Header

Ännu en vecka har gått. Det går snabbt som vinden! Det betyder bara att man har kul på jobbet. Just nu sitter mannen och jag i soffan och kollar på shameless. Ungen sover, vilket jag med borde göra då vi har massa aktiviteter imorgon. Ridning, kalas, lek.

På söndag kommer Mattis och Jessica med familj vilket Pixan verkligen har sett fram emot. Att få visa sina marsvin för Tilde som har en hamster kommer ju vara guld värt.

Lite gnäll med. Jag älskar hundar, MEN när ni hundägare tycker att det är en fin idé att rasta era oförskämda hundar (för att ni inte kan fostra dem) klockan halv elva på kvällen. Och står och gormar och skriker, visslar, klappar händer. Då vill jag mörda er. Bara så ni vet.

Fred ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er.

Hoppas att ni alla mår fint denna snöiga måndag. själv mår man prima och väntar på att mannen ska komma hem så vi kan äta.

Ungen sitter i soffan och kollar på Netflix och verkar ganska så nöjd med tillvaron, glatt barn glad Paulina.

Träningsvärken är för övrigt åt helvete.  kör en vilodag idag sedan är vi på g imorgon igen. 😧

Likes

Comments

Åå du härliga söndag. Ficka sova liiiite längre än vad jag trodde. Men efter 100 kanonkulan i sängen av Pixan så kände jag att hennes röst var hörd och jag fattade att det var fan i mig dags att gå upp.

Väl uppe tog jag tag i dessa vanliga Svensson bestyr. Tvätt, disk, plocka undan saker, dricka kaffe och invänta en våg av ungar.

Tvingade Michael till att göra pannkakor till barnen vilket var uppskattat. Jag passade på att träna och sedan var klockan 14:45 😅 då var det in med familjen i bilen och iväg till Hässleholm för bio.

Väl hemma så var det att bygga lego, äta, leka, borsta tänderna på 30 minuter sedan hopp i säng Kalle. Nu ska jag själv sova med snart 😴 trött som en lök.

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas att allt är bra med er. En annan ligger hemma nerbäddad efter att man fått världens jävla influensa i London, känns sådär när man ska börja sitt nya jobb imorgon. Men jag kommer få härda ut och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon (då har jag ändå varit kass i 4 dagar)

Nu har jag precis försökt att pilla lite här hemma, packa upp väskorna, tvätta, diska you name it. Känns dock som varenda liten jävla sak men gör är en fet ansträngning och man vill dö varje gång. Men får försöka klä på mig och åka till ICA för att handla, alla skåp ekar tomat inklusive kylskåpet. Och ja just det! Fyller år idag med.Likes

Comments

Jahopp! Då var klockan snart halv 7 och det är dags för kvällsmat och film, får se vad damen på ramen väljer idag. Träningen gick betydligt bättre idag än igår (då det inte blev någon alls), blev ett kalasbra benpass med lite cardio som uppvärmning.

Upplägget i säg var

Leg Extensions 4x12
Leg Curls 5*12

Superset 1
Leg press 5*12
Smith Machine lunges 4*12 (EL)

Superset 2
One-legged deadlift 4*12 (EL)
Deadlift 4*8, 2*5

Superset 3
Wide sumo squats 4*12
Pop squats 4*15
Likes

Comments

Okej, det blev kanske ingen träning idag, men att springa med en unge på pulka i 1 timma räknas typ som träning. Får ta nya tag imorgon istället!

God natt på er ❤

Likes

Comments

Jaha, då var det måndag igen. Klockan är strax tre och jag samt ungen sitter och kollar på tv. Snart ska vi bege oss ut i snön för att bygga snögubbar och efter det är det träning som gäller. Tycker att jag har varit trött och hängig hela dagen dock, med huvudvärk och nästan lite feber. Peppar peppar.

Likes

Comments

Nej men hej på er. Det var länge sedan, tänker inte dra någon historia utan vi kör igång dirr.

Kom nyss hem från gymmet, har kört lite triceps och bröst och under detta förbannade disco-pass så skadade jag höger axel. Lite för tunga vikter och iver resulterar i skador tydligen. Så passet blev inte alls som jag hade tänkt utan fick lösa det genom att skapa mig själv ett disco pass. Nu ska jag äta lite, tror vi kör på tomatsoppa eller pasta.Likes

Comments

Okej, så det är tisdag. Jag hatar tisdagar. Det händer liksom aldrig något spännande på en tisdag. Förra veckan var katastrof. Låg sjuk från i tisdags med någon skit influensa, feber, halsont, snor, svett. Typ som skitdålig tysk porr.

Men nu är det julmusik på hög volym på jobbet, kaffe och klementiner (samt en snorig näsa) men vafan, det är ju inte ebola.


Likes

Comments