Nu er juleferien slut, Dsv. Jeg har haft ferie fra den 19. December til at skulle starte igen den 3. Januar.
Det har været en ferie fyldt med hyggelige stunder, og stunder hvor jeg lå på gulvet flad af grin.
På min skole holder vi altid juleafslutning, hvor hele skolen samles, og nogle af de forskellige klasser optræder.
Torsdag den 21. December var jeg sammen med fire af mine bedste veninder Laura, Amanda, Victoria og Alberte. Vi hyggede hjemme hos mig, og spiste bla. pomfritter kl. et.
Juleaften holde jeg med min lille familie. Bare os fem. Kl 10. Tog min mor, min søster og mig i kirke. Vi tog hjem og hyggede, vi spiste normal julemad, og efter spillede vi pakkespil. Så spiste vi dessert, jeg var overbevist om at jeg havde fået mandlen, men så da vi var færdige viste det sig at min mor havde den. Efter dansede vi rundt om juletræet, og åbnede julegaver.
Den 28. December kørte vi først til Roskilde, hvor jeg fik købt min konfirmationskjole. Og bagefter kørte vi på RO's Torv, hvor vi tog på Joe And The Juice, og efter fik jeg shoppet lidt med min mor. Så kørte vi til København, hvor vi var i det hyggeligste kvarter på Frederiksberg, hvor vi gik i Wood Wood, Mads Nørgaard og i den fineste nips butik. Efter gik vi op til restauranten Da Salvo, hvor vi ville have spist aftensmad, men de havde Dsv ikke åbent, så vi kørte ud til Kødbyen, og gik på Mother hvor vi fik de bedste pizzaer.
Den 31. Var det nytårsaften. Vi holder altid nytårsaften oppe hos vores vennepar. Deres datter Katrine er en af mine bedste veninder, så det er Mega hyggeligt at vi altid holder nytårsaften sammen. Til forret spiste vi tomatsuppe, til hovedret var det noget kød og kartofler. Og til dessert fik vi hjemmelavet is. Vi fik alle hoppet ind i det nye år, og hyggede.
Det var min juleferie, med alle de spænende dage. Hvordan har din været? Og hvad har du lavet?

Xoxo Marie Louise<3

Likes

Comments

Hey mit navn er Marie Louise!
Jeg er fra 2004, og er dermed 13 år gammel. Jeg bor på Sjælland i en provins by.
Min fritid bruger jeg på venner og forskellige former af sport. Jeg elsker at røre mig, og at få pulsen op. Jeg elsker også fashion, og at kigge på tøj.
Min blog kommer til at handle om min hverdag, som teenager. Hvordan det er at gå i skole, og at få tid til mine interesser. Jeg håber i vil følge med<3

Xoxo Marie Louise

Likes

Comments