View tracker

​Den här tapeten har vi haft i hallen i ca 3,5 år och jag har verkligen avskytt den från dag ett. Men i lördags fick vi äntligen tummen ur och målade över den. Vi är långt ifrån klara så därför får ni ingen efter-bild men det kommer. Nu ska jag försöka hitta tavlor och ljuslyktor att ha på väggarna. 

Sen har vi hunnit med att fira svärmor som fyllt år i veckan. 

Likes

Comments

Året har än så länge inte bjudit på så värst många rader i bloggen men livet har rullat på i sin vanliga takt. Inledde året med jobb, har förälskat mig i ett hus, blivit sjuk och tagit hand om sjuka barn. Och så har jag såklart glömt en hel drös med saker.

Om några timmar åker hela familjen till Göteborg för en weekend. Vi ska bo på hotell, äta god hotellfrukost, fira farbror Marcus som tar sin läkarexamen, äta middag, shoppa och gå på Disney on ice. Lowa är uppspelt och längtar tills vi är framme i Göteborg. Hennes favoritperson Ingvor bor där och jag hoppas att vi hinner hälsa på henne.

Nu ska jag packa väskorna, ge föda till barnen, städa ur bilen och annat fix.


Likes

Comments

Oj, här var det ett tag sedan jag skrev något. Dagarna flyger förbi. Jag har kickstartat året med jobb, David har varit dålig sedan julbordet han var på i mitten på december. Det sägs att det är en bakterie. Wilmer fick han också känna på hur det är att vara riktigt sjuk. Vi misstänkte rs men proverna visade inget så det tackar vi för. Lowa röjer på som vanligt, henne undgår inget. Ögoninflammation, ja vad är det? Nu har Wilmer den lille stackaren åkt på det. Han tränar minsann sitt immunförsvar.

Julen var bra. Vi åkt mycket och hela december var en enda stor fest. Nyår var inte någon höjdare. Men 12-slaget var najs. Hela familjen skålade, pussades och kramades utanför huset.

Och jag har mycket tankar i mitt huvud och 2017 kanske är året då jag skaffar proffionell hjälp i form av en psykolog/terapeut? Jag tror det är nyttigt. För alla.

Rörigt inlägg? Sorry för det :)


Likes

Comments

Här hemma råder det kaos för tillfället. David är fortfarande sjuk men Wilmer är piggare, tack och lov. Men med det kommer en pigg, extremt mammig bebis som inte låter mig få göra mitt. Men det kommer en tid då han inte vill veta av mig så det gäller väl att njuta sägs det?

Likes

Comments

​Efterlängtad egentid i frisörstolen hos bästa Jessica på Aqua. Idag fixas utväxten till och ljusas upp och några centimeter kapas av. Nytt år, nytt hår var det va?

Likes

Comments

På jobbet fick vi i år en julklapp med en lapp inuti där det stod att vi fick välja vilket smycke vi ville ha och dessa tre valde jag. Man kan använda den var för sig eller i kombination med varandra. Urläckra och kommer användas flitigt!

Det är för övrigt ett märke som påminner mycket om Edblad, bra prisvärda smycken och så himla mycket fint. Så det var väldigt svårt att välja bland alla. 

Nu ska jag och Lowa svida om och åka mot Hammarö kyrka där mitt kusinbarn ska döpas idag. Sen blir det lugnt resten av kvällen, ta hand om sjuklingarna och leka med alla klappar som Lowa fått. 

Likes

Comments

​Har precis landat hemma efter några timmar på akuten med Wilmer som inte varit så mottaglig under dagen. De misstänkte rsvirus men efter provtagningen visade det inget så vi fick åka hem igen. Han fick inhalera vilket gjorde att hans andning blev mycket bättre men han är fortfarande rosslig men som sagt, mycket bättre. Och nu sover han så gött på mitt bröst. Lilla hjärtat. Vad ont det gör i en när man ser dom små må så dåligt. Skulle byta alla dagar i veckan om jag kunde!!

Nu hoppas vi på att han piggnar till tills imorgon. 


Likes

Comments

Här har ni en bild från Lowas första julafton hemma hos hennes farföräldrar. En rund liten tösabit. Tre år senare har hon sällskap av en lillebror.

​Han är dock inte lika nöjd som hon var då men det är ju inte så konstigt när man är liten med feber. Lilla hjärtat.

Likes

Comments

Hoppas ni har och har haft en bra julafton med era nära och kära. Vi har firat på två ställen idag, först hemma hos Davids familj och sedan hemma hos min moster där min sida av släkten var på plats. Två julbord, gottigheter och massvis med klappar senare ligger jag utslagen i soffan. Helt slut efter ett par intensiva dagar. Och vi gör väl tradition av att vara sjuka på julafton, tredje året i rad som någon av oss är sjuka och i år var det davids och Wilmers tur.

Men vi är så nöjda över den här julen. Igår hände det som vi aldrig trodde skulle hända oss. Vi vann en bil på Bingolotto! Helt sinnessjukt!

Mer om det i ett annat inlägg, nu ska jag sova!

Likes

Comments

Har krupit upp i soffan med en fuktmask. Wilmer röjer loss på golvet och verkar inte ha några som helst planer på att sova. Han lyckades somna i bilen påväg hem från julfirandet hemma hos min bror och familj. Och jag är så trött att jag nog skulle betala för att få sova.

Idag har jag haft fullt upp. Pysslat ihop en dörrkrans, handlat de sista julklapparna, hälsat på kollegorna på jobbet och firat mini-jul nr 2 av 4. Nu vill jag krypa ner under täcket och sova en hel natt utan avbrott!! Snälla Wilmer, låt mamma sova!

Imorgon blir det jobb, fix och uppesittarkväll med familjen. Ännu en fullspäckad dag men jag ska försöka ta det ett snäpp lugnare.


Go natt

Likes

Comments