​Har sätt massa youtubers som gör styleswaps med varandra och tycker det ser så kul ut att sätta ihop massa olika kläder och göra en hel outfit så tänkte göra det 2-3 gånger i veckan, alltså ett litet collage med kläder från olika märken som jag tycker är nice och så har jag taggad alla kläder och accessoarer så ni lätt kan hitta dom 👌

Likes

Comments

Den här bilden på mig la jag upp på Instagram i förrgår och FAN vad kommentarer jag har fått angående den.. Mängders med folk på ask som är anonyma och skriver "vad smal du blivit.. inte fint" eller "walla du är för spinkig"

Men hear me out now... För det första "walla?" menar du att du inte ljuger när du säger att jag är för spinkig eller svär du på din gud att jag är för spinkig? vad du än försöker få fram med din onödiga kommentar så ber jag dig sluta lek utländsk på det där sättet och för det andra, ska du försöka kasta skit på nån så våga stå upp för vem du är innan och för det tredje, jag har inte blivit "smal" jag har sätt ut så här dom senaste 4 åren det enda jag gjort är att öka i vikt och mitt meritvärde är perfekt och tro mig jag är den onyttigaste människan på jorden, jag går helt enkelt knappt upp nått i vikt. Så snälla vilka tusan ni nu må vara Please do me the ultimate kindness of minding your own damn business! 

Folk får se ut hur dom vill stor som liten lång som kort varför skulle vi annars göra kläder i olika storlekar efter man vuxit ur barnkläderna? jo för att alla är olika. 


Ps: tog dom två frågorna som jag svara på på ask resten tog jag bort för var samma dumma frågor. eller aa dom var ju inte ens frågor. 

Likes

Comments

Dåliga saker: Fick gå igenom min största fobi/rädsla i två dagar utan att kunna göra ett skit åt det.. alltså ligga på sjukhus med massa grejer både i och på mig vilket jag inte är nått större `fan` av. Sen så fick jag även ett jobb här i Vimmerby men det var det värsta jag varit med om aldrig någonsin mer i mitt liv att jag sätter min fot där. När jag kom hem la jag mig ner i sängen och bokstavligt talat grät.. Sen så har jag det jobbiga dilemmat med att föra över bilder från mobilen till datorn då mitt laddnings uttag är trasigt så måste skicka alla bilder till mig själv på Facebook och sen ladda ner dom där i från.. vilket är jobbigare än det låter.


Bra saker: Jag har fått mitt livskärlek "Äntligen" och på Fredag ska jag äntligen få träffa han igen och så ska vi ha en mysig roadtrip någonstans. Sen en till bra sak är att jag nu är helt återställd efter sjukan och mår bättre än någonsin!


Info: Nej kommer inte skriva nått här om vad som hände för att jag skulle hamna på sjukan från första början, och anledningen till att jag ej bloggat sen 9 juni är för vårat internet hemma kraschade totalt.. jag var borta några dagar hos min pappa sen hamna jag på sjukan sen när jag kom hem till mamma igen så funkade inte internet.. och det är först nu som internet har börjat funka igen halvt som halvt efter 3v.. kan säga att det var den värsta stunden i mitt liv och det skrämmer mig att man/jag är så beroende av internet.

Likes

Comments

Anledningen till att jag inte bloggat på länge är för att det har varit massa grejer nu som har varit väldigt negativa i mitt liv.. allt med att jag har fått göra en anmälan på nån idiot till person fram till att jag flyttat.

Anledning till att jag polisanmält en person är för jag under dom senaste månaderna har fått väldigt många (för många) perversa frågor av äldre män osv osv.. allt ifrån frågor på Facebook till att dom fått tag på min snap. Sen fick jag en bild skickad till mig av en person, på en sida som heter "Bodycontact" (porrsida) där det tydligen är någon jubel-idiot som skapat ett fakekonto och använts sig utav mina bilder på Facebook. Den här personen har också skrivit vart jag bor och lagt ut nån påhittad Snap som inte är min.

Så jag gick till polisen och gjorde en anmälan av falsk identitet, kränkning, regelbrott, osv... Vem är ens så sjuk i huvudet och använder bilder på mig när jag var 14-15 år och lägger ut på en jävla porrsida. Den här personen måste ju på riktigt rymt från nått psykhem eller ha någon allvarlig fel på sig. Och jag hoppas att polisen kommer göra nått åt det här nu och inte bara skita i det som vanligt. För desto mer såna här saker som dom ignorerar vare sig det är nått sånt här eller nått som är värre eller mindre desto mer såna här saker kommer bli vanligare och till slut kommer väl alla regler här i världen gå att bryta mot utan att det händer nått. Det börjar ju alltid med nått litet och sen blir det lite mer och lite mer och bara lite lite mer och tillslut så är allt helt plötsligt kaos, ja jag tror ni förstår vad jag försöker säga i alla fall.

och ja jag har så klart kontaktat hemsidan och sagt till om det här men dom har inget gjort åt det, och än så länge så har jag inte fått nått svar från polisen vilket jag tycker är ganska dåligt med tanke på att det var för över en vecka sedan som jag anmälde det.


Anledningen till att jag typ har flyttat är inget jag vill riktigt gå in på för är ganska personliga grejer och för mig är sånt väldigt känsligt att skriva ut. Men har blivit lite problem hemma i alla fall. En del vet att jag enbart bott hemma hos mamma dom senaste 4 åren då jag på nått sätt trivdes där mer och det kändes lättare att bo där då jag och min mamma hade väldigt bra relation och vi hade inte bara en mor och dotter relation utan en kompis relation vilket jag tycker är väldigt skönt. Nej jag har inget emot min pappa eller familjen där jag älskar alla för dom ställer upp så gott dom kan hela tiden och är alltid glada till att se mig. Så det är absolut inget sånt till att jag valde att bo hos min mamma utan vara bara mer känslan av att det var skönare att bo på ett ställe hela tiden och slippa ta med sig kläder hela tiden och att man måste få med sig rätt saker hela tiden och sen för att jag och mamma hade en sån bra relation. Men i alla fall.. nu har det hänt massa grejer som gjort att jag bor hemma hos pappa och jag har snart varit här i en veckas tid och det är väldigt skönt att få träffa syskonen här och bara ha lite mer far och dotter tid 😄

sen här framöver vet jag inte redigt vad som kommer hända om vi ska fixa till mitt gamla rum här eller om jag helt enkelt ska bo någon annanstans, det är sånt som märks i alla fall 😊

Likes

Comments

​Helgen vart inte redigt så som jag ville så nu måste man komma på nya saker att göra.. 

först var det tänkt att jag bara skulle ha en mys helg med (Han) och ha film maraton, bara ligga och mysa hela dagarna och äta massa gott. kanske dra en pizza nån utav dagarna.. men det gick inte så långt då han var tvungen att åka hem och göra andra saker 😒  så nu sitter jag här på mitt rum och har inga planer alls överhuvudtaget att göra. Så det här kommer bli en väldigt tråkig helg känner jag.

Och sen måste jag ta upp en sak som jag uppfattat det som i "dagens samhälle" och det är det här med att dricka/festa. 

(Drink or Think)

Jag dricker ytterst sällan då jag inte finner det roligt att lägga pengar på nått som försvinner så fort och som gör en helt dum i huvudet, man kan faktiskt ha roligt utan alkohol. Men tyvärr så är det ju inte alla som tänker riktigt som mig på den delen vilket jag tycker är lite synd faktiskt. Så fort det blir fredag får jag alltid ett eller fler meddelanden med samma fråga, "dricka?" och om jag då skriver nej  vilket jag oftast gör så blir det antingen inget meddelande alls eller ett meddelande där det kan te.x stå "men vad tråkig du är" och det gör mig faktiskt irriterad. Liksom du/ni kan väl liksom ändå umgås med mig även fast JAG inte dricker? Bara för att jag inte dricker så betyder det inte att andra inte heller ska få göra de. Så det är faktiskt en av grejerna jag stör mig på som jag i alla fall har märkt, att folk inte kan umgås med andra utan att dricka. 


hoppas ni får en roligare helg än mig i alla fall så hörs vi helt enkelt! 

Likes

Comments

♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚

♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