Jag ville hitta något gott och nyttigt till de där tillfällena när man behöver något sött väldigt snabbt, typ efter träning eller når man sitter i bilen och får lågt blodsocker. Då hittade jag dessa godingarna: FlapJacks!! Helt glutenfria och de bakas på en massa härlig havregryn och riktigt gott smör. Kan verkligen rekommenderas!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

http://www.angestskolan.se

Jag har funderat mycket på det där med att andra inte förstår men när jag läste denna texten så kändes det bättre.

Alla gör vi våra egna resor men förhoppningsvis kan de hjälpa oss lite i att förstå andras...


Likes

Comments

Oavsett vilket så är jag väldigt lycklig över att jag hittat något så välbehövligt och stärkande för min kropp. Jag har gjort yoga tidigare men denna instruktören är riktigt duktig plus att få göra det utomhus är ju helst magiskt!!

Jag känner så tydligt under passets gång hur kroppen njuter (och tjuter...) och hur andningen blir djupare och starkare. Happy happy!

Likes

Comments

Jag är så glad för mina djur, av många olika anledningar. En av anledningarna är att de ständigt påminner mig om att ta det lugnt och njuta av tillvaron. De är experter på att ta det som det kommer och att inte stressa.....

Alla borde ha djur....

Likes

Comments

Tänk så tråkig denna korg hade sett ut om alla äggen såg likadana ut, vita och tråkiga och alla samma storlek....


Likes

Comments

Ja det må låta klychit men jag tror verkligen det är viktigt. Jag har så svårt för människor som hela tiden väljer att se allt det jobbiga och allt det som skulle kunna bli bättre i deras liv. Saker som de tom inte ens kan påverka som tex vädret eller hur hemskas det ser ut i världen. Jag tänker att om man hela tiden tänker på alla dessa negativa saker så går man ju miste om så mycket fint och vackert som finns rakt framför Dig. Och som jag skrev innan så är det faktiskt ett aktivt val man gör, vad man vill fokusera på och vad som känns viktigt. Ibland känns det som om människor tror att de är offer för omständigheterna, att saker bara händer utan deras egen inblandning och så är ju verkligen inte fallet.

Stanna upp i livet, lyft blicken, skala bort det mest uppenbara och fundera över vad du ser och vad du känner. Jag har skrivit många blogginlägg om detta med medvetna val men för mig har det varit så viktigt i livet och jag tror tyvärr att många glömmer bort att göra dem och då tror jag att man har svårt för att bli helt lycklig.

Det finns massor med möjligheter i liv, det gäller bara att bestämma sig för att våga se dem och att våg tänka att dessa möjligheter är mina och att jag har rätt till dem. Det finns ju såklart massor med svårigheter i livet oxå men de rår man ju tyvärr oftast inte över och om man försöker ändra perspektivet kring dessa och se dem som prövningar i stället så är det lättare att ta sig förbi dem. Svårigheter låter så deprimerande, långdraget och odefinierat. Det känns som det är en större risk att man stannar kvar i en svårighet och att den blir permanent än om man väljer att kalla det prövning. Sen är det ju så, handen på hjärtat, många prövningar hade kanske inte behövt bli prövningar om vi hade valt att tidigare se möjligheterna och ändra fokus....

Jag och min familj har haft massor med prövningar i livet men jag har försökt att se dem som just prövningar och det har gjort att det har varit lite lättare att ta sig igenom dem och nu när jag ser tillbaka på dem så är jag tacksam för dem och jag hade inte velat vara utan dem. Genom prövningarna föds möjligheterna.....

Likes

Comments

Jag skulle kunna skriva en hel bok om kärlek.... den skulle antagligen bli ganska flummig men på sätt och vis är väl det kärlek är...lite flummig och inte helt lätt att definiera. Jag tror att den som har lätt för att definiera kärlek och som kan paketera den i en liten box är nog lite fel på, enligt mig.

Idag blir det bara en lite kort reflektion kring kärlek.

Kärlek kan man uppleva och ge ,men den går inte att äga. Ingen har rätt till kärlek , den kan enbart existera där det finns empati, ödmjukhet och öppna sinnen. Där den får flöda fritt och inte fångas in av trångsynthet och egoism.


Likes

Comments

På Österlen finns en för mig riktigt njutbar plats.... mina föräldrars hem. Jag har växt upp här och spenderat hela min uppväxt men det är nog inte bara det som gör det till en sån underbar plats. Det är ett ett väldigt levande hem där intrycken flödar och där min kreativa sida vaknar till liv, här kan man skapa och hitta nya idéer. För mig är det mindfulnes på riktigt!

förstår ni vad jag menar??? Lycka!

Likes

Comments