Hey guys!

Juleaften nærmer sig langsomt, men det kan alligevel være rart at have styr på sit tøj. Jeg har mikset og matchet to lækre looks, som jeg absolut anbefaler til jul!

1/ I det første look har jeg fokuseret på de mørkerøde farver, da jeg forbinder mørkerød med jul og glæde. Hvis man ønsker en anden frakke, anbefaler jeg, at den skal være sort, da look`et skal passe bedst muligt sammen.

2/ I det andet look har jeg fokuseret på de mørkegrønne OG røde farver. Jeg synes nederdelen er super fin med den mørkegrønne farve kombineret med hvide og røde prikker. Jeg har valgt en rød bluse, så look`et passer bedst muligt sammen med den fine nederdel.

Hav en glædelig 2. Advent.

Kram fra Nicoline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys

Endelig er vi i december, og derfor kan jeg få lov at dele mine yndlings julesange med jer. Jeg har valgt 10 julesange, som I helt klart skal tjekke ud.

1. Sia - Santa`s Coming For Us

2. Ariana Grande - Winter Things

3. Rasmus Seebach - Der` Noget I December

4. Justin Bieber - Mistletoe

5. Train - Shake up Christmas

6. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

7. Wham! - Last Christmas

8. Ariana Grande - Santa Tell Me

9. Mel And Kim - Rockin` Around The Christmas Tree

10. Britney Spears - My Only Wish (This Year)

Hav en god aften!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

1/Here, 2/Here, 3/Here, 4/Here, 5/Here, 6/Here, 7/Here, 8/Here, 9/Here, 10/Here, 11/Here

Hey guys

Glædelig 1. Advent! Jeg har besluttet, at jeg hver advent vil lave et indlæg om juleitems. Jeg har fundet lidt julepynt og noget lækkert tøj, som jeg er helt vild med. Hvis du er interesseret i nogle af tingene (og eventuelt vil ønske dig det i julegave), er der link`s under billedet.

Hav en dejlig 1. Advent!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

Vi er ved at nærme os julen, og jeg, som elsker julen, har allerede pyntet op.. Nogle gange er det svært at få nye idèer til, hvordan man kan pynte op på nye måder. Det nemmeste kan være at søge på internettet, men JEG udelukkende valgt at eksperimentere.

Jeg har lavet nogle forskellige eksempler, som jeg har lavet en lille beskrivelse af nedenfor.

Troldegren med lyskugler: Dette er enkelt og super hyggeligt! Det eneste du skal bruge er en gren og en lyskæde. Jeg har valgt at bruge en troldegren, og en lyskæde med kugler på. Jeg har hængt troldegrenen op i noget træværk, der i forvejen er på mit værelse, og derefter kommet lyskæden på. Man kan også sagtens sætte grenen i en krukke eller vase og derefter hænge lyskæden på, så grenen står som et træ på jorden.

Bark med lys: Jeg er vild med rustikke ting, og derfor er jeg vild med denne dekoration! Det man skal bruge er et stykke bark. Derefter kan man vælge, hvad man vil gøre med resten af pynten. På billedet kan man se, at jeg har lagt en lyskæde ind over barken OG en stor lysende stjerne bagved. Man kan og bruge barken til sin adventskrans, ved at vænne barken ned mod bordet, og derefter pynte med gran og lys på fladen.

Adventskrans: Min mor og jeg har i mange år lavet en ganske normal adventskrans, MEN i år har vi valgt at prøve en ny metode af. Som man kan se på billedet, skal man bruge nogle bestemte glas (flasker), lys der passer glassene, snor og nummer til hver dag i advent. Derudover har vi lagt lidt gran og andet pynt ved siden af som passer til hinanden.

Juledekoration: Jeg har igen i år valgt at lave en lille juledekoration til mit værelse. Jeg har taget lidt forskellige juleting, et fad og et lys og sat sammen, som jeg selv godt kan lide det. Der er flere forskellige dele, men det er stadig begrænset, for ellers kan det blive for rodet og uoverskueligt.

Jeg håber, at kan være lidt inspiration til jer.. God jul :)

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

1/Here, 2/Here, 3/Here, 4/Here, 5/Here, 6/Here, 7/Here, 8/Here, 9/1-Here-2-Here, 10/Here, 11/Here, 12/Here, 13/Here, 14/Here

Hey guys

Kender du det, at man skal ønske ting, eller man ingen ideer har til en god (og billig) julegave til én? Hvis ja, har jeg lavet dette indlæg, for at du kan få lidt inspiration.. Linksene står ovenfor, og nedenunder skriver jeg lidt om mine tanker og de forskellige ting..

