God kväll! Hoppas ni har haft en bra dag. Vi har bara skrotat runt här hemma idag, fixat och donat. Lowa var tillbaka på dagis några timmar och Wilmer börjar piggna till han också. Idag kändes det som vår i luften och längtan till värmen, solen och ljuset gör sig påmind.

Vi kommer äntligen ta tag i fasaden på huset till våren och även byta alla gamla fönster. Ett lyft som huset är i stort behov av. Men då var frågan vilken nyans huset ska målas i.

Nu ska jag släcka ner och krypa till kojs.

Likes

Comments

Här hemma verkar sjukdomarna inte vilja släpps greppet om oss. För några dagar sedan åkte jag och Lowa på en släng av kräksjuka. Andra omgången för min del. Och nu är wilmer hängig igen. Snorig, hostig och lite varm. David fick också han åka hem från jobbet på grund av sjukdom. Jag har nog aldrig varit så här mycket sjuk i mitt liv. 

Lämnade sjukstugan förut och åkte till plantagen och köpte med mig lite grönt hem. Det behövs!

Likes

Comments

​Den här tapeten har vi haft i hallen i ca 3,5 år och jag har verkligen avskytt den från dag ett. Men i lördags fick vi äntligen tummen ur och målade över den. Vi är långt ifrån klara så därför får ni ingen efter-bild men det kommer. Nu ska jag försöka hitta tavlor och ljuslyktor att ha på väggarna. 

Sen har vi hunnit med att fira svärmor som fyllt år i veckan. 

Likes

Comments

Året har än så länge inte bjudit på så värst många rader i bloggen men livet har rullat på i sin vanliga takt. Inledde året med jobb, har förälskat mig i ett hus, blivit sjuk och tagit hand om sjuka barn. Och så har jag såklart glömt en hel drös med saker.

Om några timmar åker hela familjen till Göteborg för en weekend. Vi ska bo på hotell, äta god hotellfrukost, fira farbror Marcus som tar sin läkarexamen, äta middag, shoppa och gå på Disney on ice. Lowa är uppspelt och längtar tills vi är framme i Göteborg. Hennes favoritperson Ingvor bor där och jag hoppas att vi hinner hälsa på henne.

Nu ska jag packa väskorna, ge föda till barnen, städa ur bilen och annat fix.


Likes

Comments

Oj, här var det ett tag sedan jag skrev något. Dagarna flyger förbi. Jag har kickstartat året med jobb, David har varit dålig sedan julbordet han var på i mitten på december. Det sägs att det är en bakterie. Wilmer fick han också känna på hur det är att vara riktigt sjuk. Vi misstänkte rs men proverna visade inget så det tackar vi för. Lowa röjer på som vanligt, henne undgår inget. Ögoninflammation, ja vad är det? Nu har Wilmer den lille stackaren åkt på det. Han tränar minsann sitt immunförsvar.

Julen var bra. Vi åkt mycket och hela december var en enda stor fest. Nyår var inte någon höjdare. Men 12-slaget var najs. Hela familjen skålade, pussades och kramades utanför huset.

Och jag har mycket tankar i mitt huvud och 2017 kanske är året då jag skaffar proffionell hjälp i form av en psykolog/terapeut? Jag tror det är nyttigt. För alla.

Rörigt inlägg? Sorry för det :)


Likes

Comments

Här hemma råder det kaos för tillfället. David är fortfarande sjuk men Wilmer är piggare, tack och lov. Men med det kommer en pigg, extremt mammig bebis som inte låter mig få göra mitt. Men det kommer en tid då han inte vill veta av mig så det gäller väl att njuta sägs det?

Likes

Comments

​Efterlängtad egentid i frisörstolen hos bästa Jessica på Aqua. Idag fixas utväxten till och ljusas upp och några centimeter kapas av. Nytt år, nytt hår var det va?

Likes

Comments

På jobbet fick vi i år en julklapp med en lapp inuti där det stod att vi fick välja vilket smycke vi ville ha och dessa tre valde jag. Man kan använda den var för sig eller i kombination med varandra. Urläckra och kommer användas flitigt!

Det är för övrigt ett märke som påminner mycket om Edblad, bra prisvärda smycken och så himla mycket fint. Så det var väldigt svårt att välja bland alla. 

Nu ska jag och Lowa svida om och åka mot Hammarö kyrka där mitt kusinbarn ska döpas idag. Sen blir det lugnt resten av kvällen, ta hand om sjuklingarna och leka med alla klappar som Lowa fått. 

Likes

Comments

​Har precis landat hemma efter några timmar på akuten med Wilmer som inte varit så mottaglig under dagen. De misstänkte rsvirus men efter provtagningen visade det inget så vi fick åka hem igen. Han fick inhalera vilket gjorde att hans andning blev mycket bättre men han är fortfarande rosslig men som sagt, mycket bättre. Och nu sover han så gött på mitt bröst. Lilla hjärtat. Vad ont det gör i en när man ser dom små må så dåligt. Skulle byta alla dagar i veckan om jag kunde!!

Nu hoppas vi på att han piggnar till tills imorgon. 


Likes

Comments

Här har ni en bild från Lowas första julafton hemma hos hennes farföräldrar. En rund liten tösabit. Tre år senare har hon sällskap av en lillebror.

​Han är dock inte lika nöjd som hon var då men det är ju inte så konstigt när man är liten med feber. Lilla hjärtat.

Likes

Comments