Missat blogga några dagar igen.. Men händer inte så där super mycket att skriva om heller...

Den 6 Juli vart jag äntligen moster åt en super fin liten tjej! Var och träfade dem igår och mitt hjärta smälte direkt ♡

Jag har varit väldigt trött några dagar och mest sovit, men känns som det har vänt (lagom tills det är dags att höja dosen på Citalopramen)

Hade ett dygn för oss själva då sonen sov hos sin Mormor, passade på att övningsköra och träna på det där med dragläge, börjar få kläm på det och känns bra! Har ju inte tagit körkort fast jag är 29 då jag tycker det är jäkligt läskigt med trafik och tror seriöst jag kommer dö i en bilolycka.. Kommer bli en väldigt defensiv körare, säger man så föresten? Defensiv är väl försvar, menar iaf att jag kommer köra försiktigt!

Hade ett par kompisar över och grillade korv med bröd i all sin enkelhet och barnen och hundarna sprang och lekte ihop.

Vi håller på att greja hemma med huset eller ja gubben gör jag hjälper till med det lilla jag kan.

Idag regnar det så får se vad som blir gjort, ska iaf ut och köra lite hoppas jag så jag inte glömmer massor..

Trist inlägg men har inget direkt att skriva om! La upp ett kort på geten Roger som finns på hembygdsgården i Askersund bara för han är så jävla söt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag orkade aldrig skriva igår om hur det gick hos läkaren. Men det gick som förväntat eller ja jag fick en bra läkare som tog sig tid och lyssna och fråga hur jag mår, med livet runt i kring och sånt.
Börjar med antidepressiva igen men ska trappas upp mer än tidigare så ska tillbaka om ett tag.
Vart även sjukskriven ca 14 dagar tills jag går över på mitt natt schema då vill jag prova och börja igen!
Så ja ett steg i rätt riktning, men kändes sjukt svårt att ringa till jobbet och säga att jag är fortsatt sjuk...
Det är kris och panik där och jag vet att alla blir inbeordrade, vilket ger mig extremt mycket skuldkänslor!
Men alla säger att jag inte ska ha dem.

Vaknade iaf av där jag fått sms att syrran är på BB så snart är jag moster, hoppas verkligen att allt går bra för dem (nervös delux nu) nästan mer nervös nu än när det var dags för mig att föda barn, men kanske är såhär dom kände för mig då...
Har även fått nyheten om att 2 av mina vänner är gravida, så mycket att va glad över, är jätte jätte glad verkligen!!
Nästan överväldigad hihi Jag själv har ju valt att inte skaffa flera barn (dels pga min värk) men ändå alltid varit lite sugen, är väl den där biologiska klockan i mig som tickar och går på högvarv när andra blir gravida och får barn. Då kan jag nästan känna mig lite avundsjuk för det är verkligen magisk att bära barn och få barn...
Men att få bli moster har jag längtat efter i flera flera år! Syrran kommer iaf inte ha problem att få barnvakt!
Inte de andra heller om ni nu läser min blogg ♡

Så idag blir en dag på helspänn vet inte alls hur jag ska kunna slappna av innan man vet att hon är ute den lilla (ja det ska bli en tjej)

Massa massa kärlek till alla idag ♡

Likes

Comments

Morgonen började och kändes bra! Kände mig pigg och utvilad så direkt ut och gå en sväng i skogen med musik i öronen och sjöng i högan sky, plockade svamp och bara njöt!
Det var ungefär de 40 minuterna jag mådde bra....
Tur jag ska till läkaren imorgon, samtidigt känner jag mig orolig inför det. Vad som ska bli sagt och vad som kan tänkas hända..

Idag blir det inte mycket gjort, gubben min har semester och roar sig just nu med att klippa gräset för jag orkar inte. Brukar vara en såndär grej jag gör (iaf halva tomten) och känner mig duktig efteråt.
Stora bekymret för mig idag blir mat, 1 kopp kaffe har gått ner iaf. Inte hungrig alls och har sån sjuk värk i magen, den där tiden mitt i månaden, underbart med ägglossning! Ont som satan gör det och så direkt börjar mitt underbara pmds (svårare form av pms trevlig kombo när man är deprimerad) vet inte om jag ska gråta eller slå sönder huset, slutar väl med att slår sönder det medans jag gråter..