Tøj: Man kan altid finde et eller andet tøj at ønske sig, og andre gange kan man ikke. Jeg har valgt 1, 2, 6, 7 og 8, da jeg i forvejen ikke har nogle af delene, men mit eget tøj nærmest kun består af sort, hvid og grå.. Derfor synes jeg dette tøj er super fint, og derudover passer det til en del!

Nattøj: Hvis man absolut ikke ved, hvad man skal ønske sig og man ikke har et lækkert og behageligt sæt nattøj, synes jeg klart det skal stå på ønskelisten! Der findes masser af nattøj, men jeg fortrækker selv lange natbukser, og derfor har jeg valgt disse to sæt som er til en god pris, men kvaliteten er også i top.

Tasker: Jeg har ikke selv det største udvalg af tasker, så derfor vil det være oplagt for mig at skrive det på min ønskeliste. Jeg har nogle forskellige tasker til skole, men jeg mangler mindre tasker. Ud fra min stil og hvad jeg kan lide, har jeg fundet disse to tasker (10 og 11), som jeg synes er super fine.

Skønhedsprodukter/Parfume: Hvem kan ikke lide skønhedsbehandlinger? Det er en klar vinder for mig, men det er selvfølgelig ikke alle der er vilde med det. Jeg er begyndt på to nye produkter (9), så min hud bliver renset for diverse urenheder. Jeg har brugt produkterne i godt en uge, og resultatet er overraskende godt for mig! Det er ikke fordi, at jeg har mange slemme urenheder, men jeg kan godt lide at skåne min hud. Jeg anbefaler klart disse produkter! (+ De er super billige og kvaliteten er super god!) I forhold til parfume vil jeg klart anbefale gaveæsken (3), da jeg selv har disse dufte, og man dufter super godt!

Smykker: Smykker er en af mine yndlingsønsker, da der findes masser af forskellige smykker og i forskellige farver. Jeg er bestemt vild med halskæden (14), hvor mit stjernetegn er på (jeg har det dog i guld). Det er super fint i en gave, og det shiner en op, når man bærer halskæden. De andre smykker (12 og 13) synes jeg også er rigtig fine, da de er enkle og igen, shiner en op.

Oplevelser!: Hvis du ikke aner, hvad du skal give din veninde, ven eller en helt tredje, så er oplevelser din redning! Hvem vil ikke have en tur i biografen for to eller noget andet? Det er selvfølgelig begrænset, hvor meget du kan få for 0-300 kroner, men det er helt klart pengene værd!

Jeg håber, at I har fået lidt ideer til ønsker eller gaver til familie/venner, men det vigtigste: Det er tanken der tæller!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys

I oktober måned har jeg hørt noget lækkert musik, og de tre sange som jeg har hørt om og om igen er disse tre. Hvis ikke du har hørt dem endnu, så klik på linkene ;)

Phlake - IKEA episodes

Camila Cabello - Havana

Tori Kelly - Don`t you worry ´bout a thing

Hav en god weekend!

Knus fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

I sidste weekend lavede jeg noget mega spændende... jeg var på et smykkekursus. Overordnet set fik jeg et indblik i lidt af smykkeverdenen, og hvordan man kan kreere smykker og sætte sit helt eget præg på smykkerne. Jeg var til smykkekurset med min skønne veninde, Malou, og det var en spændende og sjov oplevelse. Vi elsker at lave ting selv, og sætte vores eget præg på de ting, som vi laver.

Jeg fik i alt lavet 6 ringe som ses på billederne ovenfor. Jeg er super glad for resultaterne af mine ringe, ikke mindst fordi jeg selv har fået lov at sætte mit præg på dem.

Rigtig god søndag!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

En af mine yndlingsfarver til tøj er mørkerød, og jeg har derfor fundet noget lækkert tøj i farven mørkerød. Man kan blandt andet kombinere mørkerød med sort og orange, men ellers handler det bare om, at være kreativ og gøre det som man selv kan lide det.

Tøjet er fra Zalando.dk

Derudover har jeg lavet SPÆNDENDE ting i denne weekend, som jeg glæder mig til at dele med jer i mit næste blogindlæg.

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

Vi er midt i efteråret, og somme tider kan det være dejligt, at få lidt inspiration.. Jeg har derfor sammensat 2 looks, som jeg bestemt er helt vilde med, og især farverne passer utrolig godt til årstiden lige nu.

Hav en god aften

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

Vi er ved at gå ind i en kold tid, og derfor er det vigtigt at have noget lækkert og varmt tøj at tage på.. Jeg har derfor været på udkig efter noget lækkert tøj, og ovenfor er der 3 looks, som jeg synes er super lækre!

