Ja som ni kanske förstår på rubriken så har jag då uppnått mitt mål. Mitt mål med vad undrar ni då? Mitt mål med den här bloggen. Jag kan äntligen använda mina jeans igen.💪

Jag har tappat 30 centimeter runt midjan och magen vilket va de som behövdes för att jag skulle få plats i mina byxor. 

Hade kunnat få på mig de för typ 1 månad sen men de va precis så jag kunde knäppa dem då, sen gick knappt att röra sig i dem.. Men nu sitter de precis som vilka byxor som helst 😛


⬆︎ Här är bilder jag tog i går med jeansen på ⬆︎

Jag är jätte nöjd med vad jag åstadkommit hittills MEN jag är långt i från helt nöjd.


Detta är i alla fall varför jag ska göra lite ändringar på bloggen (som jag nämnde i tidigare inlägg). 


Men nu skulle jag behöva ha eran hjälp mina fina följare!

Har ni något namnförlag till bloggen?

Är de något speciellt ni skulle vilja se mer av på bloggen?

Bomba kommentarsfältet eller DM:a mig på instagram @natta_weight.loss


puss på er 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är man en sån julälskare som jag är så är de ju nästan ett måste att ha en grym julkalender. Och då snackar vi inte en julkalender med billig choklad, nej vi snackar om något mycket mycket bättre än så.

I år valde jag att investera i en adventskalender från bareMinerals.
24 luckor med deras produkter och hittills måste jag säga att jag är OTROLIGT nöjd!

Dessa produkter har jag fått i lucka 1-5.
1. All Over Face Color in Warmth (healthy-looking, sunkissed glow)
Ger en jätte fin "sunkissed" look och älskar verkligen denna. Använt denna alla gånger jag sminkat mig sen den 1:a december 😍
2. Mini Gen Nude Radiant Lipstick in Strip (rich rosy brown)
Jag är inte direkt en "läppstiftsmänniska" men detta läppstift gillar jag verkligen, en väldigt naturlig färg som passar min hudton väldigt bra 💋

3. Ögonskugga Marvel (golden beige)
Jätte fin mjuk färg på denna. än så länge bara provat på handen då jag mest använder ögonskugga vid speciella tillfällen

4. Mini Moxie Plumping Lip Gloss in Rebel (pink mauve)
Denna vart jag riktigt chockad över för jag visste inte att de var ett plumping lip gloss från början. Tog på mig de och de började sticka som bara den i läpparna. Tog säkert 15 minuter för mig att fatta detta. De här är väl ingen produkt jag känner att de är en måste ha men de är en snygg färg och jag lär nog använda de till och från.👄

5. Lash Domination Mascara Mini
Denna mascara kommer jag absolut köpa i full size. Den var otroligt bra 👀

Har ni inte e adventskalender så gå denna fortfarande att få tag i och jag rekommenderar den verkligen. Har innan detta aldrig testat bareMinerals produkter men av de jag upplevt än så länge så är det ett riktigt bra märke och jag tror att jag kan komma att förälska mig i många av deras produkter från den här kalender ❤️

Likes

Comments

Eftersom jag uppnått mitt mål med denna blogg (inlägg om de kommer inom kort!) så kommer de nu ske lite ändringar här på bloggen!

Så vad kommer då hända undrar ni säkert? 😱

Jag kommer börja att blogga mer om min vardag och ni kommer då få lära känna mig på en annan nivå än vad ni fått göra tidigare. För vem är egentligen Natta? De är få som vet, vet jag de ens själv vem jag är?

Bloggnamnet kommer jag att ändra, när jag väl känner att jag hittat ett som passar.

Men eftersom december är en allmänt hektiskt månad över lag så kommer den största nyheten komma upp först i januari/februari. Detta kräver endel förberedelser för mig och de kräver att jag pluggar på inför detta. Hoppas innerligt att ni orkar vänta tills dess!

Tänkte dra upp mitt första "vardags"-inlägg precis efter de här inlägget så blir 2 inlägg nu här på natten! Hoppas de inte gör något.


