OKEJ att tänka på sig själv. Det är OKEJ att inte svara på sms/samtal direkt. Det är OKEJ att inte alltid orka. Det är OKEJ att säga NEJ!

Och det har jag börjat göra.
Jag vill bara förklara så ni vet varför jag kanske inte alltid svarar eller inte alltid hör av mig.

Jag har inte glömt bort er, jag bryr mig fortfarande och jag finns fortfarande kvar.

Jag försvinner inte.

Jag älskar att få finnas för människor, men det finns en gräns på hur mycket man finns där. Jag kör liksom all in tills mina krafter tar slut. Men ändå fortsätter jag. Och så skulle jag kunna fortsätta göra.

Men det går inte.

Så snälla: tro inget illa om mig.

Tro inte att jag slutat bry mig. 

Och snälla: 

Döm mig inte för att jag börjat tänka sunt.


Ta hand om er!

Puss/ ina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 48 readers

Likes

Comments

Att blicka tillbaka över livet det senaste året. Det har hänt så otroligt mycket på så kort tid. Jag har blivit starkare än vad jag någonsin varit, men det jag undrar mest just nu:
vem är jag? vad vill jag med mitt liv?

Det känns som att jag tappat bort mig själv mitt i allt. Livet snurrar ju vidare men det känns som att jag stannat upp någonstans och just nu vet jag inte vart.

Bara för att jag skriver såhär betyder det inte att jag är deprimerad eller olycklig. Ibland måste man blicka tillbaka i livet och kanske inser man att man har saker att reda ut fortfarande?

Jag är tacksam över livet jag har. Det vill jag klargöra för er kära läsare. Jag är verkligen inte olycklig. Tror jag bara glömt bort mig själv, ibland gör man det. Det är inget konstigt. Och det är inget farligt så länge man gör något åt det.

Har du känt så här någon gång?
Vad gjorde du?
Kom du på lösningar?

Tar gärna emot lite råd. :)

Ha en fantastisk dag!

Puss/i

Likes

Comments

Mitt och C's liv är att vakna tidigt på morgonen för att göra oss i ordning och sen dra till skolan. C gör i ordning kaffe och frukost (ja, jag blir oerhört bortskämd) medan jag packar ner det jag behöver ha med mig till skolan och så gör jag mig i ordning. C har det ju en aningen bättre då han börjar senare och har närmre till skolan, men han är underbar som ändå går upp samtidigt som mig för att få en liten stund med mig innan jag drar iväg.

r vi kommer hem blir det antingen att jag börjar fixa i ordning i lägenheten medans C lagar mat, eller så tränar eller pluggar vi.
Mestadels tycker jag mer om att städa innan C kommer hem då jag kan överraska honom och så kan han få sätta sig ner och bara ta det lugnt innan vi startar igång med allt. :)
När vi ska handla skriver vi alltid ner vad vi har köpt och så skriver vi ner hur mycket pengar vi har kvar. Det blir mycket enklare så för då kan vi hålla mer koll på vår ekonomi. Fast det är ju C som håller i det mest och ser till att jag inte är sådär impulsiv som jag brukar vara sometimes. Det är typ så det är uppdelat här hemma hos oss, han lagar mat och tar hand om ekonomin medan jag ser till att ta hand om lägenheten haha! Nä men vi brukar ju hjälpas åt då men aa, det är väl så det ser ut för det mesta. :)

Om helgerna då passar vi på att njuta och sova ut. På morgonen myser vi och pratar lite om vardagliga saker eller livet överlag. Vi tar dagen som den kommer om vi inte har något inplanerat. Ja, som det står på rubriken så blir helgernas morgonstunder guld för oss. Det är typ det bästa jag vet att få vakna samtidigt som C och få lägga huvudet mot hans bröstkorg och klia på honom. DET är guldet 👌

Jag hoppas ni haft en fantastisk vecka och att eran helg blir den bästa!

