Hey guys!:)

Lang tid siden.. Jeg undskylder for, at jeg ikke har været så aktiv, men jeg er lige startet i skole igen, og tiden flyver derud af!

Jeg har været på Kreta, hvilket var en skøn tur. På dag 3, 4 og 5 lavede min familie og jeg ikke så meget.. Dagene gik med at stå op om morgenen cirka klokken 7:00. Spise morgenmad cirka klokken 8:00, og derefter ligge ved poolen, slappe af, spille spil og drikke dejlige, kolde forfriskninger.

Nolge af dagene gik vi en lille tur, men ellers ikke mere end det.

Hav en god aften.

Kram fra Nicoline <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey guys!:)

Der er sket en masse i denne måned, hvilket har gjort at jeg ikke har valgt 3 hits. Til gengæld har jeg valgt en super dygtig sanger, som jeg i denne måned har opdaget. Hun hedder Emma Heesters. Jeg synes, at hun laver nogle super gode covers af populære numre, så jeg har derfor valgt 3 af mine yndlings covers fra Emma Heesters:

Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieber (Emma Heesters Cover)

DJ Khaled - I´m the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne (Emma Heesters Cover)

Ariana Grande - Everyday Ft. Future (Emma Heesters Cover)

Hav en god fredag!

Kram fra Nicoline<3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Som I kan se på overskriften, kommer dette indlæg til at handle om dag 1 og dag 2 på Kreta! Jeg har glædet mig meget til, at fortælle jer om min skønne ferie, sååå let`s begin!

Fredag d.28 Juli

Det var endelig blevet fredag, den store rejsedag (set i mine øjne). Vi startede dagen ud med, at aflevere min hund på et hundehotel. Derefter skulle vi lige have alt i orden, og gøre os klar til at køre. Jeg syntes, at der gik hundrede år, for jeg var bare SÅ KLAR til at flyve til Kreta. Klokken blev 15:00, og vi kørte mod lufthavnen. Da vi havde spist, boardet og så videre blev klokken cirka 19:00, og vi satte kurs mod himlen. Ved 24:00-tiden landede vi på Kreta, og steg ud af flyveren i dejlig varme (selvom det var nat).

Lørdag d.29 Juli

Mellem 1:00 og 2:00 ankom vi til hotellet som hedder Solimar Aquamarine. Min familie og jeg var vildt trætte, så vi ville bare gerne sove.

Lørdagen stod egentlig bare på, at slappe af og finde sig godt til rette på hotellet, for vi skulle samle en masse kræfter til dagen efter..

Søndag d.30 Juli

Dagen var kommet til, at vi skulle gå i Samariakløften. Samariakløften er cirka 18 kilometer lang, og ja, det var en hård tur, men omgivelserne var fantastiske! På vej til kløften kørte vi i lidt over en time med en masse andre turister i bus. Vi fik nogle vigtige informationer om, at man skulle drikke rigeligt med vand og en masse andre ting.

Vi ankom til kløften, og så var det bare at gå i gang. Gå, gå, gå. Da vi havde gået de 18 kilometer, kunne jeg godt mærke, hvor smadret jeg var! MEN jeg havde forberedt mig på en hård og lang tur, og jeg nød det alt hvad jeg kunne, selvom det var hårdt. Det var første og måske sidste gang, at jeg oplevede dette, så jeg nød det i fulde drag. Det tog cirka 4 timer, og efter turen skulle vi med båd tilbage til en havn, hvor vi skulle tage bus fra, som skulle køre os tilbage til hotellet. Klokken var cirka 22.00-23:00, da vi kom tilbage til hotellet, og vi skulle bare sove!


Jeg håber, I synes det er sjovt at følge med. Hvis I har spørgsmål, kan I bare fyre løs! Ellers kommer der nogle flere indlæg, om min tur til Kreta;)

Kram fra Nicoline<3


Likes

Comments

Hey guys!:)

Her kommer en lille opdatering, da jeg ikke har været så aktiv den seneste uge..

I nat ved 4:30-tiden kom jeg hjem fra en FANTASTISK ferie! Jeg har nemlig været på Kreta med min skønne familie, og jeg besluttede mig for, at holde helt pause fra både bloggen og min træning. Jeg har fået slappet meget af, og det har været en SKØN uge.

