Hörrni, vi måste ta ett snack om det här med vädret.
Vad är det för fel med sol, värme och möjligheten att ha mindre kläder på sig?
Jag vill inte vakna och titta ut och mötas av mulet, grått och regnigt väder. Jag vill ha shortsläge, strålande sol och varmt. Vill att huden ska lukta sol, jag vill kunna sitta ute i gräset med lide öl. Längtar efter sommarkvällar och vinfnitter. Dansa tills natten blir morgon. And so on, jag tror ni fattar.

Så vädret, är vi överens?
Jag försöker vara kompis här, men du är så jävla obror!

Likes

Comments

vardagsliv

Har bestämt mig för att prova att blogga här. Det ska ju tydligen vara så smidigt och lätt.
Så vi får väl se hur det går.
Vem är jag då?
Emma eller imma, det beror lide på vem som frågar. Är nyligen 27 år fyllda, men vem bryr sig egentligen om ålder? Jag är en sån dära mamma till en liten dam på 5 år, som är otroligt viljestark och vet precis vad hon vill ha och inte. Hon ger upphov till en massa känslor! Glädje, kärleksfnitter, lyckorus, rörd mamma-het, malligt stolt och vansinne. Allt tänkbart och mer därtill som innebär att vara just förälder. Tårar, skratt, bus och gos.

När jag inte spenderar tid med henne, så fördriver jag tiden med att jobba. Å då inom förskolans fantastiska värld!
Jobbar för tillfället på Funbo förskola, med de yngsta barnen, vilket är otroligt roligt och myspysigt. Jag har fått följa med på barnens förskoleresa från augusti och kommer vara med fram till sista juni, å vilket privilegium att få ha följt med på det! Hur jag har fått se dem växa, lära sig saker och utvecklats till fantastiska individer.
Så det känns tungt att inte få fortsätta följa dem, i höst. Men jag har andra äventyr som väntar!
Det är en annan förskola som jag har fått äran att jobba på, med nya kollegor som jag hoppas och tror är minst lika bra som dem jag jobbar med nu. Jag tycker det känns superkul och tror att det kommer bli hur bra som helst!

Mer info om det äventyret kommer längre fram, nu är nu såattsäga.
Ska försöka vara så aktiv jag kan, orkar och vill och hoppas att jag kan glädja någon med mitt skrivande.
Tills nästa gång, fridens liljor

Likes

Comments