Puss/i

Likes

Comments

Innan jag var i ett förhållande så var mitt liv ganska enkelt. Jag behövde inte tänka på någon annan än mig själv. Låter kanske egoistiskt men det är ganska okej att vara egoistisk när man är singel. Finns inga krav på någonting än att ta hand om sig själv.


Jag har haft väldigt dåliga förhållanden. Dåliga förhållanden = dåliga erfarenheter. Så tänkte jag hela tiden. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle släppa in en kille i mitt liv igen så pass nära, aldrig någonsin Jag hade ju vant mig vid att vara ensam. Det var jobbigt en viss tid men efter ett tag så accepterade jag det och tänkte att antingen lever jag mitt liv ensam eller så kanske jag hittar en kille. Om 30 år. För jag ville verkligen inte ha någon på ett bra tag. Men sen kom sommaren 2015. Jag började jobba på mitt sommarjobb jag hade fått och där träffade jag C. Vi började umgås och vi blev bästa vänner. Jag tänkte absolut inte att jag skulle bli tillsammans med honom först. Den sommaren var den absolut BÄSTA sommaren i hela mitt liv. Jag tror ärligt talat inte att jag mått så bra som jag gjorde när jag var med honom. Tillslut började vi inse att vi tycker om varandra mer än vänner. Det var tufft en stund pga min osäkerhet. Och tro det eller ej men en av mina största, absolut största rädslor var att kyssa någon. Men när vi kysstes för första gången så kändes det så himla rätt.


Sen jag träffade C så har jag lärt mig så mycket. Jag har lärt mig att ha mer tålamod med saker, och ja, jag jobbar på det iallafall haha. Jag har lärt mig att älska någon annan mer än mig själv. Jag har insett att jag älskar honom så mycket att jag är beredd på att gå mot vilken storm som helst för att han ska må bra. Vare sig om jag skulle få göra det ensam eller tillsammans med honom. Finns inte i min värld att jag skulle strunta i att kämpa för honom och med honom. Det bara finns inte. Saker och ting som jag aldrig trodde jag ens hade i mig har jag idag sett att jag har och det är en innerlig styrka som jag bara älskar.


Som de flesta vet som läser denna blogg vet att jag är förlovad och ni kanske tycker att det gick väldigt snabbt. Vi förlovade oss en månad efter och jag dömer er inte för att ni tänker så. Men för mig och C känns det som att vi har känt varandra i hela vårat liv. Vi känner varandra inifrån och ut. För oss är det en självklarhet att vi en dag ska gifta oss. Men just nu är vi bara, "bara", förlovade. Och vi tycker det känns mer än rätt. Den första April flyttar vi in tillsammans och jag ser fram emot att få vakna med C vid min sida varje dag. Jag ser mig och honom åldras tillsammans. Han är den jag ska leva med för resten av mitt liv. Och jag älskar det! Han är en keeper. Han är the love of my life. Och vad folk än skulle tycka och tänka rör mig ärligt talat inte i ryggen. Det är han och jag nu. Och mitt liv kunde inte ha blivit bättre <3


C, jag älskar dig mer än allt annat på denna jord.
Du är den finaste och underbaraste jag har i mitt liv.
Tack för att du är en fantastisk fästman, tack för ditt fina hjärta och din omtänksamhet.
Tack för alla skratt du delat med dig av, både regniga och roliga dagar.
Tack för att du är min trygghet.
Tack för att du finns.
Älskar dig <3


Puss /i
Likes

Comments

​Tänk om orden ''fet'' ''överviktig'' ful'' äcklig'' värdelös'' anorexia'' smal'' ''hora'' osv inte fanns? Tänk om man bara kunde få vara som man vill, se ut hur man vill och bli lika älskad? Visst, det är bra att det finns hjälp att få om man är överviktig eller har anorexia and so on men dom orden har blivit så hårda, så elaka. Vi använder dessa ord nästan dagligen, och det är faktiskt inte okej. Jag menar: So what om du har ''lite extra fett'' eller om du är smalare än din kompis eller att du är storbystad eller inte? Vem bryr sig? Hur du ser ut definierar inte vem du är eller hur du är och det gör dig absolut inte till värdelös. Du är vacker som du är, oavsett vad någon annan säger. Jag vet hur det är att ha problem med vikt. När jag var i tonåren vägde jag mycket mindre än vad jag ''normalt'' skulle väga. Många sa alltid ''du är så liten och du blir mindre för varje gång man ser dig''. Jag såg det inte då, det enda som hände var att det peppade mig att gå ner ännu mer i vikt. Jag var så himla rädd för att gå upp i vikt. Men när jag var 18 typ rasade jag upp i vikt och idag är jag ganska mullig. Ja , jag kan erkänna att det är ganska jobbigt om jag jämför med hur jag såg ut för ett par år sedan och jag kallade folk för riktigt elaka saker och ja, jag gör det fortfarande. Men det är inget jag är stolt över.  Vem är jag att döma? Vem är jag att klanka ner på andra och få någon att må dåligt bara för att jag tänker tillbaka på hur saker och ting var då? Det är inte okej, det är LÅNGT ifrån okej!! Så jag har bestämt mig för att jobba bort detta. Jag ska aldrig mer säga elaka saker till någon och det enda jag tänker fokusera på är att få upp mitt självförtroende och peppa folk och tala om hur vackra dom är och hur bra dom är. Jag är fullt ärlig, jag tänker inte gömma mig och leka ängel och låtsas som att jag aldrig gjort dumma saker. 


Så: tillbaka till det jag skrev om i början: 

Tänk om man kunde ta bort dessa ord så det inte fanns något elakt i dom? Jag vill inte vara den som lever för att trycka ner andra, jag vill vara den som lever för att peppa andra och känna att jag gjort något för någon. Det är vad jag vill. Hoppas du som läser detta vill samma sak. För livet blir mer värt att leva då. Man mår inte bra av att vara elak. Även man försöker intala sig själv att man gör det så är det inte sanning. Give it a try! Du kommer inte ångra dig.


Ha en bra helg! Glad Påsk och glöm inte att du är FANTASTISK! Puss /ina

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för så himla mycket saker. Saker som jag vill uppnå. Inte bara för att det är bra ekonomiskt eller på andra sätt utan för att jag ska kunna njuta av livet till fullo utan massa saker som distraherar mig. En av sakerna jag bestämt mig för är att lägga undan mobilen, minst 1 timme om dagen för att kunna fokusera fullt ut på vad jag har runtomkring mig "in live" och inte läsa andras inlägg på facebook eller bilder på instagram eller när folk "twittrar". Att ta kontrollen över mitt liv igen och bryta kontrollen som mobilen har över mig. Jag har också bestämt mig för att ge allt jag har på mitt nya jobb, visa vad jag går för och jobba mig uppåt så jag en dag får jobba med det jag alltid drömt om. Men en av mina starkaste beslut är att inte ha allt för mycket så jag inte kan hantera det. Att jag tar en sak i taget och inte hundra saker. Jag känner mig så pepp på att visa vad jag har att komma med och att lära mig fokusera och prioritera det viktiga i mitt liv. Det är något jag verkligen vill uppnå. Och inte göra saker "bara för att" eller för att jag måste. Det var lite tankar ur mitt liv. Godnatt ❤ / ina

Likes

Comments

Jag kan inte sluta tänka på hur otroligt tacksam jag är för det liv jag har. Kan inte sätta exakta ord på hur det känns men jag kan iallafall säga att jag njuter för varje minut som går. Att vakna på morgonen och vara FRISK, att gå till matsalen och kunna ÄTA, att ha vänner runtomkring sig, att kunna resa till olika ställen (nu menar jag i Sverige och inte utomlands) och såå mycket mer. Jag har ett rikt liv, varför klaga liksom? Jag är så himla tacksam! Finns inget jag skulle vilja byta ut mot, faktiskt inte. Jag har bestämt mig för att bara njuta av livet och lära mig att älska livet. Klart det kommer komma jobbiga dagar men jag klarar mig, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Det är liksom bara att resa på sig igen. Börja se världen, se ANDRA! Finnas där helt enkelt och hjälpa till och lyssna och ja....bara älska dom. Med ett enormt stort leende på läpparna så somnar jag alldeles strax. Men först ska jag kolla på ett avsnitt av Simpsons (min absoluta favorit). Godnatt finaste ni ♡♡

  • 361 readers

Likes

Comments

Jag förstår inte hur man kan bara gå på någon utan att kolla in om personen i sig vill eller inte. Även man inte säger nej så SER man det på kroppsspråket för det mesta. Och ser man inte det och går på och kladdar men personen gör ingenting så kanske man ska backa. Jag blir så arg när killar inte tänker utan bara går efter vad dom känner där nere. Det är IDIOTI!!! "åh men shit hon har stora bröst, fy vad kåt jag blir" SKITSAMMA HUR MAN SER UT! Jag FATTAR inte tänket där riktigt. Ett nej är ett nej, End of story! Igår kväll när jag var ute på en pub så kom en kille fram precis innan vi skulle gå och sa att han ville ha en kram av oss. Jag stod där och med kompisarna och ville absolut inte bli kramad, jag sa ingenting men jag backade från honom. Men han kramade mig och försökte kyssa mig men jag slet mig loss. Sen kramar han mig igen och KYSSTE mig. Nu kanske ni tänker "vadå det är bara en kyss" men det är inte "bara" för mig. Jag visade KLART OCH TYDLIGT att jag inte vill ha någonting med idioten att göra men han kysser mig iaf och han försöker ta på mig. Man gör inte så. Han kanske går därifrån skit glad över att han kysste någon men JAG gick hem ÄCKLAD och arg. Tappar man värdet för att man har större bröst/stor rumpa eller något? NEJ! DU bestämmer över din kropp och vill du inte att någon ska ta på dig så ska dom inte ta på dig. Slå till idioten så hårt du kan och gå därifrån STANNA inte även människan ber dig stanna eller ber om ursäkt. Man tar inte på någon utan någons "tillåtelse" och sen ber om ursäkt. Då har människan idiot förklarat sig totalt. Jag behövde bara få det här sagt för jag är så trött på hur den världen ser ut. Jag säger INTE att alla killar är idioter och att vi tjejer är oskyldiga. Vi tjejer behöver tänka på detta LIKA mycket som killarna. Så är det. Tack för mig.

  • 390 readers

Likes

Comments

det finns dom dagarna då jag kan känna mig totalt ensam och oälskad och hatad och ja, allt vad man kan känna sig. speciellt om jag är deprimerad. jag har nog super lätt för att tänka alldeles för negativt, det är nog en av sakerna jag verkligen inte tycker om hos mig själv. men tänker jag efter, om jag verkligen tänker efter riktigt RIKTIGT noga så ÄR jag faktiskt älskad, jag är önskad, omtyckt och jag är INTE ensam!! jag har så många fina personer i mitt liv som gör mina dagar till dom absolut bästa ever. och jag är så himla tacksam för det. men en som jag är otroligt tacksam för, det är för Carolina. hon är den som kämpat för mig mest (ja, så är det faktiskt). utan henne hade jag verkligen inte varit den jag är idag - på riktigt! jag tänker inte skriva mer än så, för hon vet vad hon gjort för mig och det vet jag också. jag ville bara dela med mig av detta; hennes hjärta är såå stort. och jag är så tacksam för att jag får vara en del av hennes liv. jag är självklart tacksam för alla andra också, tro inget annat, jag ville bara visa min uppskattning för henne via min blogg. ibland behövs det - och även det inte behövs så vill jag skriva det här ändå. :) puss/ina

Likes

Comments

förlåt för att jag inte skrivit något på ett tag men jag har ganska mycket att göra just nu och då har inte jag min blogg i mina tankar. jag lovar att skriva så fort jag har tid, har väldigt mycket att skriva om :) ta hand om er allihopa, var snälla mot varandra. :) 

puss /ina

Likes

Comments