Header

Jag kände att nyårsnaglarna hade gjort sitt och var på ett besök hos nagelteknologen för några dagar sedan. Jag brukar ha klassiska franska naglar men efter jul och nyår när jag vant mig vid mer glammiga naglar kände jag nu för ett mellanting. Det blev tonade franska med några glittriga stenar.

Likes

Comments

Måndag igen och jag befinner mig på kontoret. Men jag har tagit en mikropaus för att blogga. Hela helgen var lugn förutom lördagskvällen då jag var på 30 års fest. Det var en påkostad tillställning där födelsedagsbarnet hade abonnerat hela ångbåtsbryggan. Där bjöds det på trerätters och underhållning. Tyvärr blev det bara bild på maten. De lyckades verkligen bra trots att jag har specialkost (vegan)!

På mig hade jag en klänning från Nelly, väska från Victorias secret och skor från Miu Miu.

Likes

Comments

En annan sak som jag hann med att göra i helgen var att boka en resa till Dubai. Jag har länge velat åka dit. Tydligen är det 40 grader där nu, men vi åker i April och då är det i snitt 31 grader på dagen, 23 på natten och 27 i havet. Och inga regndagar. Hur perfekt är inte det!

Vi bokade en deluxe suite på Jannah Marina. Det ser så fint ut på bilderna och rummet är 50 kvm. Det är större än min lägenhet! Behöver jag säga att jag längtar :)

Likes

Comments

Min söndag har varit väldigt chill. Men jag lyckades ta mig utanför dörren för en brunch på Greasy spoon. Jag var på den som ligger i Vasastan, men det finns tydligen en på Södermalm också. Jag beställde in en Full Veggie (som förövrigt rekommenderas!). De hade en mycket imponerande meny med massor av veg val.

Det känns som att det är väldigt trendigt med brunch nu för tiden. För några år sedan skulle man alltid ta fika med vännerna, nu är det alltid brunch som gäller. Det ena stället trendigare än det andra. Men det passar mig perfekt, frukost är mitt favoritmål på dagen. Och att istället äta en maffig brunch är ännu bättre!

Likes

Comments