Var och fyndade lite böcker på Erikshjälpen förra veckan, blev ett par böcker strax över hundringen. Främsta anledningen till att jag älskar att handla second hand är för böckerna. Jag fascineras av gamla böcker, böcker som någon har ägt innan mig. Lite skavanker här och där, fula kanter, vikna sidor och gulnat papper - allt det där ser jag som ett tecken på att boken har varit älskad av sin tidigare ägare. Det tyder på att den inte bara har stått och dammat på någon hylla. Det absolut bästa är ju när någon har skrivit sitt namn i boken. Det är så personligt och ger hela boken karaktär.

Självklart så uppskattar jag nya böcker också men det är något speciellt med att hålla i en bok som man vet har varit omtyckt och älskad.

Jag köpte mig även denna kudde som jag hittade på Dollarstore. Gillar skarpt att clownen påminner mig om en version utav Pennywise från Stephen King's It och Twisty the Clown från fjärde säsongen av American Horror Story, Freak Show. Gör sig riktigt snygg i mitt rum.

Likes

Comments

Första inlägget.


På denna bloggen alltså. Jag skapade min första blogg när jag var 13 år och sedan dess har jag haft en hel del bloggar genom åren. Nu är det kanske 2 eller till och med 3 år sedan jag bloggade sist och övergav min dåvarande blogg. Det var mycket som förändrades i mitt liv vid den tidpunkten och det fanns varken tid eller ork för att fortsätta. Skrivandet har alltid varit en del utav mig. Jag älskar att skriva i alla former, jag älskar att skriva brev, dagbok, noveller, anteckningar, små listor för allt möjligt, men allt det där las på is och jag slutade. Inspiration försvann.

Det var först i början av 2017 som jag kände att jag ville starta upp något igen. Kort och gott, här är jag nu.
Tidigare har jag enbart bloggat blogg.se men denna gången ville jag prova på något annat och då fick det helt enkelt bli nouw. Jag har inte testat denna bloggportal innan och jag känner mig lite vilsen så här i början men vi får väl se hur det går helt enkelt.


För alla de bloggar jag haft så har det alltid funnits en punkt som jag följt genom åren - jag har bloggat för min egen skull, för att det har varit roligt. Vilket jag kommer att fortsätta med att göra här. Jag kommer att skriva inlägg om allt möjligt, allting som jag vill dela med mig av, vare sig det är musik, böcker, filmer, serier eller när jag bara vill skriva av mig. Jag har social fobi och jobbar väldigt mycket med KBT (kognitiv beteendeterapi) och kommer antagligen dela med mig utav mina framsteg, tankar, svårigheter, ångest och min kamp för att bryta mig loss från de tankar, känslor och handlingsmönster som uppstår när jag hamnar i sociala sammanhang. Jag har jobbat med det här i snart 3 år, men än är det lång väg kvar.

Alla är som kikar in här är varmt välkomna men kom ihåg att detta är min blogg. Jag skriver vad jag vill och är det något som inte passar är det bara att klicka sig vidare.

  • Filed under: Om mig

Likes

Comments