Header

Hej alla! För ungefär 3 veckor sedan, den 2:a januari för att vara exakt, så åkte jag och min pojkvän till Sunne Värmland för att njuta av deras fina spa som ett start på det nya året. Måste säga att det var ett av de bästa beslutet som vi har tagit tillsammans. Först bestämde vi oss för att bara stanna en natt men redan på kvällen efter ett mysigt bad, lite bastande och ett fint middag så kände vi att det verkligen behövdes en extra natt till för att verkligen få njuta och slappna av efter den långa resan. Vi hade i förväg redan beställt deras paket på nätet och fick ett julerbjudande men personalen där var oerhört snälla och hjälpte oss utan problem med att förlänga det så vi blev väldigt glada.

​Klänning HÄR!


Allting var fint men det kändes lite litet med tanke på alla människor som var där, de har dock gjort det väldigt mysigt. När vi kom in på rummet fanns det redan tofflor och badrock att låna. Eftersom att jag är väldigt "petite" behövde jag byta storleken på dem men det var inga problem med det.

De hade också ett gym och olika tränings pass som var i full gång. Jag och Henrik valde istället att gå All In och slappnade av med aroma massage och det var så skönt. Det var första gången som jag provade det trots att jag har bokat för sånt förr så bytte jag alltid till klassisk massage istället så det var kul att äntligen få testa på det.

Deras hotell var så fin och alla var så trevliga jag överdriver inte ens. Ni vet när man åker utomlands och det känns som att alla bara välkomnar er och är så trevliga? Ja, det var exakt samma känsla. T.o.m. främlingar som vi stötte på stan var trevliga och hjälpte oss när vi behövde hjälp. Jag rekommenderar alla att nån gång att åka till Selma Spa och koppla av, hur ni än tar er dit heh.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Jag vet att det var sisådär en vecka sen som det faktiskt var nyår men eftersom att jag har rest bort lite så hade jag inte stor möjlighet att blogga men kände mig tvungen att åtminstone få lägga upp lite bilder som minne så att jag inte har något att ångra senare framöver. Hoppas att ert nya år har börjat lika bra!

Denna nyår firade jag för första gången utan min familj och åkte istället ut till en vän som bodde i Mantorp. Hon har varit som en extra syster för mig sedan jag var liten och alltid varit den som lyssnat och stöttat mig igenom många saker. Jag är så glad och tacksam att jag och Henrik åkte ut dit för vi hade det väldigt kul.

Likes

Comments

Hej och trots att det är lite sent så God Jul allihopa! Har varit lite seg med att uppdatera kan jag erkänna men min vecka har hursomhelst varit riktigt bra. Känns för mig som att jag har varit ute hela veckan samt att min syster nyligen fyllde 27 så blir det givetvis lite mer festande, klagar ej. Idag var jag med en vän och åt för första gången nånsin på Pinchos. De öppnade för ca 2 år sedan i Norrköping men på något sätt tog det lite längre tid för oss än andra att hitta hit. Maten var väldigt god och älskar hur de har inrett där inne så mycket. Det var så mysigt och jag kan verkligen rekommendera alla att nån gång ska ta lite tid och svänga förbi denna restaurang.

Med ett nytt år så nära så har jag också fixat till mina naglar. Detta har min mamma gjort och måste säga att jag är så stolt över henne. Jag kan vara väldigt kräsen men hon lyckas hålla sitt tålamod och gör allting så fint varje gång. Imorgon ska jag och Henrik åka till Mantorp och fira nytt år med några vänner och tills dess önskar jag er alla en glad fortsättning.

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en sån bra dag. Gick tyvärr upp ganska sent men fick rätt så mycket gjort ändå. Henrik var och sov över sedan igår och tillsammans planerade vi på att spendera denna dag åt att julhandla klart och äta ute tillsammans efter en lång tid. Först gick vi till affären Indiska sedan Yves Rocher och slutade med Åhléns.

Jag hade också planerat att gå på en dansföreställning på De Geer, min gamla skola, men fick reda på vi redan hade missat den sista föreställningen vilket gjorde mig lite ledsen. Efter det gick vi till min favorit sushi restaurang, Oishi Sushi på S:t Persgatan och åt det mest utsökta sushin.

Likes

Comments

Hej alla. Ett tag har jag gått runt och känt mig ganska lycklig när det fortfarande var ganska varmt i luften och kylan inte hade etsat sig fast än, men igår när jag vaknade och såg att snön kom blev jag ändå lite överraskad över hur vitt det kan bli på bara en dag.

Hursomhelst har jag gått runt på stan idag och försökt att hitta julklappar till resten av familjen men det jag ville ha hade tydligen tagit slut och de visste inte heller om det skulle komma tillbaka innan julen så jag får antagligen beställa det på nätet. Nu sitter jag framför tv:n med Henrik och väntar på att vi ska gå till tåget eftersom att vi ska dra till Linköping. Imorgon kommer jag tillbaka igen då Aurora ska ha Lucia på dagiset.

Likes

Comments