View tracker

Så var det dags att sänka ner madrassen. Wilmer har börjat resa sig själv överallt där han kan. Vår stora kille! Och han har börjat spotta vilket är mindre kul med tanke på att absolut ingenting kommer ner i magen av den mat jag ger honom. Vilken frustration detta med maten har varit från första stund. Men vi kämpar på vidare och jag längtar så tills den dagen han tar några skedar mat utan krångel. Och tänk om han kunde tycka det var gott också. Vilken lyx! Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Något som jag har blivit smått besatt av och som jag gärna skulle vilja ha i varje liten vrå i huset är ljusslingor. Jag tycker det förhöjer mysfaktorn i ett rum avsevärt mycket och är en bra nattlampa till de allra minsta. Lowa har en lila/rosa i sitt rum och nu har en vit fått flytta in i Wilmers. Rusta brukar ha slingor till ett överkomligt pris.


Likes

Comments

View tracker

Måndag och jag kör en fixardag här hemma. Rensar ut skåp, torkar ur, slänger, ställer upp på vinden och säljer av lite saker som bara har stått och samlat damm här hemma. Lite senare tänkte jag ta med mig barnen och hunden ut i skogen och plocka granris, pinnar och kottar som vi ska pyssla med i eftermiddag. Det är en perfekt dag för sånt eftersom det är grått och trist ute.

Igår var det fullt upp från det att jag slog upp ögonen. Först ut var badhuset som vi följde med Sara, Johan och lilla Liam på. Det var flera veckor sist vi var iväg tillsammans. Efteråt var det hem och svida om lite snabbt och sedan bege sig ut mot Värmskog till Lisa där vi skulle överraska vår älskade My med en babyshower. Och vilken kväll det blev, så himla mysigt att ses allesammans och prata bebisar, föräldraskap, förlossningar, dricka glögg, äta snittar, godis i massor och skratta tillsammans. Som vi alla längtar efter lilla Ester!!

Efter babyshowern hämtade jag upp mamma och åkte in till Karlstad och tittade på ljusshowen som teatern visat upp de senaste dagarna och det var en maffig och magisk förställning. Jag är glad att jag hann se den innan det var försent. Sen var jag trött när jag landade hemma må ni tro!


Likes

Comments

Idag vågade vi oss äntligen ut bland folk igen efter de senaste dagarnas sjukdomshärd. Vi packade in oss och styrde mot Mariebergsskogens julmarknad som hålls den här helgen. Och ni må tro att det var härligt att känna sig som folk igen. Vi mötte upp min bror och hans familj och strosade oss igenom marknaden. Det var mysigt men väldigt kallt och mycket med folk vilket gjorde att köerna till stånden var väldigt långa och har man småbarn som inte vill stå still så lockade inte köerna speciellt mycket. Men det var skönt att komma ut och se folk.

Nu har vi precis ätit tapas och tittat på julkalendern.

Likes

Comments

Dagens lucka hos Skincity är 40% på Glo-minerals och vad passar inte bättre nu i juletider när man vill piffa till sig än en ögonskuggspalett? Klickade hem den här och längtar tills den landar i brevlådan!

Likes

Comments

Fredagkväll och jag har städat och fixat i Lowas rum. Nu är alla ljusen tända, tacosen ska förberedas och sen kan fredagsmyset börja!

Tog en långpromenad med Wilmer och Gibson förut och det var skönt för både kropp och knopp att andas in frisk luft och röra på sig. Det blev ju inte så mycket av det igår. Men nu börjar jag bli otroligt less på att vara isolerad från alla. Jag vill träffa människor! Håll era tummar att vi slipper mer sjukdom!

Likes

Comments

Jag slapp inte undan vinterkräksjukan så under gårdagen tillbringade jag hela dagen i sängen. Som tur var kunde David ta hand om barnen medan jag låg och kved av magsmärta. Ja fy vilken jobbig känsla i magen jag hade. Men igårkväll kände jag mig redan bättre och idag är jag mig lik igen. Jag förberedde mig på en jobbig natt då jag trodde att Lowa skulle sjukna in men fick tvärtom en underbar natt med oavbruten sömn då wilmer sov hela natten. Så idag vaknade jag upp fylld med energi, tack!

Idag håller vi oss hemma och ska strax äta mat och sedan klä granen :)

Likes

Comments

Ligger vaken i soffan. Alla sover förutom jag. Wilmer vaknade förut och spydde ner hela sig och sängen vi låg i så det var bara att slänga i tvätten, duscha av oss och bädda ner oss i vardagsrummet. Han har åkt på magsjukan den stackarn. Jag som låtit Lowa varit hemma från dagis för att minimera risken att sjukna in. Nåja, nu är det vår tid. Det är väl lika bra att köra på allt man ändå ska vara sjuk. Det är väl såhär det är att ha två barn.

Nu är det bara att vänta in oss andras tur vilket jag tycker är värst med den här sjukdomen. Väntan och hoppet om att slippa undan men som man så sällan gör. Fy! Och jag är så ledsen att jag förmodligen kommer att missa babyshowern som hålls i helgen! F*ck!


Likes

Comments

Igår tog jag med mig båda barnen och min mamma till Trafikverket först för att förnya mitt körkort därefter åkte vi till Ikea, käkade lunch och handlade lite saker till hemmet. Lowa älskar sin mormor och hon frågar efter henne varje dag! Jag är så otroligt tacksam och glad över deras relation och jag hoppas så innerligt att deras relation kommer stå sig lika stark när hon blir äldre! Så hon har någon vuxen att fly till när mamma och pappa är pest!

Likes

Comments

Här hemma har vi precis fått i oss lite sen frukost och ska snart bege oss mot Bergvik för en snabbrunda där. Jag ska bland annat köpa en ljusslinga till Wilmers rum och lite klappar. Lite senare kommer mamma förbi och ska få sig en avslappnande ryggmassage som jag lovat henne. Det förtjänar hon, så som hon alltid ställer upp för oss.

Likes

Comments