Sitter just i skrivandets stund på viskan i knalleland och läser lite av kurslitteraturen. Jag var nämligen hos min sjukgymnast innan och snart ska vi iväg och skadebesikta bilen så var bara onödigt att åka hem emellan. Ikväll väntas det mera läsning... Kanske tänkte rehabträna också men vill inte riktigt gå på det för hårt ännu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har äntligen min försenade födelsedagspresent kommit upp i köket och det blev sååå bra! Är fortfarande kluven i vad jag ska ställa i hyllan. Springer runt som en knäppis och byter ut allt mot andra saker hela tiden.

Just nu ser det ut såhär! Får se hur många gånger jag ska byta ut sakerna i hyllan haha. Nu styr bilen mot Tobias föräldrar för där väntar god söndagsmiddag!

Likes

Comments

Just nu har jag sminkat mig inför skolan och står upp och dricker min morgonsmoothie eftersom jag helst inte ska sitta ner. Ska passa på att göra mina övningar nu med.

Snart rullar bussen mot skolan för att starta igång ett grupparbete sen väntar en efterlängtad helg!

Likes

Comments

Idag var jag hos sjukgymnasten och fick påbörja min behandling (bytte till en sjukgymnast på ett gym här i Borås). Det kändes bra att byta dit och jag fick några övningar som jag ska göra en gång i timmen... svårt att hinna med och komma ihåg men nu ska jag bli frisk i min rygg och nacke!

Imorgon har jag och min sambo bestämt att han ska bestämma middag och laga den och jag ska bestämma efterrätt. Kul att göra något annorlunda men mysigt en fredag. Vi ville gått på bio men det känns som att det blir väldigt jobbigt med min rygg.

Häromdagen så skrev jag hur kaktusgalen jag har blivit, och det finns något mer jag blivit nämligen galen i dbkd´s krukor. De är sååååå fina! Vill ha en i varje storlek och färg!

​Bild hämtad från pinterest.se

Likes

Comments

I helgen var det inte bara en olycka som hände utan innan det var vi på stan en sväng för en lunch och shopping. Lunchen blev på TUGG och det var lika gott som alltid! Jag lyckades även hitta en vårjacka men får se om jag ska behålla den...

​Jag valde orginalhamburgare med sötpaotatispommes mums! 

​Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan laga mat till min älskade fotbollsfantast som är ute i ösregnet på träning.

Likes

Comments

Idag var det dags för en heldag i skolan med föreläsning. Trodde min rygg och nacke skulle klara av det men det gick inte bra alls. Kände av hur kämpigt det kommer bli att sitta bakom skolbänken ett tag framöver. Fick även en tid hos sjukgymnasten nästa vecka så hoppas att de ska kunna hjälpa mig så jag inte känner mig lika handikappad. När Tobias slutar väntar ett paket på DHL som ska hämtas ut, spännande! Det är en väldigt försenad födelsedagspresent som jag väntat lääääänge på.

Nu ska jag fortsätta läsa min kursbok eftersom jag fick åka hem från skolan tidigare än vad jag trodde. Många pussar och kramar till er :).

Likes

Comments

Jag har blivit totalt galen i kaktusar. Köpte en lite större häromdagen till köksbordet men är ute efter ännu en till. De är väldigt fina att inreda med, stora som små. Det finns nog en kaktus i varje litet hörn i lägenheten och nu måste det nog finnas ett stopp snart, men bara en till... De är ju så fina!

​Bilderna är hämtade från pinterest.se

Likes

Comments

I helgen hände det som inte fick hända. Vi krockade med bilen. Kanske snarare så blev vi påkörda. Dagen hade spenderats i stan med god lunch och lite shopping. Jag var inne en snabbis och handlade på ICA inför middagen och när vi kör därifrån blir vi påkörda i rondellen. Tur i oturen var att vi inte blev så allvarligt skadade men dessvärre fick jag smällen då jag satt i baksätet. Det blev en runda till akuten där de konstaterade att inga nervskador eller värre skador hade skett utan det var den minsta graden av whiplashskada som jag fått. Nu ett par dagar senare börjar jag känna av ryggen allt mer och denna veckan blir tråkigt nog en vilovecka.

Turligt nog blev det inte den största bucklan på bilen, även fast det både kändes och lät som det, utan det är en spricka där bak och vi har hon som körde på oss registreringsskylt inristad på lacken. Men det viktigaste var att ingen blev allvarligt skadad. Nu tillbaks till plugget som jag får passa på att göra när jag ändå är hemma!

​En bild från fredagens mysiga middag.

Likes

Comments

I fredags var jag ledig från skola och då passade jag på att gå och unna mig fina naglar. Det var säkert 10 månader sedan jag gjorde det sist så det var kul att gå dit igen. Jag var på salong Crush här i Borås och blev så nöjd.

​Jag valde mörkröda med roséguldigt glitter som dekoration. 

Likes

Comments

Likes

Comments