Puss på er så länge 😘

Likes

Comments

De händer allt för ofta att unga vuxna precis som jag hamnar lite utanför. Inte i vänskapskretsen eller så utom på arbetsmarknaden.

Här står jag i väntan på ett svar från Arbetsförmedlingen om ett så kallat nystarts jobb. Jag hade fått papperna skickade till mig. De fylldes i och skickades in.

Jag fick veta att de skulle ta en vecka för de på Arbetsförmedlingen att gå igenom ansökan och jag tyckte de lät alldeles utmärkt.

En vecka gick, två veckor gick o ja jag hann till och med tappa räkningen på veckorna innan jag fick mitt svar i fredags.

"Du uppfyller inte kraven för nystarts jobb"

Man måste vara vara 20 år fyllda innan 1 januari de år man söker, o ja jag fyllde 20 år i maj så jag uppfyller inte de kravet. Januari 2018 kan jag få söka detta igen om arbetsplats kräver så.

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig vidare. Arbetsviljan är stor och jag söker massor av jobb. Men har knappt någon arbetslivserfarenhet och saknar 200 poäng på gymnasiet.

Planen är att jag ska söka till komvux och plugga på distans i vår så jag kan få något motsvarande gymnasiebetyg. 

Ni får jätte gärna komma med tips och idéer när de kommer till just att söka och hitta jobb. För jag börjar få slut på idéer på hur jag ska gör.

Puss på er 😘

Likes

Comments

Ja, ni läste rätt. De kommer bli fler inlägg MEN inte bara om träning. 

Jag kommer att skriva om mer vardag och lägga upp fler bilder. Självklart kommer jag fortsätta skriva om träning, psoriasis och sånna saker men känner att de börjar bli lite enformigt.

För att inte missa något så följ mig här eller på instagram @nattauddin


Puss på er och tack för att ni fortsätter läsa ❤

Likes

Comments

För en vecka sen var de 4 månader sedan jag tog beslutet!
Jag har tappat 25 cm runt magen och jag känner skillnaden i kroppen.
Men när jag ser mig i spegeln ser jag ingen direkt skillnad. De är dock väldigt vanligt att man själv har svårt att se skillnaden direkt i spegeln. På bild däremot syns en hyfsat stor förändring.


Nu till de lite roligare!

Den nya isglassen från NOCCO!

Denna sockerfria nyhet från NOCCO har en frisk smak av ananas och en liten underton av passionsfrukt och/eller mango. (Har inte riktigt bestämt mig ännu vad de smakar mer än ananas).

Den har en tydligare smak än deras energidryck så man blir lite förvånad när man först smakar den.

Jag hittade den på en butik i närheten av där jag bor, men den börjar även röra sig in på vissa ICA butiker runt om i Sverige har jag fått höra.
Jag rekommenderar den starkt!

Betyg?

💎💎💎💎
(4/5)

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIN INSTAGRAM
NattaUddin


😘

Likes

Comments

"Psoriasis är en hudsjukdom som ger röda fläckar, som fjällar och ibland kliar. Orsaken är en inflammation i de övre hudlagren. Sjukdomen går i skov. Det innebär perioder med små eller inga utslag varvat med perioder när sjukdomen blossar upp och ger mer besvär. Utslagen kan försvinna under långa perioder med hjälp av olika behandlingar. Psoriasis är en hudsjukdom som ger röda fläckar, som fjällar och ibland kliar. Orsaken är en inflammation i de övre hudlagren. Sjukdomen går i skov. Det innebär perioder med små eller inga utslag varvat med perioder när sjukdomen blossar upp och ger mer besvär. Utslagen kan försvinna under långa perioder med hjälp av olika behandlingar. Psoriasis är en hudsjukdom som ger röda fläckar, som fjällar och ibland kliar. Orsaken är en inflammation i de övre hudlagren. Sjukdomen går i skov. Det innebär perioder med små eller inga utslag varvat med perioder när sjukdomen blossar upp och ger mer besvär. Utslagen kan försvinna under långa perioder med hjälp av olika behandlingar.

