Header

Hej på er allihopa.

Jaha, själv sitter man i köket och tar ett glas vin. Michael sitter inne i Pixies rum och läser för henne och Saga (de har en sleepover) de ska tydligen sova över hos oss imorgon igen, jippi.

Idag har jag varit i Kristianstad och jobbat, körde föreläsning inom personlig marknadsföring, super roligt! Får också tacka alla som var där och deltog, fantastiskt gäng. Efter jobbet körde jag till skolan för att hämta vilddjuren som har levt loppan hela dagen! Sedan har jag kört på basic housewife, städning, tvättning och matlagning.

Nu ska jag bara ta det piano och fortsätta kolla på den nya säsongen av F is for family med mannen.

Ha det gött igelkött


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När man är sjuk så får man äta isglass och kolla på TMNT.

Likes

Comments

Så, en annan krigar vidare i kampen mot influensan. Febern vägrar att ge med sig och går inte under 38,2, kallsvettas, hostar,dålig i magen och känner mig allmänt risig. Ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att stiga upp. Varför händer detta mig?

Solen skiner utanför och termometern säger 36 grader. Det enda jag kan göra är att ligga i sängen och kolla ut på detta underbara väder, vilket påminner mig om att jag måste vattna blommorna, en annan gång.

Just det, min bil blev påkörd igår av en ung kille utan körkort. Tack för att du pajade min kväll.Likes

Comments

Först så kommer jag att tillägna detta inlägget till mina fina kollegor. Jag vill börja med att säga att jag älskar verkligen mitt jobb. Jag får lära mig något nytt varje dag och så får jag träffa underbara deltagare. Är man sjuk så ringer både chef och kollegor för att kolla hur man mår & för att berätta att de saknar en. Åker någon iväg så visar vi precis samma uppmärksamhet och tacksamhet emot dem. Att ringa och berätta hur man saknar dem, för att de är behövda, för att de utgör en stor pusselbit i vårt pussel som organisation. Jag har aldrig varit med om sådan omtänksamhet från kollegor innan. Detta skapar en så stark gemenskap mellan oss och genuin omtänksamhet. Jag önskar alla företag detta. Hade mer företag jobbat såhär så hade alla fått en chans att känna sig behövda vad man än gör. Detta är en så värdefull egenskap. Love you & trevlig kväll.


Likes

Comments

Nu har jag äntligen lagt en ny beställning för Womens best! Vill ha sakerna nu på en gång!

Köpte ett helt nytt kitt med protein, BCCA, vitaminer aa you name it. Passade även på att inhandla ett par snygga nya träningsbyxor. Guld värt. Så ikväll blir det träning, mys och god mat!

Trevlig helg på er.Likes

Comments

Ännu en vecka har gått. Det går snabbt som vinden! Det betyder bara att man har kul på jobbet. Just nu sitter mannen och jag i soffan och kollar på shameless. Ungen sover, vilket jag med borde göra då vi har massa aktiviteter imorgon. Ridning, kalas, lek.

På söndag kommer Mattis och Jessica med familj vilket Pixan verkligen har sett fram emot. Att få visa sina marsvin för Tilde som har en hamster kommer ju vara guld värt.

Lite gnäll med. Jag älskar hundar, MEN när ni hundägare tycker att det är en fin idé att rasta era oförskämda hundar (för att ni inte kan fostra dem) klockan halv elva på kvällen. Och står och gormar och skriker, visslar, klappar händer. Då vill jag mörda er. Bara så ni vet.

Fred ut.

Likes

Comments

Hej på er.

Hoppas att ni alla mår fint denna snöiga måndag. själv mår man prima och väntar på att mannen ska komma hem så vi kan äta.

Ungen sitter i soffan och kollar på Netflix och verkar ganska så nöjd med tillvaron, glatt barn glad Paulina.

Träningsvärken är för övrigt åt helvete.  kör en vilodag idag sedan är vi på g imorgon igen. 😧

Likes

Comments

Åå du härliga söndag. Ficka sova liiiite längre än vad jag trodde. Men efter 100 kanonkulan i sängen av Pixan så kände jag att hennes röst var hörd och jag fattade att det var fan i mig dags att gå upp.

Väl uppe tog jag tag i dessa vanliga Svensson bestyr. Tvätt, disk, plocka undan saker, dricka kaffe och invänta en våg av ungar.

Tvingade Michael till att göra pannkakor till barnen vilket var uppskattat. Jag passade på att träna och sedan var klockan 14:45 😅 då var det in med familjen i bilen och iväg till Hässleholm för bio.

Väl hemma så var det att bygga lego, äta, leka, borsta tänderna på 30 minuter sedan hopp i säng Kalle. Nu ska jag själv sova med snart 😴 trött som en lök.

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas att allt är bra med er. En annan ligger hemma nerbäddad efter att man fått världens jävla influensa i London, känns sådär när man ska börja sitt nya jobb imorgon. Men jag kommer få härda ut och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon (då har jag ändå varit kass i 4 dagar)

Nu har jag precis försökt att pilla lite här hemma, packa upp väskorna, tvätta, diska you name it. Känns dock som varenda liten jävla sak men gör är en fet ansträngning och man vill dö varje gång. Men får försöka klä på mig och åka till ICA för att handla, alla skåp ekar tomat inklusive kylskåpet. Och ja just det! Fyller år idag med.Likes

Comments

Jahopp! Då var klockan snart halv 7 och det är dags för kvällsmat och film, får se vad damen på ramen väljer idag. Träningen gick betydligt bättre idag än igår (då det inte blev någon alls), blev ett kalasbra benpass med lite cardio som uppvärmning.

Upplägget i säg var

Leg Extensions 4x12
Leg Curls 5*12

Superset 1
Leg press 5*12
Smith Machine lunges 4*12 (EL)

Superset 2
One-legged deadlift 4*12 (EL)
Deadlift 4*8, 2*5

Superset 3
Wide sumo squats 4*12
Pop squats 4*15
Likes

Comments