Idag var det kalas för pappa då han fyllde 51 den 3e!
Himla kul att träffa alla, speciellt de små! Vi stannade även förbi i minneslunden och hälsade på farmor ❤️

 • 11 readers

Likes

Comments

Wii äntligen helg! Direkt efter jobbet åkte jag hem o fixade mig lite och sen hämtade jag upp Hanna så åkte vi till Linköping och shoppade lite, behövligt! Hittade mycket fint och finaste väskan, typ chanel inspirerad på Gina sååå fin 😍 och även lite annat smått o gått! Imorgon är det kalas för pappa så då får jag äntligen träffa mina underbara syskonbarn ❤️❤️
Pok

 • 15 readers

Likes

Comments

Nu har jorden snurrat ännu ett varv runt solen och ytterligare ett år har passerat. Mitt 2016 har vart som en riktig berg och dalbanan. Det har både vart mycket negativt i mitt liv som påverkat mig, men även positiva saker. Tyvärr väger ju alltid det negativa mer än positiva.

Jag har fått mitt hjärta så otroligt krossat av den jag älskar mer än allt annat och har nog aldrig känt mig så ensam som jag gjort vissa perioder. Jag har gråtit alldeles för mycket och vissa vänskapsrelationer har gått upp och ner. Allt detta har vart så sjukt påfrestande för mig och jag har till och från känt mig mer död än levande.

Men o andra sidan så har jag och Simon flyttat till en större lägenhet. Jag tog tag i livet och sökte ett nytt jobb och sa upp mig efter 4 o ett halvt år på Steves. Jag har underbara vänner som stöttat mig när jag verkligen behövt och även min underbara mamma. Sist men inte minst har jag lärt känna Emelie och hon har blivit en utav mina närmsta vänner vilket jag är så tacksam över.

Ungefär detta summerar mitt år. I dag mår jag bra, jag har inget otalt med någon och jag börjar äntligen känna mig något bekvämare och säker i mitt förhållande.
Allt kan ju bara bli bättre!

 • 34 readers

Likes

Comments

Plattång GHD / Väska Givenchy antigona faux / Armband & Örhängen Lily and Rose / Doftpinnar Voluspa / Mobilskal Michael Kors / Tofflor & Kimono Victorias Secret


Har haft så svårt att önska mig saker på senare år, eller ja sen jag började jobba. Nu när jag vill ha nått så köper jag det själv vilket gör det svårare att önska sig saker utav andra. Jag tycker inte om att ta emot saker från andra men däremot älskar jag att ge bort saker! :)


Likes

Comments

Jag kom utav en slump in på din Facebookprofil för några dagar sen. Jag såg att du hade ändrat din relationsstatus från förhållande till singel ganska nyligen. Jag undrar vad som hände, undrar så mycket hur du var mot henne.
Jag undrar om du slog henne lika hårt som du alltid slog mig?
Kallade du henne för hora eller andra tjejers namn?
Isolerade du henne ifrån sina vänner och familj?
Manipulerade du henne till att tro att hennes vänner var elaka?
Slog du henne så hårt att hon på sommaren var tvungen att täcka kroppen med långa kläder?
Nöp du henne i handen när det gick förbi andra killar?
Raderade du alla utav motsatt kön på hennes Facebook och andra sociala medier?
Var hon tvungen att smsa dig var 10onde minut när ni inte var tillsammans?
Puttade du henne ner för trappen?
Fick du henne att känna sig äcklig?
Tvingade du henne att säga att det var hennes pappa som slog henne och inte du?
Var hon tvungen att göra äckliga sexuella saker med dig som straff?
Uppdaterade du hennes Facebook och Instagram med bilder på er och skrev om hur lyckliga ni är?
Kom du till hennes arbete för att kolla att hon inte pratade med någon?
Behandlade du henne som du behandlade mig?

 • Tankar
 • 62 readers

Likes

Comments

Min mening med denna blogg är inte bara att skriva om min vardag utan även skriva mina känslor, då jag har svårt att uttrycka mig ibland tänker jag att jag får bättre grepp om mina tankar genom att skriva ner dom. Söker inte empati eller något utan bara för min egen skull att kanske kolla tillbaka o se hur jag har resonerat kring känslor tidigare och försöka använda som en slags terapi är min tanke. Ibland, eller väldigt ofta blir jag distraherad utav mina egna tankar vilket är så jobbigt för mig. Jag vet inte hur man gör, hur ska man stänga av eller försöka få bort allt ifrån sin hjärna? Ibland känns det som att mina negativa tankar äter upp min hjärna och jag inte får syre. Jag vet att för att kunna må bra och tänka framåt måste jag även sluta tänka bakåt och lämna allt som vart bakom mig, men hur gör man egentligen? Något som kanske är det jobbigaste för mig är att jag ofta tänker att allt som händer är mitt fel, även om jag rent av vet att det inte är det så är det alltid i mina tankar. Jag tänker att om jag blir sårad så är det mitt fel för att jag inte var tillräckligt bra och det är ju så fel! Jag tappar så lätt fokus på vad jag gör ibland för att jag är helt inne i min egna värld.
Mitt mål nästa år, eller ja för resten utav mitt liv är att jag måste sluta vara blåögd och lita mindre på människor och lita mer på min magkänsla. Att inse att alla inte alltid vill en väl. Jag vill inte hamna i situationer som kan leda till att jag kommer må dåligt för min ryggsäck är redan för tung.
Om någon nu mot all förmodan läser detta inlägg ber jag om ursäkt för min dåliga formulering och även "varna" för fler tråkiga inlägg :)! Kram

 • Tankar
 • 63 readers

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma mestadels med lite lussekattsbakning (orkade bara göra bollar hehe). Åt taco och kollade på gåsmamman och även pyntade granen, tycker det är så mysigt att ha den framme så den fick åks upp redan :)!
Pok

 • 69 readers

Likes

Comments

Dagen har spenderats i Jönköping med mamma för lite julklappsshopping, mycket mysigt! Väldigt mycket folk o hittade inte så mycket så fortfarande en del kvar att köpa! Blev mat på pizzahut också, mycket gott!
Puss

 • 68 readers

Likes

Comments

 • 69 readers

Likes

Comments

Idag efter jobbet var jag förbi hos Erica en sväng, svårt att få tiden att räcka ibland men eftersom hon bor på vägen hem så passade jag på att hälsa på en stund.
Fick öva på att läsa barnbok mer Ludvig, dock föredrog han nog bättre när hans mamma läste hehe! Mys!!

 • 71 readers

Likes

Comments