Risken att få psoriasis ökar om någon i ens biologiska familj har sjukdomen. Även om psoriasis är ärftlig krävs ofta att något utlöser den, till exempel infektioner, läkemedel eller psykisk stress. Psoriasis smittar inte. "
(urklipp från 1177 Vårdguiden)

När jag var ca 15 år gammal ramlade jag när jag sprang till bussen. Vi skulle till gymnasiemässan i Visby.
Jag skrapade upp mitt vänstra knä rätt ordentligt och tänkte att de kommer inte bli ett så snyggt ärr efter de där.

Någon vecka senare var såret borta men kvar var denna röda kliande fläck. Fläcken ville inte försvinna och jag tyckte de va pinsamt o jobbigt att den fanns där. Jag visade helst inte mina ben och gjorde jag de sminkade jag över de eller hade plåster för utslaget.

Bara min familj och mina närmaste vänner visste om de. Familjen trodde de va psoriasis då vi har de i släkten.

I slutet på sommaren när jag var 17 gick jag till en läkare här uppe i Örebro som konstaterade att de va psoriasis jag hade. Vid de här tillfället hade jag de på knät och i hårbotten. Jag fick super bra slava att behandla min psoriasis med. (klicka här för o läsa mer om just den salvan)

Här någon gång började jag även acceptera min sjukdom. Jag störde mig inte på den på samma sätt som innan. Min sjukdom är liksom en del av mig.

Nu har jag psoriasis på båda knäna, båda armbågarna och i hårbotten, men de är väldigt milda utslag.

Min psoriasis påverkar mig ibland i vardagen
På sommaren är det lugnt, sol (d-vitamin) gör de så mycket bättre. ☀

På vintern när de är kallt brukar jag få mer problem, utslagen blir större och kliar något så otroligt. Lederna kan bli lite stela. Och får sår under naglarna när jag varit ute och sen har kontakt med vatten. Men de går att stå ut med den korta tid vi har de riktigt kallt här i Sverige. ⛄

Nu när jag inte äter så mycket socker längre så har de blivit mycket bättre, de blir inte fjälligt utom håller sig ganska bra nivå.

Träningen hjälper även till att jag inte får så ont i lederna som tidigare.
Idag kan jag röra mig fritt, jag kan sitta hur jag vill, jag kan hålla på med händerna hur mycket som helst och göra allt jag hade svårt för tidigare. O bara de att jag kan ha våra hundar i knät igen, de är guld värt. Jag ångrar aldrig de valet jag gjorde i mars💪