Som sagt har jeg holdt en pause fra min træning, og det kan jeg tydeligt se! Jeg har cirka taget et kilo på, hvilket jeg ikke er stolt af... Men i næste uge hopper jeg på hesten igen, og så skal der trænes!

Jeg har en uges ferie tilbage, og de næste indlæg kommer til at handle om min tur til Kreta.

Jeg håber, at i vil følge med i løbet af ugen, da der også kommer nogle stemningsbilleder.

Dagen i dag skal stå på, at slappe af og rydde op.. måske se en lille film. Hav en god dag!:)

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Det danske sommervejr synes ikke lige, at vi dansker skal have en chance for, at nyde vejret i sommertøj.. Derfor har jeg valgt nogle lækre sager i Denim, som kan mixe og matche med andet tøj.

Noget af Denim-tøjet nedenfor er til mere varme dage anbefaler jeg nummer 1, 3, 4, 6 og 10, men det er selfølgelig op til en selv, hvad man kan lide at have på. Til de mere kolde dage vil jeg anbefale 1, 2, 5, 6, 7 og 9. (Links under billede)

Jeg håber dette kan give lidt inspiration. Tøjet er fra Zalando.dk, som i øvrigt har en masse fedt tøj til udsalg!

God aften:)

Kram fra Nicoline <3

1/Here 2/Here 3/Here 4/Here 5/Here 6/Here 7/Here 8/Here 9/Here 10/Here

Likes

Comments

Hey guys!:)

Her er nogle gode idèer til noget lækkert mad, man kan lave på en fastedag på 5:2 kuren. Hver ret er på 250 kcal, og derfor må man max få 2 af disse måltider. Det lyder nok af lidt, men efter nogle ugers tid, vender man sig til det. Du kan altid søge på nettet efter gode råd og gode retter, for der er simpelthen så mange gode idèer.

God eftermiddag :)

Kram fra Nicoline <3

Frugt med skyr

125 gram frugt i tern

1,5 dl skyr

10 gram valnødder

1 tsk. akaciehonning


Man kan altid selv bestemme, hvad man kommer på skyren. Bare det er noget man kan lide, så man nyder dagene man faster på.

Bærsmoothie

100 gram frosne bær

1 dl skyr

1 lille banan

1 tsk kokosolie


En lækker og frisk smoothie ved frokosttid. Her kan man også selv bestemme hvad man kommer i, bare man holder sig inden for 250 kcal.

Rugbrød med avocado og rejer

1 skive groft rugbrød (50 gram)

1/2 avocado

75 gram rejer


Super lækker og cremet frokost. (Anbefaler den klart!)

Rugbrød med torskerogn og peberfrugt

1 skive groft rugbrød (50 gram)

1/2 dåse torkserogn

1 peberfrugt i skiver


Jeg må indrømme, at jeg ikke er så vild med torskerogn, men den denne mad er et hit hos mine forældre.

Varmrøget laks med kogte grøntsager

100 gram varmrøget laks

100 gram blomkål og 100 gram gulerødder let kogte


Jeg er helt vild med varmrøget laks! Derfor er dette måltid super lækkert, og hvis man ikke er så meget for de kogte grøntsager, kan man skifte dem ud med rå grøntsager eller stegte. (Personligt foretrækker jeg de stegte grøntsager, da man kan stege dem med lidt løg, peberfrugt og rodfrugter)

Kyllingefilet med kartofler

100 gram kyllingefilet uden skind

100 gram kartofler


En nem ret hvor du altid kan skifte kartoflerne ud med nogle friske grøntsager (for eksempel 100 gram peberfrugt)

Likes

Comments

Hey guys!:)

Da det er sommerferie, om jeg kommer til at spise liiiidt for meget usundt, er det en god idé at holde sig i form. Jeg har derfor fundet en god app, som virker utrolig godt for mig! App`en hedder Fitness, og den er for både nybegyndere, ikke nybegyndere og veltrænede. Det eneste du skal gøre er, at oplyse din vægt, højde og så videre, og nogle andre ting om dig selv. Den er meget enkel, og det kan jeg rigtig godt lide! (Du skal bare søge på Fitness, og så skulle der gerne komme en app frem med hvid baggrund og et rødt hjerte)

Jeg har valgt mig som "ikke nybegynder", da jeg har trænet før, men jeg ikke er super veltrænet.

