Hey guys

Vi er midt i efteråret, og somme tider kan det være dejligt, at få lidt inspiration.. Jeg har derfor sammensat 2 looks, som jeg bestemt er helt vilde med, og især farverne passer utrolig godt til årstiden lige nu.

Hav en god aften

Kram fra Nicoline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys

Vi er ved at gå ind i en kold tid, og derfor er det vigtigt at have noget lækkert og varmt tøj at tage på.. Jeg har derfor været på udkig efter noget lækkert tøj, og ovenfor er der 3 looks, som jeg synes er super lækre!

Jeg er bestemt vild med, at der er strik indblandet, da jeg elsker store og varme strik-bluser, og jeg har mixet og matchet så det bare ser super godt ud!

Gå ind på Zalando.dk og find det lækreste tøj.

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

Jeg har i denne måned hørt disse lækre hits om og om igen.. hvis ikke du har hørt dem endnu, så gå ind og gør det!

Astrid S - Think Before I Talk

Sam Smith - Too Good At Goodbyes

P!nk - What About Us

God søndag:)

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

Hvis du ønsker, at din garderobe skal fornys, så kan dette måske inspirere dig. Dette tøj har jeg sat sammen, da farverne skaber et friskt look, som jeg er helt vild med! Jeg vil anbefale, at man blandt andet kan tage tøjet på til større arrangementer, men man kan også sagtens bruge det til hverdag. Personligt ville jeg selv tage nogle af delene fra, hvis jeg skulle gå med det til hverdag.

God aften!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Outfit 1: Warehouse T-Shirt, mint&berry Bukser, Vagabond Ankelstøvler, Pilgrim Øreringe

Outfit 2: Navy London Langærmede T-Shirt, Lost Ink Bukser, Michael Kors Sneakers, New Look Taske, sweet deluxe Øreringe

Hey guys!

Jeg har her lavet to lækre looks, som sagtens kan matches! Så hvis man ønsker den lyserøde t-shirt med boyfriend bukserne, eller guldøreringene med boyfriendbukserne og de grønne sko eller noget helt tredje!.. Det er bare om at være opfindsom og sætte sammen!

Gå ind på Zalando.dk og find en masse lækkert tøj!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Outfit 1: Even&Odd Sweatshirt, Bik Bok Bukser, Dorothy Perkins Taske, New Look Wide Fit Ankelstøvler

Outfit 2: Noisy May Striktrøje, Miss Selfridge Bukser, Pilgrim Halskæde, Anna Field Loafers

Hey guys!:)

Jeg har "skabt" to lækre looks fra Zalando.dk, men denne gang har jeg både været på udkig efter lækkert tøj MEN billigt (i forhold til meget andet lækkert tøj, som koster +700 kroner). Disse to looks kan bruges til hver dag, men hvis du mikser den lækre røde trøje med en lædernederdel eller de sorte bukser med en blondetrøje, kan det sagtens bruges til fødselsdag eller lignende!

Jeg kan virkelig anbefale Zalando.dk, for der kan du finde lige det tøj som passer til dig og dit budget!

God aften!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Der er nu gået en måned, og jeg har hørt en masse lækkert musik. Disse 3 hits for denne måned er meget forskellige, men jeg er helt vilde med dem! Hvis ikke du har hørt dem endnu, så gå ind og lyt til dem.

J Hus - Did You See

Demi Lovato - Sorry Not Sorry

Ariana Grande & John Legend - Beauty and the Beast

Hav en god søndag.

Kram fra Nicoline <3


Likes

Comments

Hey guys!:)

Det er endelig blevet tid til et nyt modeindlæg, og denne gang bliver det All In Yellow!

Der er mange som ikke synes om farven gul, og jeg må indrømme, at jeg heller ikke har noget tøj i mit klædeskab som er gult. MEN jeg har fundet noget super lækkert tøj på Zalando.dk, som giver mig et kæmpe smil på læben! Jeg er sikker på, at hvis bare man sætter tingene rigtigt sammen med nogle af disse items, kan man i den grad få et utroligt lækkert look!

Hav en skøn søndag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Så blev det tid til det sidste indlæg omkring min tur til Kreta. Hvis du ikke allerede har læst de forrige indlæg, synes jeg klart, at du skal gøre det!

Torsdag d.3/8 var dag nummer 6. Jeg havde fra starten af ferien tænkt mig, at købe en form for souvenir, så jeg kunne tænke tilbage, på en god ferie. Derfor havde jeg været på udkig i nogle små butikker rundt omkring. Jeg besluttede mig for, at købe et armbånd (ses på billede). Det er meget enkelt og fint. Nogle tænker måske, at det er åndsvagt, men det betyder noget for mig, og det vækker nogle gode minder i mig, når jeg sidder og ser på det.