Jeg er bestemt vild med, at der er strik indblandet, da jeg elsker store og varme strik-bluser, og jeg har mixet og matchet så det bare ser super godt ud!

Gå ind på Zalando.dk og find det lækreste tøj.

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Hey guys

Jeg har i denne måned hørt disse lækre hits om og om igen.. hvis ikke du har hørt dem endnu, så gå ind og gør det!

Astrid S - Think Before I Talk

Sam Smith - Too Good At Goodbyes

P!nk - What About Us

God søndag:)

Kram fra Nicoline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey guys

Hvis du ønsker, at din garderobe skal fornys, så kan dette måske inspirere dig. Dette tøj har jeg sat sammen, da farverne skaber et friskt look, som jeg er helt vild med! Jeg vil anbefale, at man blandt andet kan tage tøjet på til større arrangementer, men man kan også sagtens bruge det til hverdag. Personligt ville jeg selv tage nogle af delene fra, hvis jeg skulle gå med det til hverdag.

God aften!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Outfit 1: Warehouse T-Shirt, mint&berry Bukser, Vagabond Ankelstøvler, Pilgrim Øreringe

Outfit 2: Navy London Langærmede T-Shirt, Lost Ink Bukser, Michael Kors Sneakers, New Look Taske, sweet deluxe Øreringe

Hey guys!

Jeg har her lavet to lækre looks, som sagtens kan matches! Så hvis man ønsker den lyserøde t-shirt med boyfriend bukserne, eller guldøreringene med boyfriendbukserne og de grønne sko eller noget helt tredje!.. Det er bare om at være opfindsom og sætte sammen!

Gå ind på Zalando.dk og find en masse lækkert tøj!

Kram fra Nicoline

Likes

Comments

Outfit 1: Even&Odd Sweatshirt, Bik Bok Bukser, Dorothy Perkins Taske, New Look Wide Fit Ankelstøvler

Outfit 2: Noisy May Striktrøje, Miss Selfridge Bukser, Pilgrim Halskæde, Anna Field Loafers

Hey guys!:)

Jeg har "skabt" to lækre looks fra Zalando.dk, men denne gang har jeg både været på udkig efter lækkert tøj MEN billigt (i forhold til meget andet lækkert tøj, som koster +700 kroner). Disse to looks kan bruges til hver dag, men hvis du mikser den lækre røde trøje med en lædernederdel eller de sorte bukser med en blondetrøje, kan det sagtens bruges til fødselsdag eller lignende!

Jeg kan virkelig anbefale Zalando.dk, for der kan du finde lige det tøj som passer til dig og dit budget!

God aften!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Der er nu gået en måned, og jeg har hørt en masse lækkert musik. Disse 3 hits for denne måned er meget forskellige, men jeg er helt vilde med dem! Hvis ikke du har hørt dem endnu, så gå ind og lyt til dem.

J Hus - Did You See

Demi Lovato - Sorry Not Sorry

Ariana Grande & John Legend - Beauty and the Beast

Hav en god søndag.

Kram fra Nicoline <3


Likes

Comments

Hey guys!:)

Det er endelig blevet tid til et nyt modeindlæg, og denne gang bliver det All In Yellow!

Der er mange som ikke synes om farven gul, og jeg må indrømme, at jeg heller ikke har noget tøj i mit klædeskab som er gult. MEN jeg har fundet noget super lækkert tøj på Zalando.dk, som giver mig et kæmpe smil på læben! Jeg er sikker på, at hvis bare man sætter tingene rigtigt sammen med nogle af disse items, kan man i den grad få et utroligt lækkert look!

Hav en skøn søndag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Så blev det tid til det sidste indlæg omkring min tur til Kreta. Hvis du ikke allerede har læst de forrige indlæg, synes jeg klart, at du skal gøre det!

Torsdag d.3/8 var dag nummer 6. Jeg havde fra starten af ferien tænkt mig, at købe en form for souvenir, så jeg kunne tænke tilbage, på en god ferie. Derfor havde jeg været på udkig i nogle små butikker rundt omkring. Jeg besluttede mig for, at købe et armbånd (ses på billede). Det er meget enkelt og fint. Nogle tænker måske, at det er åndsvagt, men det betyder noget for mig, og det vækker nogle gode minder i mig, når jeg sidder og ser på det.

Vi havde bestilt all inclusive, hvilket vil sige, at man kunne spise hvad man ville og så videre. Men på hotellet var der to restauranter. Den ene var tag selv buffet, og det var super lækkert! (Der var morgenmad, frokost og aftensmad). Og den anden restaurant var lidt finere, og der blev maden serveret (3 retters menu).

