Header

Jahopp! Då var klockan snart halv 7 och det är dags för kvällsmat och film, får se vad damen på ramen väljer idag. Träningen gick betydligt bättre idag än igår (då det inte blev någon alls), blev ett kalasbra benpass med lite cardio som uppvärmning.

Upplägget i säg var

Leg Extensions 4x12
Leg Curls 5*12

Superset 1
Leg press 5*12
Smith Machine lunges 4*12 (EL)

Superset 2
One-legged deadlift 4*12 (EL)
Deadlift 4*8, 2*5

Superset 3
Wide sumo squats 4*12
Pop squats 4*15
Likes

Comments

Okej, det blev kanske ingen träning idag, men att springa med en unge på pulka i 1 timma räknas typ som träning. Får ta nya tag imorgon istället!

God natt på er ❤

Likes

Comments

Jaha, då var det måndag igen. Klockan är strax tre och jag samt ungen sitter och kollar på tv. Snart ska vi bege oss ut i snön för att bygga snögubbar och efter det är det träning som gäller. Tycker att jag har varit trött och hängig hela dagen dock, med huvudvärk och nästan lite feber. Peppar peppar.

Likes

Comments

Nej men hej på er. Det var länge sedan, tänker inte dra någon historia utan vi kör igång dirr.

Kom nyss hem från gymmet, har kört lite triceps och bröst och under detta förbannade disco-pass så skadade jag höger axel. Lite för tunga vikter och iver resulterar i skador tydligen. Så passet blev inte alls som jag hade tänkt utan fick lösa det genom att skapa mig själv ett disco pass. Nu ska jag äta lite, tror vi kör på tomatsoppa eller pasta.Likes

Comments

Okej, så det är tisdag. Jag hatar tisdagar. Det händer liksom aldrig något spännande på en tisdag. Förra veckan var katastrof. Låg sjuk från i tisdags med någon skit influensa, feber, halsont, snor, svett. Typ som skitdålig tysk porr.

Men nu är det julmusik på hög volym på jobbet, kaffe och klementiner (samt en snorig näsa) men vafan, det är ju inte ebola.


Likes

Comments