Vi havde bestilt all inclusive, hvilket vil sige, at man kunne spise hvad man ville og så videre. Men på hotellet var der to restauranter. Den ene var tag selv buffet, og det var super lækkert! (Der var morgenmad, frokost og aftensmad). Og den anden restaurant var lidt finere, og der blev maden serveret (3 retters menu).

Da vi chekede ind på hotellet, fik vi et kort, hvor der stod, at vi kunne få maden gratis en aften (da det normalt koster penge). Vi besluttede os for, at vi den anden sidste aften, skulle prøve at spise der. Vi bestilte noget lækkert lækkert mad, som også kan ses på billederne.

Fredag d.4/8 var det dag nummer 7, og dagen vi skulle rejse hjem. Den dag stod på afslapning ved poolen, pakke ting og så videre. Vi skulle tjekke ud klokken 18:00, så vi stillede vores kufferter i et rum, og derefter spiste vores sidste måltid på Kreta inden hjemturen. Bussen kom cirka klokken 21:00, så vi tilbragte tiden op til oppe i baren, hvor vi fik lidt drinks. Klokken nærmede sig 21:00, og der fra gik turen hjem til Danmark.

Jeg håber, at I synes det var sjovt at følge lidt med i min tur til Kreta.

Hav en god dag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Lang tid siden.. Jeg undskylder for, at jeg ikke har været så aktiv, men jeg er lige startet i skole igen, og tiden flyver derud af!

Jeg har været på Kreta, hvilket var en skøn tur. På dag 3, 4 og 5 lavede min familie og jeg ikke så meget.. Dagene gik med at stå op om morgenen cirka klokken 7:00. Spise morgenmad cirka klokken 8:00, og derefter ligge ved poolen, slappe af, spille spil og drikke dejlige, kolde forfriskninger.

Nolge af dagene gik vi en lille tur, men ellers ikke mere end det.

Hav en god aften.

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Der er sket en masse i denne måned, hvilket har gjort at jeg ikke har valgt 3 hits. Til gengæld har jeg valgt en super dygtig sanger, som jeg i denne måned har opdaget. Hun hedder Emma Heesters. Jeg synes, at hun laver nogle super gode covers af populære numre, så jeg har derfor valgt 3 af mine yndlings covers fra Emma Heesters:

Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieber (Emma Heesters Cover)

DJ Khaled - I´m the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne (Emma Heesters Cover)

Ariana Grande - Everyday Ft. Future (Emma Heesters Cover)

Hav en god fredag!

Kram fra Nicoline<3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys!:)

Som I kan se på overskriften, kommer dette indlæg til at handle om dag 1 og dag 2 på Kreta! Jeg har glædet mig meget til, at fortælle jer om min skønne ferie, sååå let`s begin!

Fredag d.28 Juli

Det var endelig blevet fredag, den store rejsedag (set i mine øjne). Vi startede dagen ud med, at aflevere min hund på et hundehotel. Derefter skulle vi lige have alt i orden, og gøre os klar til at køre. Jeg syntes, at der gik hundrede år, for jeg var bare SÅ KLAR til at flyve til Kreta. Klokken blev 15:00, og vi kørte mod lufthavnen. Da vi havde spist, boardet og så videre blev klokken cirka 19:00, og vi satte kurs mod himlen. Ved 24:00-tiden landede vi på Kreta, og steg ud af flyveren i dejlig varme (selvom det var nat).

Lørdag d.29 Juli

Mellem 1:00 og 2:00 ankom vi til hotellet som hedder Solimar Aquamarine. Min familie og jeg var vildt trætte, så vi ville bare gerne sove.

Lørdagen stod egentlig bare på, at slappe af og finde sig godt til rette på hotellet, for vi skulle samle en masse kræfter til dagen efter..

Søndag d.30 Juli

Dagen var kommet til, at vi skulle gå i Samariakløften. Samariakløften er cirka 18 kilometer lang, og ja, det var en hård tur, men omgivelserne var fantastiske! På vej til kløften kørte vi i lidt over en time med en masse andre turister i bus. Vi fik nogle vigtige informationer om, at man skulle drikke rigeligt med vand og en masse andre ting.

Vi ankom til kløften, og så var det bare at gå i gang. Gå, gå, gå. Da vi havde gået de 18 kilometer, kunne jeg godt mærke, hvor smadret jeg var! MEN jeg havde forberedt mig på en hård og lang tur, og jeg nød det alt hvad jeg kunne, selvom det var hårdt. Det var første og måske sidste gang, at jeg oplevede dette, så jeg nød det i fulde drag. Det tog cirka 4 timer, og efter turen skulle vi med båd tilbage til en havn, hvor vi skulle tage bus fra, som skulle køre os tilbage til hotellet. Klokken var cirka 22.00-23:00, da vi kom tilbage til hotellet, og vi skulle bare sove!