Nä behöver en spark i baken och komma på andra tankar.
Borde gå ut och hjälpa mannen och be om ursäkt för mig kassa humör han redan fått sig en känga av.
Han vill så väl och verkligen försöker få mig att skratta, eller känna mig pigg!
Tänk om jag bara kunde förstå det medans han gör alla de sakerna och inte bara fräsa åt han...

Likes

Comments

Jag är en morgonpigg person i normala fall. Just nu ligger jag kvar i sängen, inte tagit mig upp än. Känner inte för det fast jag borde verkligen gå upp och göra nått! Men vad ska man göra när man inte vill nått, orkar, känner för det? Man är helt tom inuti, helt nollställd. De sakerna jag gör går på ren rutin! Jag svarar ja nej och tack, för jag har inga andra svar att ge. Jag lyssnar på vad du har att säga, men jag förstår inte ett dugg av vad du säger. Jag ler och skrattar, men helst av allt vill jag krypa ihop och gömma mig...

Nä nu måste jag upp, på med det falska smilet och glimten i ögat!
En dag i taget så går det långsamt framåt ♡

Likes

Comments

Bara så de få som eventuellt vill läsa om mitt gnäll, så kommer jag inte skriva/dela på fb varje gång jag bloggat!
Delade där 1 gång det räcker är man intresserad så spara adressen oxh kika in ibland. För kommer inte jaga läsare. Skriver av mig för min skull endast!

Likes

Comments

Har länge känt att jag någonstans måste skriva ner mina tankar, känslor och funderingar.
Tänkt skriva dagbok bara för att få ur allt ur mitt huvud men blir aldrig av, istället vart det en blogg..

De flesta som läser känner säkert mig mer eller mindre, men finns saker även ni som inte känner mig så väl tror sig veta.
Faktum är att jag är en väldigt komplicerad person som tänker på tok för mycket, jag analyserar allt in i minsta detalj, jag känner massor av kärlek till mina vänner men är inte den bästa på att visa det.
Jag är öppensinnad och ärlig!
Fullkomligt hatar allt som är rosa fluffigt och gulligt pluttinuttigt och rart!
Tror jag är rätt rolig, jag vet vart jag står och vad jag har för åsikter så många tror att jag är en tuff hård person, men det är bara till ytan! Jag är en riktig mjukis inuti..
Jag är rätt egoistisk och önskar att allt handlade om mig! ( jag är ironisk också)

Jag har sedan länge lidit av kronisk värk, vilket jag kommer garanterat skriva mycket om för att få gnälla av mig! Har fibro och eds, vill inte att de ska definera mig men de är en del av mig och ibland mår jag bättre ibland sämre. Försöker verkligen att vara så normal och göra allt jag vill fast kroppen säger ifrån, vill inte att mina sjukdomar ska hindra mig från att leva och uppleva saker!

Jag är även en instabil person som alltid varit emo säger många, och ja det stämmer väl. Jag lider periodvis av depressioner så pass i den grad att jag blivit medicinerad när det varit som värst.
Och dit är jag påväg igen mår uruselt, drar mig undan, har ingen ork eller lust och tvingar i mig mat just nu. Och ber om ursäkt redan nu om jag kommer få ett psykbryt på någon av mina vänner (det är inte ovanligt att jag agerar ut när jag mår dåligt) så kom ihåg att ni lovat att slå en stekpanna i huvudet på mig om jag börjar bete mig illa!
Fixar inte stress och press, kroppen är helt matt och ur funktion, hjärntrött och helt ofokuserad...
Det var den största anledningen nu att jag börjar blogga igen för att få ut alla mina knasiga tankar som ligger och surrar, en ventil att få ut allt (säkert jätte trist och läsa om men du väljer själv att läsa min blogg)
Ska till läkaren nästa vecka och diskutera medicinering igen.
Funderar på varför jag igentligen är deppig, jag har en toppen familj, bästa vännerna, hundar, hus mm sånt som många önskar sig. Men det känns ändå hopplöst, bittert och surt.
De som kände mig som tonåring vet att jag kämpade en del med mitt mående då med och jag kommer nog ha det så här mer eller mindre hela mitt liv börjar jag inse.

Nu orkar jag inte ens skriva mer hjärnan vart plötsligt tom..

Likes

Comments