Træningsøvelserne fungerer sådan, at der bliver lavet et program for dig. De første 20 dage er der 7 øvelser. De næste 20 dage er der 13 øvelser, og sådan stiger det. Det synes jeg fungerer super godt, for så stiger sværhedsgraden. Hvis du misser nogle dage, kommer der en notifikation, om du måske har glemt det. Der er ingen krav om, at du skal træne hver dag. Det synes jeg er super godt, da jeg ikke har tid hver dag, men app`en holder mig i gang de dage, hvor jeg har tid til at træne.

Jeg vil helt klart anbefale denne app, da den er til tre forskellige kategorier, og der ikke er krav om hvilke dage du SKAL træne. (+ Den er gratis!) Den er også god for nybegyndere, som gerne vil begynde med at træne. Derefter kan man altid udvikle sin træning ved, eventuelt at starte i et Fitness center.

Jeg håber, at I indtil videre har haft en dejlig ferie!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)
Jeg har her for tiden anskaffet mig nogle super fine smykker fra Pilgrim. De passer til det meste, og man kan kombinere dem på forskellige måder.
For eksempel det første billede, hvor den store runde ørering er kombineret med den fine ørestik.
Man kan også sagtens kombinere vedhæng til halskæder, som der også er eksempler på ovenfor.
Jeg synes, det er vigtigt, at man bare er opfindsom, og finder nogle gode måder hvorpå, man kan kombinere smykker som passer godt sammen. Der er ingen regler for, hvordan smykker skal kombineres. Alle har forskellige idéer, og jeg synes det er spænende at se, hvordan andre kombinerer deres smykker, så det kan give mig inspiration.
(Jeg har linket alle smykker under billederne)
Hav en dejlig dag!
Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Endelig er det blevet tid til, at fortælle jer om en spændende nyhed.. Jeg er startet på 5:2 kuren! Jeg har glædet mig til at fortælle jer det, da det kommer til at have lidt indflydelse på mit liv..

Hvad går 5:2 kuren ud på?

Der er 7 dage på den uge, og de dage bliver "delt op". 5 af dagene spiser du, det du normalt ville spise, men det skal være ordentligt mad (såsom stegt kylling og grøntsager eller andet som ikke indgår som junkfood). De 2 dage faster du. (Det er vigtigt, at de 2 dage ikke ligger op af hinanden). Måden du faster på er, at der kun er 2 måltider om dagen. Du må selv vælge hvornår måltiderne ligger, men du må max indtage 500 kcal. på en dag. (Jeg vil anbefale, at man ikke spiser noget til morgen, men i stedet drikker en varm kop te, da det giver en mæthedsfornemmelse. Ved frokost og aftensmad skal de 500 kcal. deles ud på (For eksempel 250 kcal. hvert måltid)). På billedet er der en rugbrødsmad med et stykke hamburgerryg, scrambled egg`s og tomat. I glasset er der almindeligt vand med en skive citron. Jeg har valgt, at fylde en stor kande vand op og komme et par citronskiver i, og det er det vand jeg minimum skal drikke på en dag. Hvis ikke jeg drikker det, kan jeg nemt få hovepine eller blive sulten.

!!! Det er nemt at finde ud af, hvor mange kcal. der er i den ret du vil lave. Du skal bare søge på det ;)

Hvordan hjælper 5:2 kuren?

Hvis man er til den søde tand, kan 5:2 kuren være utrolig effektiv på det punkt. Hvis man virkelig ønsker at tabe sig, hjælper denne kur på, at man bliver bedre til at holde sig fra de søde sager. I starten er det utroligt svært, men efterhånden vender man sig til det! Kuren har også en god virkning på, at man ikke spiser for meget. Det gælder både de dage, man er på kur men også udenfor kuren, da man max må spise et vis antal kcal.


Det næste indlæg om 5:2 kuren kommer til at handle om nogle gode retter man kan lave, som både er sunde og smager godt!