Jeg håber, I synes det er sjovt at følge med. Hvis I har spørgsmål, kan I bare fyre løs! Ellers kommer der nogle flere indlæg, om min tur til Kreta;)

Kram fra Nicoline<3


Likes

Comments

Hey guys!:)

Her kommer en lille opdatering, da jeg ikke har været så aktiv den seneste uge..

I nat ved 4:30-tiden kom jeg hjem fra en FANTASTISK ferie! Jeg har nemlig været på Kreta med min skønne familie, og jeg besluttede mig for, at holde helt pause fra både bloggen og min træning. Jeg har fået slappet meget af, og det har været en SKØN uge.

Som sagt har jeg holdt en pause fra min træning, og det kan jeg tydeligt se! Jeg har cirka taget et kilo på, hvilket jeg ikke er stolt af... Men i næste uge hopper jeg på hesten igen, og så skal der trænes!

Jeg har en uges ferie tilbage, og de næste indlæg kommer til at handle om min tur til Kreta.

Jeg håber, at i vil følge med i løbet af ugen, da der også kommer nogle stemningsbilleder.

Dagen i dag skal stå på, at slappe af og rydde op.. måske se en lille film. Hav en god dag!:)

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Det danske sommervejr synes ikke lige, at vi dansker skal have en chance for, at nyde vejret i sommertøj.. Derfor har jeg valgt nogle lækre sager i Denim, som kan mixe og matche med andet tøj.

Noget af Denim-tøjet nedenfor er til mere varme dage anbefaler jeg nummer 1, 3, 4, 6 og 10, men det er selfølgelig op til en selv, hvad man kan lide at have på. Til de mere kolde dage vil jeg anbefale 1, 2, 5, 6, 7 og 9. (Links under billede)

Jeg håber dette kan give lidt inspiration. Tøjet er fra Zalando.dk, som i øvrigt har en masse fedt tøj til udsalg!

God aften:)

Kram fra Nicoline <3

1/Here 2/Here 3/Here 4/Here 5/Here 6/Here 7/Here 8/Here 9/Here 10/Here

Likes

Comments

Hey guys!:)

Her er nogle gode idèer til noget lækkert mad, man kan lave på en fastedag på 5:2 kuren. Hver ret er på 250 kcal, og derfor må man max få 2 af disse måltider. Det lyder nok af lidt, men efter nogle ugers tid, vender man sig til det. Du kan altid søge på nettet efter gode råd og gode retter, for der er simpelthen så mange gode idèer.

God eftermiddag :)

Kram fra Nicoline <3

Frugt med skyr

125 gram frugt i tern

1,5 dl skyr

10 gram valnødder

1 tsk. akaciehonning


Man kan altid selv bestemme, hvad man kommer på skyren. Bare det er noget man kan lide, så man nyder dagene man faster på.

Bærsmoothie

100 gram frosne bær

1 dl skyr

1 lille banan

1 tsk kokosolie


En lækker og frisk smoothie ved frokosttid. Her kan man også selv bestemme hvad man kommer i, bare man holder sig inden for 250 kcal.

Rugbrød med avocado og rejer

1 skive groft rugbrød (50 gram)

1/2 avocado

75 gram rejer


Super lækker og cremet frokost. (Anbefaler den klart!)

Rugbrød med torskerogn og peberfrugt

1 skive groft rugbrød (50 gram)

1/2 dåse torkserogn

1 peberfrugt i skiver


Jeg må indrømme, at jeg ikke er så vild med torskerogn, men den denne mad er et hit hos mine forældre.

Varmrøget laks med kogte grøntsager

100 gram varmrøget laks

100 gram blomkål og 100 gram gulerødder let kogte


Jeg er helt vild med varmrøget laks! Derfor er dette måltid super lækkert, og hvis man ikke er så meget for de kogte grøntsager, kan man skifte dem ud med rå grøntsager eller stegte. (Personligt foretrækker jeg de stegte grøntsager, da man kan stege dem med lidt løg, peberfrugt og rodfrugter)

Kyllingefilet med kartofler

100 gram kyllingefilet uden skind

100 gram kartofler


En nem ret hvor du altid kan skifte kartoflerne ud med nogle friske grøntsager (for eksempel 100 gram peberfrugt)

Likes

Comments

Hey guys!:)

Da det er sommerferie, om jeg kommer til at spise liiiidt for meget usundt, er det en god idé at holde sig i form. Jeg har derfor fundet en god app, som virker utrolig godt for mig! App`en hedder Fitness, og den er for både nybegyndere, ikke nybegyndere og veltrænede. Det eneste du skal gøre er, at oplyse din vægt, højde og så videre, og nogle andre ting om dig selv. Den er meget enkel, og det kan jeg rigtig godt lide! (Du skal bare søge på Fitness, og så skulle der gerne komme en app frem med hvid baggrund og et rødt hjerte)

Jeg har valgt mig som "ikke nybegynder", da jeg har trænet før, men jeg ikke er super veltrænet.

