Här sitter man stadigt men obekvämt en kvart i veckan eller mer. Hinner fundera en hel massa. Idag stod "min" fotölj åt fel håll, tog mig friheten att vända den rätt, alla som känner mig vardagligt vet hur viktigt det är med min plats. Heh. Sånt skojar man inte bort.

Nej idag har jag alltså tagit en tablett Medikinet till frukost som "vanligt" igen. En molande oro infinner sig ganska snart, men är fullt hanterbar. Dock undrar man ju om det SKA behöva vara så? Snart får jag svar. Tror jag.

Jag har tid både för medecinplannering och någon form av kbt eller psykologtid? Osäker men dt har att göra med de elaka tankarna som kom när jag hade skitveckan.

Den här veckan har passerat ganska fint. Sovit helt okej. Inte nojat så mkt för varken jobb eller familj, lite över flygresan och lite över framtiden bara. Känns fortfarande lite hopplöst. Vill vara få vara som vanligt igen. Glad och i farten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag undrar vad läkaren säger om mitt hoppande men jag är verkligen trött på att må dåligt. Kanske det finns en annan sort medecin men jag tror jag måste ha något not ångesten först? Ska bli skönt att prata i morgon med kbt människan.... spännande.

Likes

Comments

Nej fyfan idag skiter jag i Medikinet. Vad händer om jag hoppar över? Mår jag bättre? Tåls att testas! Igår var skit. Jag vill må bra!!!

Tog en kaffe på det. Jag börjar sakna mitrazapin som jag nyss mådde så dåligt på? Men jag mådde iaf inte såhär!

Likes

Comments

Naturen är ett måste.
Nästan oavsett väder är jag ute en stund om dagen och rör mig, ofta med hästsällskap.
Nu tog jag en kvart i solen innan jobbet. Bara tyst.
Passar på att skriva.

Jag har märkt av att kaffe inte är helt optimalt för mig att dricka då jag får än värre hjärtklappning utav det. Därför ska jag försöka trappa ner det. Känns svårt men nödvändigt. Är så otroligt less på ångest!

Igår på jobbet fick jag en sån ångest att en kollega fick hjälpa mig att komma ihåg att andas och allt där där. Fy. Allt snurrar och jag vet att slutet är nära. Exakt så känns det.

Jag grubblar på flygresan som kommer och på hur fasen jag ska klara den. Det bara måste vara en bra dag på torsdag! Barnen är laddade.

Maten går bättre på lägre dos som sagt men det ger mig inte mkt mer skärpa, skulle så gärna vilja ha tillbaka den där känslan jag hade när jag "såg" medecinens effekt.

Nu ska jag samla ihop huvet och tagga till för bröllops jobb.

Likes

Comments

Även idag känns som en ganska bra dag. Igår gick jag lunch på jobbet, idag med, äter nästan som vanligt och har skaplig koll på alla saker, men känner idag att jag gärna skulle höjt. Jag ska dit på tisdag nästa vecka och se hur vi gör med utlandsresan och medicin under den osv. Kreta kan bli jobbigt oavsett med tanke på sömn osv, men jag tror det ska gå okej ändå.

Dumma tankar har jag nästan varit helt utan. Skönt.

Likes

Comments

Fredagen på hotell gick kanon enda till natten kom då ångestpåslaget blev för stort och vi fick be om ett nytt rum kl 02 typ för att jag skulle kunna varva ner ostört. Hemsk känsla att förstöra en weekend så!

Sedan var det uppkräkad medicin och dåliga dagar med ångest och inre stress.

Nu får det lov att bli en bara vecka!

Likes

Comments

Idag är det mer okej med ångesten men den sitter ändå där i magen och suger lite lust och energi från mig. Halsbränna och trötthet är väl vardag sedan länge man jag kan inte sluta undra om jag ska få ha en vanlig jävla dag snart?!
Måste släppa det.
Ikväll ska jag och mannen iväg på hotell, svårt att andas lugnt angående det, men jag antar att jag även där måste släppa det bara. Jag har propavan nu till i natt så det ska nog gå bra. Kjedjorna lämnar jag hemma tror jag. Kan vara bra att prova.
Skulle nog behöva sova utan dem ett tag för just nu känns de inte ens tunga längre.

Har känts mkt bra med att fått hjälp med hästen även om det bär emot lite så har jag kunnat landa i det.

Nu ska jag försöka jobba utan att stressa migsjälv. Inte så lätt, känner mig redan klar att gå hen typ. Usch.
Ryck upp dig för fan då!!!
Blä

Likes

Comments

Både igår, i förrgår och idag har jag en känsla av att vara i en dimma. Bakfull och trött! Jag är lixom pigg i att man inte är sömnig eller sugen på att sova, men huvet väger 350kg och armarna med... Usch.
Är på jobbet nu i alla fall, men vill mest hem. Försöker ha så kul som går men får dippar i orken.

Likes

Comments

Ångestpåslag och ont i kroppen.
Dessa dagars ångest har satt sina spår, jag är helt slut, matt och ledsen, även om dagen är relativt stabil.

Råkade av misstag dubbelvika mig fast jag visste inte ens att jag hade bokat för jag fick för mig att vi sagt att vi inte skulle boka in ifall ifall pga att båda mår bäst av det, men jag missförstod nog det som jag alltid gör, och försökte istället för att invänta en eventuell date så höll jag mig flytande ihop med mamma och sådär, sedan fick jag en tandläkartid så då löste det sig toppen med barnvakt hos en vän och ja, mitt i det skulle jag visst haft lekträff. Känner mig som världens elakaste och klantigaste vän och ångesten är ett faktum igen.
Ladda om för tandläkaren nu då. Fy fan vilken pissdag!

Likes

Comments