Man anade ju att det skulle vara nåt strul med pendeltåget redan när tåget skulle gå i morse när konduktören började med att hälsa oss välkomna ombort på tåget som FÖRHOPPNINGSVIS skulle ta oss hela vägen till Kungsängen.

När vi kom till Trångsund så blev vi informerade att tåget inte skulle gå längre utan vi därifrån skulle få ta en buss som skulle gå om ca 10 minuter till Farsta Strand.

Man tycker ju att SL borde ha satt in extra bussar, vilket dom inte gjorde. Själv hade jag tur som lyckades tränga mig upp på bussen som kom och lite spydigt frågade jag buss chauffören om varför man inte satte in extra bussar eller räknade man med att alla skulle få plats i en och samma buss? Men han hade tydligen fått lika lite information som oss om några extra bussar.

Detta är SL i ett nötskal

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I morse var det både regningt och mörkt ute så det var extra svårt att komma upp, så jag tog en liten sovmorgon på en timme. Tur att man har flextid

Likes

Comments

I går kväll var jag riktigt trött. Försökte kolla på Idol men somnade framför TVn redan vid halv nio tiden. ska bli skönt med helg snart :-)

Likes

Comments

Den här och förra veckan har mesta tiden gått åt till att lägga tak på lillstugan hemma hos M. Det går bättre än vi hade trott eftersom ingen av oss har det minsta erfarenhet av takläggning sen tidigare. Men mycket strul är det men vi har kul ialla fall :-)

Vi hade hoppats på att bli klara den här veckan men har kört fast lite på att få upp stuprören så det ser ut som att vi kanske ändå inte blir klar med allt.

Men vi har ialla fall haft tur med vädret, inte en enda droppe regn på dessa två veckor, så vi har kunnat jobba på ostört ialla fall

Likes

Comments

Sen jag träffade Magnus så har jag gått upp nästan all den vikt som jag tappade i vintras. Det har blivit allt för mycket god mat, vin och en massa andra onyttigheter :-)

Nu när semestrarna är slut så är det jag som tar tag i allt och börjar med träning och lite "bättre" kost. Lade upp ett program förra veckan som jag ska försöka hålla mig till och målet är nu ett kilo i veckan.

Programmet består av lite promenader, Pilates, Core, köra lite maskiner, ridning m.m. Förra veckan lyckades jag hålla målet.

Likes

Comments

Hade svårt att sova i natt, låg och grubblade på en himla massa. Så när klockan ringde så var det inte det lättaste att vakna, och efter sista snoozningen så somnade jag om igen, och försov mig med nästan en halvtimme. Men genom att hoppa över frukosten så hann jag med samma tåg till jobbet som jag brukar. Så det fick bli en yoghurt till frukost på jobbet.

Hoppas att alla får en riktigt bra dag

Likes

Comments

Vart tog semestern vägen?

Veckorna försvann hur fort som helst. Har haft en riktigt underbar semester och vädret har man inte kunnat klaga på.

Det har inte blivit mycket bloggande under semestern och det har mest berott på att jag gjort en massa trevliga saker och inte har prioriterat nån större tid framför datan :-)

Nu är det dags för jobb igen med lite nya utmaningar och sånt :-)

Likes

Comments

Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills semestern eller rättare sagt 5½ arbetsdag om man inte räknar med den här :-) Längtar, längtar, längtar :-)

Likes

Comments

I lördags så åkte vi hem till Magnus mamma och hennes man ute på deras landställe utaför Nynäshamn. Det var lite nervöst att träffa dom för allra första gången men det gick bra och dom var jättegulliga och trevliga. Vi var kvar några timmar och fikade lite och Magnus visade mig runt lite.Likes

Comments

Eftersom Magnus sov hemma hos sig i går så blev jag väldigt förvånad när jag i morse höll på att mata hästarna, han helt plötsligt dök upp i stallet strax efter kl 05.00 för att hjälpa mig med fodringarna :-)
Den killen slutar aldrig förvåna mig <3 Helt underbart ju :-)

<p>diakon</p>

Likes

Comments