Hola!

Vardagen i Sydney rullar på bra, boendesituationen fungerar toppen och mina roomies är fantastiska. Igår tog jag och Anna en promenad på costal Walk på 1,5 mil i solnedgången. Idag har jag varit på arbetsintervju och imorgon vankas en andra intervju. (Tror dock inte att detta jobbet är mycket för mig, så vi får se)

Sedan sist har Australien bjudit på fantastiskt väder så strandhäng har stått på schemat. De kommande dagarna kommer nog bjuda på jobbletande, häng med mina roomies och alla andra trevliga människor som finns i detta fantastiska land.

Vi hörs när vi hörs!

Kramar i massor
Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellooooo!

Idag äger livet i Sydney inte riktigt lika mycket. Jag ska checka ut från fantastiska rum 302 efter 9 dagar och checka in för en natt på ett hostel längre upp på gatan. Har för övrigt lite halsont och känner mig allmänt hängig men det ska nog snart gå över. Imorgon flyttar jag till en lägenhet i Bondi med 4 andra tjejer ett tag innan jag hittar något mer permanent.

Förutom lägenhetsletande har jag varit på arbetsintervju i veckan (på ett väldigt fancy kontor där ALLA killar hade kostym, tjejerna hade klänningar och klackarskor). I veckan som kommer ska jag leta efter mer boende och även gå på arbetsintervjuer. Så förhoppningsvis är det snart löst!

Hela dagarna går inte till jobbletande eller lägenhetsletande utan jag har även hunnit med en lunch med en svensk tjej. Botaniska trädgården har även hunnits med och en runda i Bondi.

Hoppas ni får en trevlig söndag hemma i Sverige!

Cheers
Moa

  • 52 readers

Likes

Comments

Hallå alla där hemma!

Livet i Sydney ÄGER. Sedan sist har jag varit vid operahuset igen, sökt jobb, druckit några glas goone, några öl samt varit på arbetsintervju och letat lägenheter. Arbetsletandet går bra, men lägenhetsletandet går mindre bra så det får nog bli några nätter till på hostel. Vilket för övrigt är väldigt trevligt då jag lyckats få riktigt trevliga rumskompisar (för tillfället bor jag med 4 tyska killar och en tjej från Finland). Nästan alla jag träffat här är tyskar?!

Förutom detta har jag hunnit med strandhäng i både Manly och Coogge. Vi får se vad de följande dagarna har att komma med men förhoppningsvis ska jag snart åka till blue mountains och bondi.

Hoppas livet hemma äger för livet här äger definitivt.

Auf wiedersehen
Moa

Hanna och Hanna från Karlshamn

Operahuset at night

Jag och min finska roomie som tyvärr snart lämnar oss

  • 76 readers

Likes

Comments

Tjena mittbena!

Igår sent på kvällen landade jag i Sydney, efter 14 timmars flygresa. Det gick förvånansvärt snabbt och jag sov mig igenom nästan hela resan.

Väl framme begav jag mig till mitt hostel, efter en natt med lite sömn vaknade jag upp idag på morgonen med fruktansvärd jetlag. Dagen har spenderats med sightseeing, lägenhetsletande och jobbletande. Kvällen ska spenderas med mina roomies på mitt hostel med att titta på fyrverkerier, mycket trevligt!

Hoppas allt rullar på där hemma, ha en trevlig helg!

Cheers
Moa

Likes

Comments

Hallå i stugorna!

Resan har börjat efter ett tårfyllt farväl på flygplatsen i Köpenhamn med mamma och pappa. Just nu befinner jag mig på flygplatsen i Doha, här ska jag vänta i 3 timmar till innan jag ska gå ombord planet. Här finns inte direkt något att göra då jag är för snål, jag passar inte heller in i min ryggsäck och ja en flaska vatten kostar 30 kr?!?!?! (tilläggas bör dock att jag fick gå i VIP kön genom säkerhetskontrollen av okänd anledning). Allt har gått bra hittills (förutom att det tog mig 20 min att hitta en toalett) och snart väntar 14 timmar på planet till Sydney!

Ha en trevlig kväll och en härlig helg där hemma.

Adios
Moa

Innan avfärd i Köpenhamn

  • 122 readers

Likes

Comments

Tjena alla mina fans!

Nu är det bara en (!?!?!?!) vecka kvar tills planet lyfter mot nya äventyr i Australien. Första stoppet blir Sydney där jag förhoppningsvis kan få mig ett jobb och ett boende. Via bloggen kan ni följa mitt äventyr och det kommer uppdateras när jag känner att något trevligt har hänt, när jag vill lätta på hjärtat eller att jag vill visa livstecken. Hoppas inte på för mycket, men jag ska göra mitt bästa.

Innan avresa väntas en helg i Stockholm, packande och avsked med nära och kära.

See you later alligator,
Moa

  • 149 readers

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw