Två av de bästa dagarna i mitt liv, så glad att jag har fått läsa i tre år med en så bra klass!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå! Vet inte om jag har skrivit det men jag har fått jobb(!!!!) På avd 83 i Halmstad där jag hade min slutpraktik och det känns så himla bra! Beställde i allafall lite nya grejer från vårdväskan som jag ska ha sen, den 15:e börjar jag som sjuksköterska, så sjukt!

Likes

Comments

Sista delen av 2017 har verkligen gått så sjukt snabbt. Känns som att tiden efter sommaren bara har försvunnit! Har ju haft praktik i 9 veckor så det är förmodligen därför. Sjukt att det är jul snart alltså och att nästa år är året jag blir 25(!) Helt sinnessjukt!

Likes

Comments

Känns konstigt bara att titta på rubriken. Så jäkla sjukt att tre år är över och att jag om tre veckor är sjuksköterska(!) Det har verkligen varit stressigt nu sista tiden med NKSE, men lättnaden när man blev godkänd på både skriftlig och muntlig del var enorm, gick runt i nått lyckorus hela dagen. Har också varit så otroligt velig med vart jag ska jobba, om jag skulle stanna i Halmstad eller flytta hem. Bestämde mig igår för att stanna och det känns bra. I alla fall testa det ett tag. Så imorgon blir det jobbintervju på Kärl/KAVA där jag hade min slutpraktik. Trivdes jättebra där. Nu ska jag ut på en promenad och tvätta lite innan det blir julbord med klassen ikväll.

Likes

Comments