Jeg tok en opp ryddning på badet, det har bare vært en del gammel sminke og diverse ting jeg har aldri brukt. Som jeg valgte å bare kaste alt sammen.  Også gikk jeg inn på IKEA sine nettsider og bestilte noen ting der som kunne være med å freshe opp badet mitt litt. Det har vært ett sturslig bad som trengte en liten oppfriskning og det ble det veldig bra resultater av!☺

Kjempefornøyd!
Disse tingene som du ser her er fra Nille og Blivakker.no☺ Den krakken har jeg bare malt hvit!☺

Søppelkasse, teppe og håndklær er fra IKEA. ☺

Er veldig fornøyd med min egen innsats!☺

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Baking er noe som gjør meg så utrolig glad og noe jeg synes er gøy å holde på med. I dag var jeg litt ekstra humør og hadde lyst til å bake noe godt! Da ble det gjærbakst noe som jeg føler at jeg har blitt ekstra god på! Og resultatet ble ikke så verst det heller!😊

Deilige hveteboller med melis på toppen!

Likes

Comments

Denne sangen har gått på repeat helt siden før jul hos meg og gjør det enda. Den har bare blitt en stor favoritt som jeg nesten faktisk ikke har blitt lei av enda. Haha! Jeg synes jo at Karpe Diem er en av aller beste rapperne her i landet. Ikke så ofte jeg hører på norske artister, men Karpe Diem er noe for seg selv, virkelig!Likes

Comments

Godt nyttår alle sammen!

Håper dere har hatt en super fin feiring og kost dere masse, det har jeg i hvert fall.

Jeg feiret i år med min gode venninne Kristi og det var utrolig koselig!

I dag startet jeg dagen med å spise nydelig frokost! Jeg er en person som elsker og ordne god mat til mine gjester når jeg har besøk. Det synes jeg er bare hyggelig og koselig!

Masse god mat😊

Ønsker dere alle et riktig godt nyttår!🎆

Likes

Comments

God jul til dere alle sammen! Håper dere har hatt en fin  julefeiring med familie og mange fine gaver! Jeg og min søster Kari fikk kanefart i julegave av mamma og pappa. Som vi brukte ettermiddagen vår på i dag, en veldig vellykket fin tur!❄

Ønsker dere en gledelig jul!

Likes

Comments

Heihei!

I helgen som var så jeg i Bergen en tur! Nemlig for å feire at søstra mi som er ferdig med 6 års medisinstudiet, utrolig stolt av henne. Vi dro dit på torsdagen og var der til søndag, en veldig vellykket helg!

Fredagen:

Vi hadde fult program med både seremoni på Haukland underversitet sykehus og kjempegod lunsj oppe på fløyen som har nydelig utsikt utover hele Bergen.

Og til slutt så avsluttet vi dagen med en nydelig treretters middag på Cornelius sjømat restaurant som ligger på øy litt utenfor Bergen, kun 25 minutters båttur dit. Anbefales på det sterkeste, hvis du skal feire noe stort.

Lørdagen:
Da var vi litt trøtte og slitne etter en fredagens program, så da valgte vi bare å gå Bergens julemarked noe som nytt år der. Utrolig koselig marked med alt fra matboder til alt mulig forskjellige ting. Vi bestemte oss senere spontant for å gå på stand-up show kalt: Fordommer med Ørjan Burøe altså mannen til Komikerfrue. Utrolig flink og morsomt show! Anbefales!

Ellers så tok vi det rolig resten av lørdagen og slappet av, før avreise på søndag.🙂

Vakre Bergen🌟

Nydelig mat på Cornelius sjømat restaurant 🌟

😊

Likes

Comments

Jeg er jo utrolig glad i musikk og det en viktig del av min hverdag. Derfor vil jeg så gjerne dele mine favoritter for tiden, håper kanskje du vil finne din nye favoritt!


Taylor Swift -Ready For It? (Sjekk ut også den nye singelen hennes End Game på Spotify) Fant den dessverre ikke ute på YouTube.

G-Eazy & Halsey - Him & I

Digger den låten så sykt!!

Matoma ft. Noah Cyrus - Slow

Elsker den!!

Camilla Cabello - Havana ft. Young Thug

Altså denne låta har bare gått på repeat hele tiden hos meg, elsker den!!

Seeb - What Do You Love ft. Jacob Banks

Altså jeg vet at denne sangen er ikke helt ny, men den gjøre meg sååå sykt glad! Tar meg tilbake til LA turen i fjor med folkehøyskolen. Elsker den!

Likes

Comments

I dag var faktisk i ganske så godt i humør i dag til å bake noe godt! Så derfor bestemte jeg meg bare for å bake skoleboller, noe de her hjemme ikke ble lei seg for i hvert fall☺ Ble veldig fornøyd med dem! ☺

Og slik ble dem!

Namnam❤

Oppskriften finner du her:
https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/skolebrod/ 😊

Håper det smaker!😊

Likes

Comments

Jeg har lenge trengt et nytt par Nike sko som jeg kan bruke til trening/ fritid. Siden jeg har begynt å bruke de andre jeg har til jobb. Så da tok vi turen innom Sport1 i går og alle som sikkert har fått med seg så var det jo Black Friday og da var disse skoene på tilbud fra 1100 til ca 800 kr. :) Veldig fornøyd med disse skoene enkle og gode sko! :)

Disse vinterskoene fra Uggs har stått veldig lenge på ønskelisten til jul og her om dagen så fikk jeg dem av mamma og pappa! Utrolig glad for det, gleder meg til å ta i bruk dem i vinter! Dem er bare så fanatisk gode og varme! anbefales hvis du er på jakt etter noen gode og varme vintersko! :)

Likes

Comments

Igår dro Lina og jeg på kino sammen!  Vi så filmen Justice League filmen og den var utrolig bra! Anbefales virkelig, hvis du ikke har sett den enda.

En veldig hyggelig og koselig jentekveld!💖

Likes

Comments