Træningsøvelserne fungerer sådan, at der bliver lavet et program for dig. De første 20 dage er der 7 øvelser. De næste 20 dage er der 13 øvelser, og sådan stiger det. Det synes jeg fungerer super godt, for så stiger sværhedsgraden. Hvis du misser nogle dage, kommer der en notifikation, om du måske har glemt det. Der er ingen krav om, at du skal træne hver dag. Det synes jeg er super godt, da jeg ikke har tid hver dag, men app`en holder mig i gang de dage, hvor jeg har tid til at træne.

Jeg vil helt klart anbefale denne app, da den er til tre forskellige kategorier, og der ikke er krav om hvilke dage du SKAL træne. (+ Den er gratis!) Den er også god for nybegyndere, som gerne vil begynde med at træne. Derefter kan man altid udvikle sin træning ved, eventuelt at starte i et Fitness center.

Jeg håber, at I indtil videre har haft en dejlig ferie!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)
Jeg har her for tiden anskaffet mig nogle super fine smykker fra Pilgrim. De passer til det meste, og man kan kombinere dem på forskellige måder.
For eksempel det første billede, hvor den store runde ørering er kombineret med den fine ørestik.
Man kan også sagtens kombinere vedhæng til halskæder, som der også er eksempler på ovenfor.
Jeg synes, det er vigtigt, at man bare er opfindsom, og finder nogle gode måder hvorpå, man kan kombinere smykker som passer godt sammen. Der er ingen regler for, hvordan smykker skal kombineres. Alle har forskellige idéer, og jeg synes det er spænende at se, hvordan andre kombinerer deres smykker, så det kan give mig inspiration.
(Jeg har linket alle smykker under billederne)
Hav en dejlig dag!
Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Endelig er det blevet tid til, at fortælle jer om en spændende nyhed.. Jeg er startet på 5:2 kuren! Jeg har glædet mig til at fortælle jer det, da det kommer til at have lidt indflydelse på mit liv..

Hvad går 5:2 kuren ud på?

Der er 7 dage på den uge, og de dage bliver "delt op". 5 af dagene spiser du, det du normalt ville spise, men det skal være ordentligt mad (såsom stegt kylling og grøntsager eller andet som ikke indgår som junkfood). De 2 dage faster du. (Det er vigtigt, at de 2 dage ikke ligger op af hinanden). Måden du faster på er, at der kun er 2 måltider om dagen. Du må selv vælge hvornår måltiderne ligger, men du må max indtage 500 kcal. på en dag. (Jeg vil anbefale, at man ikke spiser noget til morgen, men i stedet drikker en varm kop te, da det giver en mæthedsfornemmelse. Ved frokost og aftensmad skal de 500 kcal. deles ud på (For eksempel 250 kcal. hvert måltid)). På billedet er der en rugbrødsmad med et stykke hamburgerryg, scrambled egg`s og tomat. I glasset er der almindeligt vand med en skive citron. Jeg har valgt, at fylde en stor kande vand op og komme et par citronskiver i, og det er det vand jeg minimum skal drikke på en dag. Hvis ikke jeg drikker det, kan jeg nemt få hovepine eller blive sulten.

!!! Det er nemt at finde ud af, hvor mange kcal. der er i den ret du vil lave. Du skal bare søge på det ;)

Hvordan hjælper 5:2 kuren?

Hvis man er til den søde tand, kan 5:2 kuren være utrolig effektiv på det punkt. Hvis man virkelig ønsker at tabe sig, hjælper denne kur på, at man bliver bedre til at holde sig fra de søde sager. I starten er det utroligt svært, men efterhånden vender man sig til det! Kuren har også en god virkning på, at man ikke spiser for meget. Det gælder både de dage, man er på kur men også udenfor kuren, da man max må spise et vis antal kcal.


Det næste indlæg om 5:2 kuren kommer til at handle om nogle gode retter man kan lave, som både er sunde og smager godt!

God aften

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

En måned er gået, og der er kommet en masse ny musik. Det har været svært for mig at vælge 3 sange, men jeg har valgt disse, da det er dem jeg aller bedst kan lide. Gå ind og lyt til dem!

Breakbot - Baby I'm Yours

Selena Gomez - Bad Liar

Jonas Blue - Mama ft. William Singe

Hav en dejlig dag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Jeg har været inde på Boozt.com, og fundet noget lækkert tøj. Boozt.com er i gang med et kæmpe udsalg, så jeg synes klart i skal tjekke deres hjemmeside ud!

Jeg håber dette kan give lidt inspiration..;)

God dag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments