Asså ni som läser/kollar min blogg jag ber om ursäkt.. har den sämsta telefonen i världen för tillfället, så kvaliten på bilderna gör bara ont i hjärtat att kolla på.. men tyvärr så lär det va så ett tag framöver tills jag fått en ny telefon eller införskaffat mig en kamera!

Men annars idag så har man haft mys dag med bästa "och bara spaaatt" hahah

⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆
får panik på kvaliten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På senaste tid har jag bara älskat att sola, tycker det är så snyggt att va brun..  men är så dålig på att hålla igång så går i perioder. Ena månaden kan jag va brun och andra kan jag se ut som Laban 😂

Likes

Comments

Jag är alltså 17 men snart 18 år, oh i vanligaste fall så brukar man gå i någon form utav skola vid den åldern.. men svar nej, jag vart utskriven någonstans kring början utav november förra året och sen dess har jag inte tagit tag i mitt liv.. 
varför jag vart utskriven har med mina sömnproblem oh göra då jag inte kunde ta mig upp på morgonen då jag varje kväll/natt somnat runt 4-5 tiden, så en utskrivning var typ enda lösningen. 

Så alltså enda sedans November har jag bara gått hemma dag in och dag ut, roligt liv när man är 17..  varken kommunen eller skolan försökte hjälpa mig med något efter det, typ som att "fixa en ny utbildning eller praktik"  Så fick försöka få tummen ur röven och göra något åt det här själv. Så väldigt kort och enkelt så gick jag till arbetsförmedligen och fixade ett möte som jag nu ska på den sjunde april! Så jag hoppas på allt i världen att det här kommer bli en början på ett ah nästan nytt liv iallafall. 🌸

Likes

Comments

Nämen hej igen..

ojoj oj, inte brytt mig om bloggen ett skit det senaste året.. får bli lite ändring på det tycker jag. 
ILYSM

Likes

Comments

♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚

♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛♔ ♕ ♚ ♛