View tracker

Min mening med denna blogg är inte bara att skriva om min vardag utan även skriva mina känslor, då jag har svårt att uttrycka mig ibland tänker jag att jag får bättre grepp om mina tankar genom att skriva ner dom. Söker inte empati eller något utan bara för min egen skull att kanske kolla tillbaka o se hur jag har resonerat kring känslor tidigare och försöka använda som en slags terapi är min tanke. Ibland, eller väldigt ofta blir jag distraherad utav mina egna tankar vilket är så jobbigt för mig. Jag vet inte hur man gör, hur ska man stänga av eller försöka få bort allt ifrån sin hjärna? Ibland känns det som att mina negativa tankar äter upp min hjärna och jag inte får syre. Jag vet att för att kunna må bra och tänka framåt måste jag även sluta tänka bakåt och lämna allt som vart bakom mig, men hur gör man egentligen? Något som kanske är det jobbigaste för mig är att jag ofta tänker att allt som händer är mitt fel, även om jag rent av vet att det inte är det så är det alltid i mina tankar. Jag tänker att om jag blir sårad så är det mitt fel för att jag inte var tillräckligt bra och det är ju så fel! Jag tappar så lätt fokus på vad jag gör ibland för att jag är helt inne i min egna värld.
Mitt mål nästa år, eller ja för resten utav mitt liv är att jag måste sluta vara blåögd och lita mindre på människor och lita mer på min magkänsla. Att inse att alla inte alltid vill en väl. Jag vill inte hamna i situationer som kan leda till att jag kommer må dåligt för min ryggsäck är redan för tung.
Om någon nu mot all förmodan läser detta inlägg ber jag om ursäkt för min dåliga formulering och även "varna" för fler tråkiga inlägg :)! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen spenderades hemma mestadels med lite lussekattsbakning (orkade bara göra bollar hehe). Åt taco och kollade på gåsmamman och även pyntade granen, tycker det är så mysigt att ha den framme så den fick åks upp redan :)!
Pok

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Dagen har spenderats i Jönköping med mamma för lite julklappsshopping, mycket mysigt! Väldigt mycket folk o hittade inte så mycket så fortfarande en del kvar att köpa! Blev mat på pizzahut också, mycket gott!
Puss

  • 8 readers

Likes

Comments

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag efter jobbet var jag förbi hos Erica en sväng, svårt att få tiden att räcka ibland men eftersom hon bor på vägen hem så passade jag på att hälsa på en stund.
Fick öva på att läsa barnbok mer Ludvig, dock föredrog han nog bättre när hans mamma läste hehe! Mys!!

  • 11 readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag alltså nu "tagit tag i livet" och sagt upp mig på Steves efter 4,5 år! Mycket vemodigt och blandade känslor, trivdes ju bra med mina kollegor men jobbigt att pendla bl.a. Men nu har jag påbörjat min andra vecka på de nya jobbet och det känns skönt och jag tror jag kommer trivas där. Mycket nytt att lära då det är en helt ny bransch, stor skillnad på kaffe och industri hehe!

Har vart ganska tomt här, men har haft personliga problem som har vart extremt kämpigt, men nu känns det bra igen!
Vi har även flyttat till en större lägenhet och har äntligen ett sovrum och jag har fått bästa garderoben 😍
Fick även hem min nya mobil idag så nu kan jag blogga oftare också! Kul

  • 17 readers

Likes

Comments

  • 28 readers

Likes

Comments

Fredagen var magisk! Emelie och jag var på Kent och det var sååå bra! Sjukligt! Var dock extremt förkyld så hade ju inte så mycket energi direkt hehe. Skulle egentligen jobbat igår, lördag men mådde så dåligt fortfarande. Spenderade halva dagen i sängen sen hade jag sällskap av Emelie resten av kvällen!
Idag var det kalas i Gränna och fick äntligen träffa lilla Alina! Så himla fin 😍

  • 30 readers

Likes

Comments

Beställt ifrån Chiquelle, blev dock bara ett plagg då allt annat jag hittade som jag ville ha inte fanns i min storlek tyvärr!
Men jag fick iallafall det plagget som jag ville ha mest.
Hoppas den är lika fin på 😍

  • 37 readers

Likes

Comments