DU BEHÖVER

1 banan per person

ca 8 rutor marabou choklad per person

ev. bilar eller marshmallows

aliminiumfolie

kniv

GÖR SÅHÄR

• Börja med att skära en skåra i mitten av bananen ( OBS! Skär inte igenom hela bananen, då rinner chokladen ut under )

• Tryck i så mycket choklad de får plats eller tills du tycker det blir lagom. Du kan oxå lägga i bilar ( godiset ) eller marshmallow om du vill

• Slå in hela bananen i aliminiumfolie & lägg på grillen i ca 5 min. Kolla lite då & då om chokladen har smält, när den är helt smält är de klara

• NJUT!

Har ni något önskemål på recept eller något annat inlägg?!

Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Jag mår superbra & är riktigt taggad på att starta upp denna bloggen idag!

Just nu när jag börjar skriva detta är klockan halv 3 & jag tänkte skriva mitt första blogginlägg på denna bloggen! Jag kommer skriva lite om varför jag startar bloggen, vad jag kommer skriva om, hur mycket uppdatering det blir osvosv.

OM MIG

Jag är en 13-årig tjej från Sverige som älskar att blogga & fotografera. Jag har en annan blogg mer om mig själv, sär jag skriver om min vardag mm men den tänker jag inte nämna & inte heller mitt namn, min stad eller annat som kan koppla sig till mig. På denna blogg kommer jag alltså vara anonym & skriva om de tankar som snurrar i mitt huvud. Det kommer inte vara mycket om min vardag, min familj eller mina vänner & om jag någon gång skriver om de så kommer jag inte skriva deras riktiga namn utan hitta på smeknamn på de, allt för att bloggen ska vara anonym. Detta är även anledningen till att jag skapar denna bloggen, för att jag vill blogga om mer djupa saker (bl.a) men samtidigt så vill jag ju att min familj & mina vänner ska kunna läsa men de får hålla till på min andra blogg!

VARFÖR ANONYM?

Jag har valt att denna bloggen ska vara anonym därför att jag vill kunna skriva ut mina tankar & känslor utan att min familj & mina vänner ska läsa det & sen prata om det då jag helst inte vill att folk ska prata med mig om min blogg. Jag vet egentligen inte varför jag inte gillar det men jag tror att jag bara vill att det som är på nätet ska stanna där eller utanför min "hörzon", hahah! Jag vet att det inte går & allt som står på nätet kan ju vem som helst läsa & prata om men det känns ändå bättre att vara anonym.

VAD SKRIVER JAG OM DÅ? OCH HUR OFTA?

Jag kommer blogga om ganska många olika saker. Det kommer komma allt ifrån recept till djupa tankar. Jag kommer förmodligen skriva lite om min vardag ibland men som sagt så kommer de platser & namn jag skriver bara vara påhittade. Jag kommer inte uppdatera varje dag men förhoppningsvis inte heller 1 gång varannan vecka. Jag kommer blogga när jag har något att blogga om men förhoppningsvis blir det 1-3 inlägg per vecka.

MITT FOTOINTRESSE, KOMMER DET NÅGRA BILDER?

Jag älskar ju som sagt att fotografera men jag får se hur mycket bilder som kommer upp här. Jag fotar mest på kalas & sånt och de bilderna vill jag inte lägga ut då man ser min familj eller mina vänner på bilderna. Men däremot så kommer jag nog lägga upp bilder från mina fotorundor som jag vandrar iväg på ibland ( vandrar låter som om jag går typ 10 km men det är snarare typ 10 m i min trädgård oftast, hehe...! ) Kommer nog även lägga upp om jag t.ex tar kort på maten på kalas eller liknande. Men vi får väll se!?!?!?!

Tog bara en randombild från helgens midsommargrill

Jag antar att ni som läser detta förmodligen gör det ganska långt efter idag men jag kommer köra på & låtsas som om jag har några som läser iaf, hehe! Men jag hoppas iaf att ni kommer gilla min blogg och att ni får en bra fortsatt dag, natt eller morgon, när ni nu läser detta!!

Likes

Comments