Header

Aa, nytt in! Man kan aldrig ha för mycket smink. Nya borstar, en ny palett från Violet Voss och en från Tarte. Guld värt.

Likes

Comments

Hej på er! Igår hade jag en super härlig dag med en bra dag på jobbet och trevligt sällskap på lunchen. Efter jobbet så drog jag hem till mamma och pappa då jag nanar hos dem nu när Michael och Pixan är i Norrköping, ganska skönt att inte behöva tänka på massa saker utan man kommer hem till vin, sällskap och dukat bord! GULD.

Idag ska jag gå ut med kollegorna, då blir det ännu mer mat, dricka och trevlig sällskap aka lyx & på lördag åker jag till Malmö med mutti för att spendera helgen där.

Likes

Comments

Ifall ni önskar en allt i ett produkt att slänga i ansiktet under de morgondagar som ni känner er lite extra "hängiga" så kan jag verkligen rekommendera Starskin 7 in 1. ett stort plus är att den innehåller extremt mycket serum, så vill man inte slösa på padsen kan man enkelt doppa en pensel i burken bara för att få upp serumet. (Jag funderade starkt på att återanvända padsen) har dock inte gjort det pga bakterier och liknande. Men i övrigt tummen upp!

Likes

Comments

Hej på er allihopa.

Jaha, själv sitter man i köket och tar ett glas vin. Michael sitter inne i Pixies rum och läser för henne och Saga (de har en sleepover) de ska tydligen sova över hos oss imorgon igen, jippi.

Idag har jag varit i Kristianstad och jobbat, körde föreläsning inom personlig marknadsföring, super roligt! Får också tacka alla som var där och deltog, fantastiskt gäng. Efter jobbet körde jag till skolan för att hämta vilddjuren som har levt loppan hela dagen! Sedan har jag kört på basic housewife, städning, tvättning och matlagning.

Nu ska jag bara ta det piano och fortsätta kolla på den nya säsongen av F is for family med mannen.

Ha det gött igelkött


Likes

Comments

När man är sjuk så får man äta isglass och kolla på TMNT.

Likes

Comments

Så, en annan krigar vidare i kampen mot influensan. Febern vägrar att ge med sig och går inte under 38,2, kallsvettas, hostar,dålig i magen och känner mig allmänt risig. Ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att stiga upp. Varför händer detta mig?

Solen skiner utanför och termometern säger 36 grader. Det enda jag kan göra är att ligga i sängen och kolla ut på detta underbara väder, vilket påminner mig om att jag måste vattna blommorna, en annan gång.

Just det, min bil blev påkörd igår av en ung kille utan körkort. Tack för att du pajade min kväll.Likes

Comments

Först så kommer jag att tillägna detta inlägget till mina fina kollegor. Jag vill börja med att säga att jag älskar verkligen mitt jobb. Jag får lära mig något nytt varje dag och så får jag träffa underbara deltagare. Är man sjuk så ringer både chef och kollegor för att kolla hur man mår & för att berätta att de saknar en. Åker någon iväg så visar vi precis samma uppmärksamhet och tacksamhet emot dem. Att ringa och berätta hur man saknar dem, för att de är behövda, för att de utgör en stor pusselbit i vårt pussel som organisation. Jag har aldrig varit med om sådan omtänksamhet från kollegor innan. Detta skapar en så stark gemenskap mellan oss och genuin omtänksamhet. Jag önskar alla företag detta. Hade mer företag jobbat såhär så hade alla fått en chans att känna sig behövda vad man än gör. Detta är en så värdefull egenskap. Love you & trevlig kväll.


Likes

Comments

Nu har jag äntligen lagt en ny beställning för Womens best! Vill ha sakerna nu på en gång!

Köpte ett helt nytt kitt med protein, BCCA, vitaminer aa you name it. Passade även på att inhandla ett par snygga nya träningsbyxor. Guld värt. Så ikväll blir det träning, mys och god mat!

Trevlig helg på er.Likes

Comments