Min psoriasis styr inte mitt liv längre, idag styr jag. ❤

Idag ser mina knän ut såhär, väldigt milda utslag. Jag kunde inte varit gladare

Likes

Comments

 1. Namn: Natta
 2. Kallas för: Nattis, Natalie
 3. Ålder: ​20 🍸
 4. Stjärntecken: Oxe
 5. Höger eller vänsterhänt: Höger och vänsterhänt 😄
 6. Piercingar: 2 i öronen, 1 i naveln och 1 i tungan
 7. Tatueringar: 3
 8. Längd: 163 cm
 9. Hårfärg: Brun
 10. Motto: Hellre snygg än smart (hänger kvar sen jag var liten
 11. Önskar du att du bodde någon annanstans?: Ja i en egen lägenhet
 12. Vilket schampo använder du?: Head & shoulders
 13. Vilken parfym använder du?: Ingen (parfymallergiker)
 14. Vad är du rädd för?: Spindlar, vatten, kryp och massa massa mer
 15. Gillar du berg- och dalbanor?: Nej absolut inte
 16. Favoritlåt just nu: Kjærlighet er mer enn forelskelse- LOKE, Gaute Ormåsen
 17. Favorit sak att göra: Laga mat, träna och gosa med mina djur
 18. Favoritdryck: Pepsi max och vin (wild strawberry sparkling för o va exakt)
 19. Favoritklädesplagg: Mina blå jeans (dock funkar de inte till min jeans jacka)
 20. Favoritserie: New girl eller glee
 21. Har du någonsin gråtit över en kille? Ja
 22. Antal gånger du varit kär? På riktigt, kanske 3 gånger
 23. Antal gånger ditt hjärta brustit? varje gång någon sårat mig eller när någon av mina råttor dött ( 💔 )
 24. Antal hjärtan brustet på grund av dig? Vet iaf 2 ggr.
 25. Senaste personen som du kysste seriöst? "C"
 26. Låt som du sörjer till när du är ledsen? How to save a life- The fray
 27. Beroende av? Läppsyl (sen 3 år tillbaka)
 28. Vad tror folk om dig? Att jag är ytlig
 29. Hur imponerar man på dig? Man är sig själv
 30. När hade du sex senast? pfft sex, jag är ju oskuld 😏
 31. Hur svarar du i mobilen? "Jaaaaooo"
 32. Vem ringde du senast? Vasselhyttans Taxi & Buss
 33. Brukar du komma i tid: Mja jo oftast beror på till vad och vart
 34. Vanligaste färgen på dina kläder: Grå, khaki och svart
 35. Vad tycker du om fötter: Fötter är sjukt äckliga 😱
 36. När brukar du oftast gå och lägga dig: runt 03 på morgonen
 37. Är du blyg?: I början när jag träffar folk, men brukar släppa rätt fort
 38. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp, de är den enda riktiga kärleken
 39. Är du nöjd med ditt liv: Nej, de står lite still just nu. men de blir nog snart bättre 😊
 40. Vad är det värsta du vet? Folk som är kaxiga, när folk smaskar och när folk har en åsikt om saker de inte har en aning om (te.x andras liv)
 41. Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja de har jag verkligen
 42. Vad är det finaste du fått? Bra fråga, har fått så mycket fint
 43. Du samlar på: kläder och smink
 44. Vem ringer du när du är arg/ledsen: Pontus eller Lollo
 45. När grät du senast: I fredags, för jag vart fett starstruck 😂
 46. Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta hemmifrån
 47. Vill du gifta dig? JAAAAAA! 💍
 48. Vill du ha barn? Ja absolut 👶
 49. Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
 50. Bor dina föräldrar tillsammans: Nej. Men de gör inget för jag har två underbara familjer

Gjorde den här listan då jag fortfarande inte kommer på vad jag ska skriva. Men de kommer väll.. Just nu tränar jag inte då jag är förkyld men så fort de lagt sig så ska jag på't igen!

Puss på er världens bästa gurkor 😘Likes

Comments

Såååå I'm back!

Förlåt för att jag inte la upp ett inlägg igår som jag skrev på instagram. Pluggade körkort fram till 03.30 i morse så hann inte riktigt.

Så ni som inte följer mig på instagram har förmodligen missat att jag har nått ännu ett delmål.
Har nu tappa -20 cm runt magen ✌ Nästa mål är -30 cm.

Jag känner att jag blir mer och mer nöjd med min kropp och att mitt självförtroende har blivit mycket bättre.

Ska från och med nu försöka lägga upp mer på bloggen iaf, även om de kanske blir kortare inlägg.

Puss på er mina gurkor 😘

Sluta aldrig kämpa för att nå dina mål

Likes

Comments

Måste erkänna en sak för er.... Jag följer inte mitt träningsschema 😳

Istället har jag försökt att gå 10-15000 steg i dagen + styrka (innan har jag gått max 5000 steg/dag). Jag börjar få riktig jäkla fart i tassarna och tassar på rätt fort nu.

För övrigt har jag skrivkramp som jag hoppas släpper snart för de är nog inte så kul för er att läsa skumt formulerade och korta inlägg.

Aaa men hoppas ni inte tröttnar på mig, puss på er gurkor 😘Bjuder på en lite motiverande bild i alla fall!

Likes

Comments