God aften

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

En måned er gået, og der er kommet en masse ny musik. Det har været svært for mig at vælge 3 sange, men jeg har valgt disse, da det er dem jeg aller bedst kan lide. Gå ind og lyt til dem!

Breakbot - Baby I'm Yours

Selena Gomez - Bad Liar

Jonas Blue - Mama ft. William Singe

Hav en dejlig dag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Jeg har været inde på Boozt.com, og fundet noget lækkert tøj. Boozt.com er i gang med et kæmpe udsalg, så jeg synes klart i skal tjekke deres hjemmeside ud!

Jeg håber dette kan give lidt inspiration..;)

God dag!

Kram fra Nicoline <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Birkenstock // Halskæde med bogstav // Ring med bogstav // Halskæde med stjernetegn // Sort taske

Clean Skin parfume kan købes på Matas.dk og i alle Matas butikker.

Hey Guys!:)

I morgen, d.23/6, har jeg fødselsdag! Jeg bliver 15 år, og det ville være mærkeligt at sige, at jeg ikke har set frem til denne dag, for jeg har nogle lækre ønsker, som jeg ønsker mig for vildt! Nedenfor er der nogle begrundelser for, hvorfor jeg så meget ønsker mig disse ting.

Birkenstock: Jeg har fået fortalt fra mange af mine veninder, at Birkenstocks er rigtig nyttige. De sidder behageligt, og er samtidig vildt fede! Jeg har virkelig brug for nogle flotte sandaler som sidder godt og ser godt ud, og derfor skal jeg bare have fingrene i Birkenstocks.

Clean Skin Parfume: Jeg har i lang tid ledt efter en parfume som dufter godt og ikke vammelt. Jeg synes, at mange parfumer er vamle, men denne parfume dufter skønt!

Smykker med N og stjernetegn: De sidste par år hvor jeg har skulle ønske mig ting, har jeg ønsket mig smykker i sølv. Nu er det på tide, at få nogle i guld. Derfor var det oplagt for mig, at få nogle mere personlige smykker, hvor der står " N " på, og en halskæde med mit stjernetegn. Jeg synes rigtig godt om disse smykker og synes de er super søde!

Taske: Min lædertaske som er købt i H&M er begyndt at blive lidt slidt.. Derfor trænger jeg til en ny sort lædertaske (som skal minde om den på billedet). Der skal være plads til skoleting, men den skal stadig ikke være for stor.

I må have en dejlig sankthans i morgen.. og nu håber vi, at vejret bliver godt ;)

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys!:)
I går var jeg i København, og det var så skøn en dag! Og vejret kunne ikke være bedre.
Min klasse og paralelklasse mødte på skolen kl. 7:30, og derefter tog en bus til København. Fra kl.9:30 til 14:00 blev vi vist rundt på Søværnet, hvilket var en lidt langsommelig omgang..
Klokken blev 14:00 og vi blev sat fri i København. Jeg gik sammen med en af mine gode veninder. Vi gik ind i nogle butikker, nød vejret og hinandens selvskab. Da vi havde fået noget at spise, gik vi til Bådteatret. Der skulle vi mødes kl.19:30, og se et teaterstykke som handlede om kroppen.
Da teaterstykket var færdigt gik turen hjemad, og jeg så meget frem til at skulle sove og slappe af i mine ben.
I må have en dejlig dag!
Mange kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys

Indenfor 2-3 uger har der været terror. Det er ikke bare de gange, men op til flere gange har der været terror. Hvad er det for en verden, vi lever i?

Jeg mener bare, hvorfor kan man ikke føle sig sikker når man tager ind og ser en fodboldkamp, eller når man skal ind og se en koncert. Det burde være ganske almindeligt at føle sig sikker i så stort et forrum, men det er ikke tilfældet. Jeg er enig i, at folk har ret til at have forskellige meninger, men ligefrem at gøre hele verden fortræd, synes jeg er helt forkert. Jeg ved, at de mennesker som udfører terror, gør det, for at gøre folk bange.

Jeg vil sige, at de endnu ikke har gjort mig bange. Det ville være forkert af mig, at skulle gå og være bange hele tiden. I det hele taget synes jeg, at folk slet ikke bør være bange, for så har dem der udfører terror opnået det, de gerne vil opnå. 

