Jo tack jag kommer vara mätt och belåten lång tid framöver! Startade dagen med att cykla ned till stan för att vid 10.00 befinna mig på ett fik där det serveras brunch. Satt tillsammans med mina vänner "Mango", Abbe, Nellan och Hedin i 2h & pratade. Tycker maten var sådär med sällskapet toppen! Därefter gick jag till jobbet och städade. Nu sitter jag vid skrivbordet och har precis gjort klart matten👍🏼Igår körde jag lite bil och det går faktiskt framåt! Spelade även en fotbollsmatch som vi vann, åt massa godis och gick en promenad med Simon. Och nu är helgen redan över??? Tiden flyger..
/ Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från en av de bättre kvällarna detta år. En dag som denna vill man tillbaka<3
/ Ida

Likes

Comments

Tjenixen!
För tillfället sitter jag framför dator och förbereder en redovisning i svenska samt skriver en engelska text. Efter att ha haft skoljoggen och sedan cyklat hem i ösregn var det väldigt skönt att få komma hem och in i värmen.
Dagen började med att fixa sig till skolan där vi skulle ha tre lektioner för att sedan på eftermiddagen ha skoljoggen som är en tradition på min skola. Det som är kul med skoljoggen här i Växjö är att alla högstadieskolor har skoljoggen samtidigt och alltså får man träffa alla sina kompisar från andra skolor. Vår skoljogg är ungefär 5 kilometer lång och man springer runt en sjön här i Växjö men de flesta går vilket jag också gör.
Som sagt så började det regna precis när jag skulle cykla hem så när jag väl var hemma kunde jag i princip krama ut allt vatten ur mina kläder för att det regnade så enormt mycket. Direkt när jag kom hem bytte jag om till mjukiskläder och la mig i sängen för att plugga och nu ligger jag fortfarande här ett par timmar senare och pluggar😓. Dock tog jag en paus från pluggandet för att göra bananpannkakor till mig. Super smarriga var de.
Ikväll blir mina aktiviteter inställda då jag har halsont och har haft det ett tag nu men är på bättringsvägen och hoppas jag kan träna imon.
/ Maja

Likes

Comments

Tisdag

Regn, regn och regn... bakade dock paj och va med Simon :P På kvällen tog jag även ett varmt bad, kom dock på att det finns en anledning till att jag inte gör det ofta (inte skönt) heh...

Onsdag

Fika med klasskompisar<3
/ Ida

Likes

Comments

Hola! Idag är det regn, som vanligt och jag har dragit på mig en förkylning :( Inte nog med det har skolan ett speckat schema med läxor osv.. tillsammans med 3/4h sömn går detta inte ihop... Igår införskaffade jag mig mina första Vans. Ett par svart matta riktigt snygga. Svarta skor är något som har funnits på inköpslistan ett tag och ett par Vans tackar man inte nej till! Nä nu väntar plugget.. hade
/ Ida

Likes

Comments

Dukningen; kände för en "höstdukning" kvällen till ära så jag och mamma hade köpt orangea blommor och till det matchade vi en svart duk och svartvita servetter. OCH såklart massa ljus!

Menyn; Maten jag bjöd på var kantarellsås och pasta tillsammans med gorgonzola fylld fläskfilé. Till efterrätt blev det blåbärspaj och vaniljglass. Även här ett genomgående tema (höst). Maten var god och uppskattades :P

Gästerna; Här ovan är lite bilder på mina underbara vänner. Maten till all ära men sällskapet var top notch. Vi satt och pratade nonstop i cirka 5 timmar och hade även lätt för skratt. Dem ligger mig varmt om hjärtat<3

/Ida

Likes

Comments

Hejsan! Här ovan är lite bilder från dagen som varit, BÄSTA dagen på veckan dvs fredag! Blev en fika med Selmina och Fredrik efter skolan och har sedan spenderat resten av dagen med Simon. Bra dag!Däremot har Växjö inte levererat när det kommer till vädret nu på sista tiden men men... Helgen är varmt välkommen och jag har även lite planer inför lördag och söndag. På lördag (imorgon) ska jag hålla i en liten middag med mina tjejkompisar och på söndag blir det plugg!
/ Ida

Likes

Comments

Idag har det varit en lugn dag både i skolan och hemma. Slutade tidigt vilket var väldigt skönt så när jag kom hem hann jag plugga både engelska och matte.

Till kvällsmat gjorde jag en kycklingpaj med sallad till familjen. Den blev väldigt god om jag får säga det själv.

/ Maja

Likes

Comments

Lite bilder från en lyckad kräftskiva<3

/ Ida och Maja

Likes

Comments

Igår spenderades kvällen på en resturang för att fira vår lillasyster som nyligen fyllt år. Det var en asiatisk och mysig restaurang med supergod mat.
Ikväll blir det kräftskiva med släkten som ska bli hur gott som helst.
/ Maja

Likes

Comments