Kompisar. Familj. Kärlek. Äventyr. Natur. Mat. Njutning. Djur. Hundar. Blommor. Bin. Snö. Sommar. Hav. Strand. Fotboll. Solnedgång. Ögon. Glass. Vin. Klänning. Händer. Lek. Pyssel. Fantasi. Bakelser. Himlen. Stjärnor. Moln. Regn. Vatten. Gran. Dekoration. Matlagning. Syster. Tankar. Färger. Former. Mjuk. Sol. Film. Dröm. Sport. Te. Hallon. Jordgubbar. Mango. Musik. Springa. Lyssna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haha ja, visst låter det konstigt? Jag är nitton år och har precis skaffat min första pojkvän. Jag har alltid varit den där tjejen som tidigare alltid har varit helnöjd med att vara singel. När alla andra tjejer satt och gnällde över att de var så ensamma så ville jag bara ge dem en smäll av verkligheten: vi lever ju livet. Man har ingen som man måste ge sin tid till. Man är inte bunden till samma person. Man kan göra vad man vill. Jag tyckte det var underbart. Ironin att jag skulle vara den första i mitt umgänge att skaffa mig en pojkvän var stor.

Jag tycker fortfarande att det känns konstigt att känna mig bunden till någon på det här sättet. Om jag ska vara helt ärlig så är jag skiträdd för att jag ska fucka upp något. Jag vågar knappt gå ut och klubba eller bli för full - i rädsla för att jag ska göra något dumt. För det skulle göra så ont att behöva ge en så fin person den nyheten.

Men trots allt detta kan jag inte låta bli att tycka det är så underbart. Nästan för underbart. Jag blir som helt beroende av honom. Vill bara ses varje timme av varje dygn. Jag blir deppig när vi är borta från varandra så länge och jag känner ständigt den där känslan av att jag gillar honom för mycket och hur ska detta någonsin sluta på ett bra sätt? Den tanken har även gett mig uppenbarelsen varför jag undvikt förhållanden tidigare. För jag vet att om jag skulle falla för någon så skulle jag troligen falla mest. Vilken även gör att jag blir den som skulle bli sårad mest. Paniken i att någon skulle ha den kontrollen över mina känslor kändes fruktansvärt obehagligt, jag vill ju vara en egen stark person som inte är beroende av andra. Men nu har jag hamnat i den här sitsen. Visst är det så himla bra. Men samtidigt vågar jag inte tänka på framtiden och alla saker som skulle kunna hända. Hjälp mig, vad ska jag göra!

Likes

Comments

En sak jag bara älskar är att ge bort presenter. Det känns så himla bra när man hittar den perfekta presenten som man bara vet att personen kommer att älska. Jag är alltid den som lyckas gå över min julklapps budget varenda år. När jag väl börjar så vill jag bara köpa de finaste sakerna av högsta kvalité som möjligt. Tänk möjligheterna man skulle haft om man hade det riktigt bra med pengar så att man verkligen kunde skämma bort sin familj på julafton. Köpa en dyr väska till syrran, en märkesklocka till pappa och en solsemester till mamma. Det hade känts så bra att ge dessa fina saker till dem. Men detta är bara materiella saker. Det som gör en julklapp fin är omtanken som ligger bakom den. Om man inte har så mycket pengar att lägga ner på familjen så har man möjlighet att hitta på något riktigt kreativt. Som man har lagt ner tid och kreativitet på. Ofta så brukar dessa presenter, trots ett mindre värde, sätta sig närmre hjärtat och säkert vara mer uppskattade än en present som kostar en förmögenhet. Men åh andra sidan, vem skulle tacka nej till en solsemester?

Likes

Comments

Varför är det en sån tragedi när en människa säger att dem tycker att de är snygga. Snygghet har blivit som någon form av orättvist uttalande som man inte får säga för högt. Och en åsikt som man verkligen inte ska ha om sig själv. Men varför? Det verkar som att man egentligen inte får ge sig själv några komplimanger alls. Men man kan ändå komma undan med att säga att man är rolig, snäll, omtänksam, etc. Men just snygg. Fy skäms så skamset att ha den åsikten om sig själv. För så högt upp på självförtroende-metern ska aldrig en människa få befinna sig på. Då är man en skitstövel.

Jag själv har haft svårt för att första mig kring den här fysikens lagar. Utseende är något som jag sällan känt att jag behövt gå och tänka på. Jag har haft lätt för mig på den fronten. Så varför ska jag lägga ner tid på att tycka att jag är ful när jag vet att fallet inte så är. Men det betyder inte att mitt självförtroende är på topp. För trots den åsikten om mig så har jag andra åsikter om mig själv som inte alls är lika roliga. Som varför jag har blivit en människa utan någon som helst socialkompetens. Jag måste ha födds utan förmåga till humor. Jag måste se så tråkig ut när jag sitter i mitt hörn och inte tar del av konversationen i rummet. Jag har så otroligt svårt att skaffa nya vänner. Så med allt detta flytandes omkring i hjärnan så är det faktum att jag tycker att mitt utseende är ok inte så himla tröstande i jämförelse med de saker som cirkulerar min hjärna dagligen.

Skulle jag byta ut min lagom raka näsa och min väl proportionerade kropp med alla de saker jag nämnde ovan? -Ja. Varje dag i veckan. Vad fan är fint ansikte om man inte har en bra karaktär att matcha den med.