Lad ikke nogle stå i vejen for, hvad du vil. Vi alle bør være sikker i denne verden, men det kan vi kun, hvis vi står sammen, og bekæmper det onde. Hvis ikke vi tror på det vil ske, så sker det ikke. 

Jeg har håbet tilbage. Håbet om at alt det onde bliver ryddet ud, og vi kan starte på en ny, og være ordentlige ved hinanden.

Jeg sender alle mine tanker til dem, som har mistet en de holdt af, til dem der er berørte af disse situationer og til alle andre som har oplevet disse forfærdelige situationer.

I don`t pray for the world. I pray for OUR world!

Mange kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys!:)

Endelig tid til et nyt indlæg, og jeg undskylder meget for, at jeg ikke har været så aktiv den seneste uge, men jeg har haft en masse at se til. Her er mine 3 yndlingshits for denne måned, så tjek dem ud!

Harry Styles - Sign of the Times

Noah Cyrus - Stay Together

Calvin Harris ft. Young Thug, Pharrell Williams, Ariana Grande - Heatstroke

Hav en god dag :)

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Endelig kom dagen for min storebror og resten af 9.klasserne, nemlig deres sidste skoledag. Dagen har budt på en masse sjov og ballade. (Find Holger, og i har fundet min storebror)

Det er en tradition på vores skole, at klassen mødes hjemme hos en for at spise morgenmad, hvorefter de kommer hen på skolen ved 9-tiden. De kaster med karameller i 20 minutter og derefter går dem der har lyst ud på fodboldbanen for at blive sprøjtet til med vand (hvilket går ret vildt for sig). Og ja, min bror havde plaget mig med i flere uger, om jeg ikke ville gå ud på banen, så han kunne sprøjte mig til med vand, men i mandags fik jeg en mindre hjernerystelse, der gjorde, at jeg simpelthen ikke måtte deltage ude på banen. Det skulle selfølgelig ikke ødelægge dagen.

Derefter er der en form for rugby, som 9.klasserne deltager i samt lærerne.

Til slut har alle 9.klasserne hver for sig arrangeret et show, som ofte indblander lærere og klasselærere. Færdigt og slut og tid til dyreskuepladsen! Endelig er det tid til at tage ud og drikke lidt (eller meget....) og have det sjovt med en masse andre 9.klassere. Der er de fra 12:00-18:00, hvorefter de tager hjem til en fra min bror`s klasse og spiser lidt mad, drikker lidt mere, og bare hygger.

Jeg sidder nu her, og jeg tænker det er tid til at se en lille film, og spise lidt lækkert til.

I må have en dejlig forlænget weekend:)

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

SÅ er det endelig blevet tid til et nyt indlæg, og det handler om mine fire absolut yndlings shower gel fra The Body Shop. Disse fire shower gel`s fik jeg i en samlet pakke i julegave der hedder Jungle Gel Shower (pakken var lavet specielt til jul), men den kan ikke købes mere.

Jeg anbefaler klart disse fire lækre shower gel`s, da de dufter utroligt godt, og de giver en dejlig friskhed. Ellers anbefaler jeg klart, at hvis i vil finde præcist den duft for jer, at i tager ind i en The Body Shop butik og finder det produkt, der virker bedst for jer.

Ellers kan i gå ind på thebodyshop.com, og ser deres fantastiske produkter... der er noget for alle!

Hav en dejlig aften.

Mange kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Er i klar til sommer? Ligemeget hvad så bliver i nødt til at tjekke dette lækre tøj ud i farven lyseblå. Jeg er helt vild med disse lækre designs! Alt tøjet kan gå til både hvid, mørkeblå og alt hvad i nu ellers kan finde på.. det handler bare om at være kreativ! Tøjet kan bruges i alle anledninger, både hverdage, fødselsdage osv.

Tøjet er igen fra hjemmesiden Zalando.dk, hvor der er en masse lækker inspiration!

Mange kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Så er det blevet tid til lidt inspiration, og jeg har derfor fundet noget af det lækreste tøj i farven Rose. Jeg elsker den farve!

Alt tøjet er fra Zalando, og den hjemmeside er super god for ALLE!

Hav en dejlig dag.

Mange kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Nyt indlæg