Hej!

Idag har det varit en ganska lugn dag med syrran och hennes dotter. Först gick jag och åt Crepes med Henrik på Sista Supen vid Skvallertorget på Kungsgatan men tyvärr så var han tvungen att åka hem så han kunde inte vara med sen. Jag och Yotti, min syrra, drog iallafall senare till en kompis och lagade lite mat eftersom att hon hade förlorat ett vad så vi blev tvungna att bjuda på 200 kg rostbiff. Men hur som helst så var det väldigt kul :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit en underbar dag med både mat, bad och chill. Titti kom till Linköping för första gången EVER och hälsade på mig och Henrik så vi betsämde oss för att först äta sushi och sedan hände det lite spontana grejer.


Eftersom att vi inte hade planerat på att åka ut och bada så hade inte Titti heller med sig badkläder så fick vi ta en shoppingrunda där det fyndades lite. Som tur var så hade jag redan mina grejer hemma hos Henrik så vi kunde bara dra hem och packa och sedan åka ut på en gång.

Det har varit otroligt fint väder och idag var det faktiskt första gången för alla oss att ta ett dopp i sommarens solsken! Vi hade planerat att göra det för länge sen men det har aldrig blivit av så ni som jag har lovat, förlåt, men detta var verkligen helt oplanerat <3

Likes

Comments

Hellu!

Till denna del var det faktiskt väldigt nyligen som igår. Det var i början en väldigt seg dag och jag hade inga som helst planer på att göra något speciellt egentligen men när min syster kom hem så blev det mer fart. Vi började snacka om att köra Gokart med ett par andra vänner men ändrade det till att chilla och gå på bio istället för vi visste inte riktigt hur vi skulle ta oss dit vilket var trist... men hur som helst så bestämde vi oss för att gå till O'learys och ta varsin drink och snacka lite såklart. Ibland är det bara väldigt skönt att slappna av och bara njuta av en sällskap på två.

När det väl var dags för bion så blev vi fyra pers med både min kille och min syrras kompis. Till visningen så var det Annabelle 2 btw. Ryser fortfarande vid tanken 😣

Varför inte göra lite reklam för H&M liksom :P

Om ni undrar varför jag inte gjorde inlägget sen igår så var det för att jag var väldigt trött. Vi kom hem runt 23 - 24 så det enda jag gjorde var att tvätta av sminket och somnade typ.

Likes

Comments

Hej igen,

Dagen efter skumpartyt åkte vi ut till Skärblacka med min familj och träffade en bekant som skulle hjälpa oss med att skapa en hemsida till min mammas salong som är på G. Hon hade ett väldigt fint vandrarhem som låg lite avskilt och med 20 minuters promenad till en sjö, tyvärr så skulle det bli regn så vi hann aldrig gå ner. Nedanför kan ni se att det var väldigt fint väder åtminstone i början.

Det var verkligen underbart att ha fått vara där och få se hur fint och rofyllt det var.

Till kvällsmat blev det även grillat av min mamma och hennes väninna. Grönsakerna som ni ser var ägaren till gården som hade odlat. Hon hade en hel rad av sallader och tomater så det var bara att plocka. Det fanns också thailändska köttbullar och hemlagat sås som de hade gjort. Måste bara säga att mammor är så bra på att laga mat asså, men det vet ni säkert redan.

Likes

Comments

Hej! Som vanligt har jag varit dåligt på att uppdatera och nu har en del saker redan inträffat. Eftersom att det skulle bli en alldeles för långt inlägg så tänker jag dela upp dem i 3 delar istället, hoppas ni kan hänga med!

Det första roliga som hände sen jag skrev mitt förra inlägg var iallafall att vi i fredags gick ut med ett gäng vänner till Puls på Skumparty och det var riktigt nice. Hade inte varit där på länge så var kul att få gå in dit igen ✨

Bjuder på denna haha 😄

​Jag blev också indragen på denna skummiga dansgolvet efter ett tag. Tänkte att när man ändå är på ett skumparty kan man väl lika gärna vara del av den själv annars hade jag aldrig vetat hur det skulle vara. Som ni kan se så var det definitit mycket skum, skojar inte ens. Man kunde nästan bada i det och när man gick upp blev man ganska blöt också, inte lika kul för sminket dock 😓 men ja det var en bra kväll. För mig beror det mycket på vad det är för umgänge man är med också för det kan göra väldigt mycket ❤

Likes

Comments