Helgen som var bjöd på kalasväder. Sommarvärme och glada människor överallt. Grannarna är ute och grejar i trädgårdarna, grillar och ler glatt mot varandra. Barnen leker i gräset och hundarna njuter av solens värmande strålar. Ja, riktigt sköna dagar! I lördags var det jobb, ridlekis och myskväll som stod på schemat. Och igår bestod dagen utav hästar. Lowa gjorde sin tävlingsdebut på mulle cupen som ridskolan anordnade. Hon skötte sig exemplariskt och hon blev tilldelad en rosett och diplom som alla barnen som deltog fick. Stolt som en tupp var hon! Efter det var det min tur att äntligen få sitta upp på hästryggen. Och två gånger dessutom. Det var så härligt och jag kommer börja ta privatlektioner av Anki för att komma in i det igen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Idag tog jag med mig barnen till biblioteket för att låna med oss lite böcker hem. Vi läser alltid böcker vid läggningarna och Lowa har tjatat om att läsa mer hästböcker så vi letade reda på ett gäng Märta böcker. Jag tycker det är viktigt att läsa för barnen, dels för deras ordförråd och fantasi. Att förstå och göra sig förstådd. Sedan är  böcker bra att ta till när det dyker upp mycket frågor och tankar från vår snart fyraåring :)

Likes

Comments

De senaste dagarnas härliga väder har tillbringats mycket utomhus med barnen. Vi har lekt i lekparken, promenerat och njutit av solen. Det gäller att ta tillvara på alla tillfällen som ges nu innan det är tillbaka till jobb och vardagen. Idag är det stängt på dagis så båda barnen är hemma och röjer loss. Om en stund ska vi gå till biblioteket för att låna hem lite böcker.

Likes

Comments

Började dagen med en lång, härlig promenad i blåsten. Stannade till hemma med färskt bröd för att sedan bege mig ut igen. Hela dagen har spenderats utomhus och hela kroppen skriker av glädje. Våren är här! Hela kroppen är fulltankad med d-vitamin och energin är tillbaka efter vinterdvalan. I eftermiddags bjöd jag med mig min mamma till mitt jobb för spamys och det uppskattades av båda två :)

Likes

Comments

​Vi har haft en bra helg jag och min lilla familj. Igår jobbade jag några timmar i salongen i vanlig ordning, skyndade hem för att hämta Lowa och körde raka vägen till ridlekis där vi betade av ännu en lektion. Igår gick dom över bommar, tränade på att stå upp i sadeln och övade balansen. Efter lekis åkte vi hem, svidade om och åkte ut till stugan hela familjen. Promenerade, myste i stugan med spel och gotte. 

Idag har jag och Lowa haft egentid i stan. Ätit glass och bara varit hon och jag. I eftermiddags fick vi oväntat besök av kusin Elli och Loui och deras föräldrar. Ingen var gladare än Lowa! Hon älskar sin kusin såå mycket och ser upp till henne. 


Nu har vi precis slängt i oss tacos, kvällen fortsätter i soffan! 

Likes

Comments

​Den här lilla godingen har jag använt sedan en månad tillbaka ungefär. Det är ett lätt serum som man applicerar innan sin ansiktskräm. Den återfuktar huden på djupet och ger en fin lyster. Den skyddar huden mot oxidation av uv-strålning och passar en ung hud som vill jobba på tidiga ålderstecken. Ett bra alternativ till någon som vistas mycket utomhus eller spenderar mycket tid framför datorn/paddan!

Likes

Comments

Den här veckan är Lowa hemma från dagis eftersom det är sportlov. Igår var vi med till stallet och pysslade om Lowas favorit Hildur. Tog en tur i padocken och så fick hon följa med moster Amanda på en tur bak i vagnen på Daisy. Lowa stormstrivs verkligen där och speciellt när moster Amanda är med.

Idag tog hela familjen en promenad, gungade i lekparken, plaskade i vattenpölar och så fick Lowa visa oss vart kojan som hennes dagis byggt var. Hon gick med stolta steg till sitt näste och om vi var impade. Vi hamnade lite fel några gånger men tillslut hittade vi rätt. Vår stora lilla tjej. Påvägen hem förvandlades hon till en häst och man ser hur fantasin flödar inuti hennes kropp. Mer och mer lek och fantasi kommer ur henne och jag älskar att se henne vara påhittig. När vi kom hem gick vi bakom huset och byggde en egen trädkoja av pinnar som vi fick såga ner från träd som vi ska ta tag i till våren. Så passande och bra.

Vi har haft en bra dag med mycket lek och bus. Nu ikväll avslutade vi med helkroppsmassage på papsen och en avslappnande ryggmassage på Lowisen. Och jag själv passade på att lägga en ansiktsmask..


Nu ska jag lägga barn, mysa med gubben och sova!

Likes

Comments