Likes

Comments

Jag älskar att skriva. Jag älskar att få använda ord. Men jag vet inte om vad. Den här bloggen gjorde jag för att jag skulle kunna skriva lite när jag vill om jag vad jag vill. Lite som en dagbok. Fast anonym. Men ändå öppen för besökare att läsa. Inte för att jag på något sätt tror att mina inlägg är särskilt intressanta, men mer för att, om någon känner för det, så kan man få läsa lite här och kanske är någon liten mening eller ord som jag har skrivit av lite mer betydelse för en viss person. För visst är det skönt att läsa något som någon har skrivit, som får en att upptäcka att man inte är ensam om något?

En annan rolig anledning till att ha min blogg öppen för alla, trots min anonymitet, är att jag alltid tyckt att det är kul att ta del av åsikter. Eller till och med bara en liten fundering över något jag skrivit kan vara kul att läsa. Är jag en idiot som just skrev det där? Är det normalt att vara såhär? Ja, jag har väll samma frågor som alla andra. Men visst är det enklare att svara ärligt eller ge ärliga åsikter till en anonym person?

Nu har jag lyckats ordbajsa ett helt inlägg bara för att det är så himla kul att knappra på tangenterna lite. GE lite åsikter vettja.

Juste, en till sak. Jag ÄLSKAR stora fluffiga djur. Särskilt sånna som är riktigt, riktigt fluffiga som rullar runt i snön! :)

Likes

Comments

Åh, vad du har missat något, om du inte har sett den här filmen. Den är så fantastisk att jag till och med nu, 2 år efter att jag för första gången upptäckte den här filmen, ändå känner att jag bara måste få visa upp den i strålkastaren en gång. Särskilt eftersom det är alldeles för få personer som har sett den här.

Om du gillar en välgjord, känsloväckande film som berättar en otrolig historia, så är detta helt fantastiskt perfekt för dig. Den utspelar sig i Indien och en liten sammanfattning av handlingen är följande:

En fattig kille som jobbar på ett kontor - som springpojke åt arbetarna - kommer med i den Indiska "vem vill bli miljonär". Killen förbluffar hela landet med att svara rätt på varenda fråga - så pass att han blir anklagad för fusk och hamnar på förhör hos polisen. I huvudsak får man se återblickar på killens otroliga liv från att han var ett barn tills nutid där han förklarar varför han kan svara på varje fråga han får. Filmen är så häftig att se att det bara pirrar i magen när man ser vissa av scenerna, för att hans liv har varit så otroligt. Fast samtidigt så tragiskt eftersom att han växte upp i Indiens fattigaste slumområde.

Jag vill inte berätta mer - i risk att förstöra den här otroliga berättelsen. Men snälla, se den! Bara se den! Du kommer inte att ångra dig.

Likes

Comments

Jaha, då var det dags för den mörkaste dagen på året. Imorgon sker mörkret och jag känner mig inte redo för ännu mer mörker. Men på den ljusa sidan (no punn intended) så betyder det även att det kommer börja bli ljusare efter det. Och så självklart: julafton!! En av de bäste högtiderna enligt mig.

Känner att jobbet börjar bli tröttsamt, så julledigheten är välbehövlig. Men jag känner att psyket påverkas lite av detta mörker. Jag har känt hur humöret droppat under veckan, men det är inte långt kvar så jag ska inte ligga och dvala i mitt dåliga humör. Ikväll blir det träning så då piggar jag till mig inför slutet av veckan!

Likes

Comments

Jag har upplevt ett pirr i magen när jag träffat folk förut. Exempelvis en kompis som jag inte har sett på länge och verkligen saknat. Eller när man får träffa en släkting från ett annat land som man inte får träffa så ofta. Men jag har aldrig känt att det pirrar som det gör nu. Killen får min mage att pirra extra mycket och jag blir nervös när vi umgås samtidigt som jag känner mig så lugn med honom. Det här är ett nytt sorts pirr. En som gör mig både överlycklig och skräckslagen. Vi har det så underbart, trivs ihop, tycker det är allmänt roligt att umgås med varandra. Men det är ingen som sätter ord på vad det är. Varför skulle man göra det? Förstöra det fina som är just nu med att försöka tolka det. Jag vill bara låta det vara och njuta av alla ögonblick. Jag vill inte bli av med det här härliga pirret genom att sätta ord på det. Är det såhär det känns att vara kär?

Likes

Comments

...måste vara det värsta som finns. En bra start på dagen kan förgylla den så mycket. Men vaknar man på fel sida så verkar ju allt gå käpprätt åt helvete. Så egentligen handlar det kanske om att gå in i dagen med rätt inställning för att den ska bli bra. Detsamma gäller många andra situationer. Varje gång man provar något nytt. Inställningen är allt för att det ska bli kul. Men ändå har man så lätt att tjura ner sig i sina irritationer så mycket mer när man väl får en sådan dålig morgon och det gör allt så mycket värre. Om man kunde lära sig att alltid vara lite positivare till allt kanske man skulle göra sitt liv en aning bättre?

Likes

Comments

När vi sågs första gången gick du mig på nerverna. Du skrattade alltid för högt och drog löjliga skämt. Jag förstod mig inte på dig och inte på ditt sätt. Men ändå kollade du på mig som om jag var det finaste du sett. Du tog min hand i din och klämde den. Dina ögon mötte mina. Jag ignorerade pirret i magen. Inte skulle jag falla nu. Du lutade dig närmre och vi kysstes för första gången. Det var fantastiskt och härligt och jag hatade det så mycket. Du drog mig närmre och jag följde med trots att jag verkligen ville bort. För trots att det är så underbart här så är jag trots allt dödsrädd för att bli kär.

Likes

Comments