Da vi chekede ind på hotellet, fik vi et kort, hvor der stod, at vi kunne få maden gratis en aften (da det normalt koster penge). Vi besluttede os for, at vi den anden sidste aften, skulle prøve at spise der. Vi bestilte noget lækkert lækkert mad, som også kan ses på billederne.

Fredag d.4/8 var det dag nummer 7, og dagen vi skulle rejse hjem. Den dag stod på afslapning ved poolen, pakke ting og så videre. Vi skulle tjekke ud klokken 18:00, så vi stillede vores kufferter i et rum, og derefter spiste vores sidste måltid på Kreta inden hjemturen. Bussen kom cirka klokken 21:00, så vi tilbragte tiden op til oppe i baren, hvor vi fik lidt drinks. Klokken nærmede sig 21:00, og der fra gik turen hjem til Danmark.

Jeg håber, at I synes det var sjovt at følge lidt med i min tur til Kreta.

Hav en god dag!

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Lang tid siden.. Jeg undskylder for, at jeg ikke har været så aktiv, men jeg er lige startet i skole igen, og tiden flyver derud af!

Jeg har været på Kreta, hvilket var en skøn tur. På dag 3, 4 og 5 lavede min familie og jeg ikke så meget.. Dagene gik med at stå op om morgenen cirka klokken 7:00. Spise morgenmad cirka klokken 8:00, og derefter ligge ved poolen, slappe af, spille spil og drikke dejlige, kolde forfriskninger.

Nolge af dagene gik vi en lille tur, men ellers ikke mere end det.

Hav en god aften.

Kram fra Nicoline <3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Der er sket en masse i denne måned, hvilket har gjort at jeg ikke har valgt 3 hits. Til gengæld har jeg valgt en super dygtig sanger, som jeg i denne måned har opdaget. Hun hedder Emma Heesters. Jeg synes, at hun laver nogle super gode covers af populære numre, så jeg har derfor valgt 3 af mine yndlings covers fra Emma Heesters:

Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieber (Emma Heesters Cover)

DJ Khaled - I´m the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne (Emma Heesters Cover)

Ariana Grande - Everyday Ft. Future (Emma Heesters Cover)

Hav en god fredag!

Kram fra Nicoline<3

Likes

Comments

Hey guys!:)

Som I kan se på overskriften, kommer dette indlæg til at handle om dag 1 og dag 2 på Kreta! Jeg har glædet mig meget til, at fortælle jer om min skønne ferie, sååå let`s begin!

Fredag d.28 Juli

Det var endelig blevet fredag, den store rejsedag (set i mine øjne). Vi startede dagen ud med, at aflevere min hund på et hundehotel. Derefter skulle vi lige have alt i orden, og gøre os klar til at køre. Jeg syntes, at der gik hundrede år, for jeg var bare SÅ KLAR til at flyve til Kreta. Klokken blev 15:00, og vi kørte mod lufthavnen. Da vi havde spist, boardet og så videre blev klokken cirka 19:00, og vi satte kurs mod himlen. Ved 24:00-tiden landede vi på Kreta, og steg ud af flyveren i dejlig varme (selvom det var nat).

Lørdag d.29 Juli

Mellem 1:00 og 2:00 ankom vi til hotellet som hedder Solimar Aquamarine. Min familie og jeg var vildt trætte, så vi ville bare gerne sove.

Lørdagen stod egentlig bare på, at slappe af og finde sig godt til rette på hotellet, for vi skulle samle en masse kræfter til dagen efter..

Søndag d.30 Juli

Dagen var kommet til, at vi skulle gå i Samariakløften. Samariakløften er cirka 18 kilometer lang, og ja, det var en hård tur, men omgivelserne var fantastiske! På vej til kløften kørte vi i lidt over en time med en masse andre turister i bus. Vi fik nogle vigtige informationer om, at man skulle drikke rigeligt med vand og en masse andre ting.

Vi ankom til kløften, og så var det bare at gå i gang. Gå, gå, gå. Da vi havde gået de 18 kilometer, kunne jeg godt mærke, hvor smadret jeg var! MEN jeg havde forberedt mig på en hård og lang tur, og jeg nød det alt hvad jeg kunne, selvom det var hårdt. Det var første og måske sidste gang, at jeg oplevede dette, så jeg nød det i fulde drag. Det tog cirka 4 timer, og efter turen skulle vi med båd tilbage til en havn, hvor vi skulle tage bus fra, som skulle køre os tilbage til hotellet. Klokken var cirka 22.00-23:00, da vi kom tilbage til hotellet, og vi skulle bare sove!


Jeg håber, I synes det er sjovt at følge med. Hvis I har spørgsmål, kan I bare fyre løs! Ellers kommer der nogle flere indlæg, om min tur til Kreta;)

Kram fra Nicoline<3


Likes

Comments