Header

Contains affiliate links

Hej, i fredags var det äntligen dags för Sean Kingston. Åh som jag hade längtat! Tyvärr så hade jag sovit ganska dåligt natten innan så hela den dagen var ganska segt för mig men det fixade sig tillslut när kvällen kom och jag började göra mig klar inför festen. Det var bestämt att jag och några till skulle gå tillammans och sen skulle vi möta upp resten av våra vänner där. Men på den festen så var det "väldigt" mycket folk så det var i början svårt att hitta alla.

När vi väl var inne var vi tvungna att vänta på en vän som skulle köpa en biljett och bara det tog det väl ca 1 timme. Vi beställde en drink och chillade sen innan Sean Kingston skulle komma upp på scenen. Trots att det var mycket folk så var det kul tillslut när man kunde släppa loss som man ville.

Efter festen så drog vi alla hemåt och detta var en av de bästa festerna som jag har varit på iallafall.

Topp: BOOHOO / Kjol: Cubus / Väska: Gina Tricot / Skor: Dinsko

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla, nu känns det verkligen att hösten är här. Har alltid tyckt om tidens gyllene färger och känslan av att veta att Halloween kommer omkring snart. Idag behövde min syster fylla på sin tatuering så jag följde med henne och efter det stannade vi för att ta lite bilder. Sedan hämtade vi som vanligt Aurora och tvättade kläder. Sedan lagade vår mamma och hennes kompis thaimat och sedan gick vi ut för att träffa en vän.

Det har varit en lagom produktiv dag minst sagt. Det har också varit en sådan där dag som man kan sitta och planera sina framtida planer, det har jag och min syster iallafall gjort och det känns ganska bra. Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag och nu kan jag inte vänta tills imorgon. Då blir det Sean Kingston live på Kopparhammaren. Taggar!

Likes

Comments

Hej, i söndags hade jag och Henrik våran 1 års dag tillsammans. Att jag lägger upp detta nu är pga att jag gärna kommer vilja kunna se tillbaka på dessa ögonblick och om jag inte gör det så kommer jag nog ångra mig senare.

Vi gick till Butler's runt 20.00 och stannade där en timme. Det var helt underbart, maten var god som alltid och personalen var väldigt trevliga. Efter ett tag slutade min syster jobbet så hon kom förbi och det var så vi fick dessa fina bilder. Kanske inte det bästa kvalitet men jag är nöjd.

Till förrätt delade vi på en delikatess, nämligen sniglar. Sedan beställde jag en plankstek som hette Black & White. Väldigt gott!

Det var en väldigt fin kväll med fina människor. Efter denna tid med honom känns det verkligen som att våran kärlek kommer att växa sig starkare och starkare för varje dag. Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Han vet saker om mig som ingen annan vet och detsamma med mig om honom. Med denna person vid min sida vet jag att jag kan klara mig av vad som helst och är så tacksam att han finns.

Likes

Comments

Hej och godmorgon allihopa. Idag är det söndag, en dag som jag har längtat till väldigt mycket. Det är så att det är min och Henriks 1 års dag och han har tydligen planerat lite hemliga saker för oss idag.

Iallafall så vaknade jag med en huvudvärk och halsont så får se till att vila upp mig mycket, dricka ingefärsté och kolla på She's all that. Vill inte bli sjuk just nu med tanke på att jag måste jobba imorgon och för att det är en väldigt speciell dag idag.

Likes

Comments

Hej, igår hände det tyvärr en väldigt hemskt grej. Det brann nämligen i våran fastighet. I lägenheten fanns det jag, Yotti, Henrik och Aurora. Klockan var omkring runt 22.30 när vi hörde en massa oljud och såg att det fanns massa brandbilar och poliser över allt. Det hade börjat brinna högst upp på vinden och eftersom att fastigheten sitter fast med andra så var det väldigt många som blev evakuerade, bl.a. vi förstås.

Vi stod utomhus i ca 1 och en halv timme innan vi listade ut vart vi skulle ta vägen. När klockan var mellan 1 och 2 på natten fick vi äntligen gå upp och hämta våra saker i lägenheten. Som tur var hann elden inte sprida sig så långt och ingen behövde åka till sjukhuset. De spärrade dock av vägen för att det verkade ha varit anlagt och hela gatan blev en brottsplats.

Nu är vi hursomhelst säkra och våra saker klarade sig. Kan inte förstå hur man kan göra nåt sånt här. Idag är det Kulturnatt i Norrköping men vi kunde inte gå på den med tanke på omständigheterna. Gjorde mig lite ledsen men imorgon är det en ny dag.

Därmed vill jag önska er alla en fortsatt fin lördag och ta hand om varandra eftersom att vi aldrig kan veta vad som kommer hända. Kram på er alla!

Likes

Comments