Header
View tracker

Tjaaaa babes! Det var en mysig kväll på stan i fredags med min bae. Vi tog något glas på esc och sedan drog vi till Wall som vanligt. Jag är verkligen stammis där. På esc träffade vi en tysk, så jag lärde honom ordet stammis hahaha.

Som vanligt på söndagar brukar jag kämpa på kontoret. Så nu sitter jag här och pratar med kunder. Men jag har en filt över mig, så lite söndagsmys finns på kontoret också ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har bestämt mig för att stanna i stockholm över sommaren och istället resa i vinter när det är snöstorm och is ute. Men det är så sjuuuuukt svårt att inte dra iväg på nån spontan resa till Ibiza eller Marbella när ALLA är där. Stockholm är dött just nu.

Men jag ska försöka tänka på annat, jobbet tar upp all min tid och tankeverksamhet just nu så det är positivt. Och ikväll ska jag och min bae ut för några glas. Får se hur mkt folk det är på stan. Löningshelg i alla fall, det brukar locka ut några fler haha.

Likes

Comments

View tracker

​Älskar Tove Lo, hennes låtar är underbara! 

And I couldn't decide if you were the most annoying human being I'd ever met
Or just the best thing that ever happened

We're not happily ever after
We don't got what it takes
And we don't make plans
Cause we're never gonna last

We're not forever you're not the one
You and I, we're a timebomb

Likes

Comments

Jag har haft några riktgt härliga sommardagar. En av de bästa sakerna med sommaren är ju all glass. Jag älskar glass så det blir ett par i veckan ;)

Förra veckan var jag på Skansen med min systerson. Så underbart att få lite kvalitetstid med lillkillen. Vi käkade picnic på en filt i gröngräset på Skansen och självklart slutar det med drama haha. En flock fåglar av större sort ville göra oss sällskap. Typ påfåglar eller gäss eller något. De var typ aggressiva och väste. Inte så mysigt haha! Men annars så var det kul att gå runt och kolla på alla djur.

Likes

Comments

Min bae Natta klagar på att jag inte har bloggat på triljoner år och att min blogg därför är sämst. Och därför måste jag göra en uppdatering ;) HEJ NATTA!!!

Likes

Comments

Det var ju ett tag sedan jag bloggade nu. Och vad har hänt sedan sist? Ja det är faktiskt en hel del. Det bästa är väl att vi Stockholm hade några sommardagar, hallelujah! Det är man inte bortskämd med. Jag tycker inte halvsommardagar när det är 17 grader räknas riktigt. Nej det ska vara 23 grader och sol så är jag nöjd. Men ett par dagar med rose och jeansshorts har jag hunnit med. Men nu är vi tillbaka till det gamla vanliga, tydligen så ska det regna hela veckan. Wihooo!

Likes

Comments

Midsommarafton var helt underbar. Den innehöll allt som en klassisk midsommarafton ska innehålla. Eller ja nästan iallafall, någon midsommarstång hade vi inte.

Jag var bjuden på en fest på Djurö så jag tog med min blonda maffia ut i skärgården. Gården vi var på var stor med många olika hus, en partylada och en strand med båtbrygga.

Maten får ett extra plus eftersom den var gjord av kockar. Mums! Jag hittade en boxningssäck som jag stod och slog på jag missade till och med lite midsommarlekarna för att jag stod uppe i ladan och boxades.

Efter 12 timmars festande var vi rätt trötta och på lördag morgon åkte vi faktiskt hem. Några andra skulle vidare till Sandhamn för det klassiska midsommardags firandet. Men det var så skönt att komma hem och ta en riktig duscha och byta om så det var verkligen värt haha.

Likes

Comments

När chefen överraskar med kaffe... Hallelujah!

Likes

Comments

Jet set


Ja tack till det här och jag är redo för rivieran ;) Allt från Net-a-porter.

Likes

Comments