Eftersom jag bara har två veckors semester och allt som varit att fixa med huset osv valde vi att lämna Sverige och sola, bada och bara va vi en vecka på Mallis. Ett väldigt bra beslut. Jag har redan släppt allt som har med hemmet att göra. Ibland behöver man komma bort för att ladda om och låta dom jobbiga tankarna försvinna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Visst är det något magiskt med sommarkvällar? Ikväll följde vi med på tipspromenad vid soldattorpet i värmskog. Tipspromenad, sång, picknick i gräset och lekar fick avsluta den här härliga Lill-lördagen :)

Likes

Comments

Sedan i söndags har tankarna gått på högvarv i huvudet. Rädsla blandat med pirr i magen. Jag har en bild i huvudet hur vårt framtida hus kommer att se ut men rädslan tar över. Kommer vi greja det? Och helt plötsligt känns vårt nuvarande hem alldeles för tryggt för att flytta ifrån. Men samtidigt är längtan härifrån så stor. Vi vill ut till landet. Vi vill inte bo mitt i röran. Vi vill höra fåglarna kvittra inte grävskopan surra.

Så vad ska vi göra?

Likes

Comments

Jag har gått och blivit förälskad. Förälskad i ett hus. I söndags var vi på en privat visning av ett gammalt rött hus med vita knutar i värmskog med magnifikt läge. Det har sån stor potential men det är mycket jobb dit. Väldigt mycket jobb. Så frågan är ifall det är värt mödan?


Likes

Comments

Igår var en alldeles ljuvlig dag. Vi firade Esters dopdag tillsammans i Värmskog. Och vi hade verkligen tur med vädret. Solsken från det att vi klev ut ur kyrkan tills sent på kvällen. Jag är så glad och tacksam för att vi fick vara med och fira Ester på hennes dag.

Likes

Comments

Tog oss en spontantrip till Göteborg. Blivit bortskämda av släkten och nu är vi påväg hem igen. Imorgon väntar jobb i salongen för min del. Fast jag hade nog väldigt gärna stannat hemma och tillbringat dagen utomhus i solen.

Likes

Comments

Idag har jag och Wilmer umgåtts med våra vänner ute i värmskog. Blev bjudna på en supergod vegetarisk rätt av Terese och avnjutit glass och svenska jordgubbar i strålande solsken. Barnen har lekt i gräset, plaskat i vatten och utforskat allt som går att utforska. En bättre onsdag helt enkelt.

Imorgon åker vi till Göteborg över dagen och hälsar på släkten där. Det gäller att passa på när tillfällen ges.


Likes

Comments

Ledig fredags tillsammans med barnen. I förmiddags var vädret inte det bästa så vi packade in oss, hämtade upp barnens mormor och åkte till bergvik. Köpte sommarplagg till barnen. När vi kom hem tittade solen fram och resten av dagen har vi tillbringat utomhus i trädgården. Underbart att värmen är tillbaka igen!

Imorgon är det jobb för min del och barnen åker tillsammans med sin pappa på tillsammans läger. Det blir roligt för dom. Jag ska premiära på uteserveringen efter alldeles för lång tid. Förra sommaren bestod ju bara av bebis, bajsblöjor, amma och tvätta kläder. Så det ska bli otroligt skönt och roligt att få lite egentid med en god vän. Det händer sällan numera med allt vad livet innebär!

Likes

Comments