Det beste jeg vet er å komme meg ut i Nordmarka på sykkelen. I dag gikk turen til Gjerdingen og det ble 15 km til sammen. Veldig fin tur og fint vær☀️

Godt å komme seg ut!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

De siste dagene har jeg ikke hatt det så bra med meg selv. Jeg går og surrer rundt i mine angst tanker og det gjør meg så sykt sliten og ikke minst fortvilt. Noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg, fordi jeg tenker alt for mye. Jeg har sagt til meg selv sikkert 1000 ganger minst, at det er ikke mye vist å bruke så mye tid og energi på tenke på alt dette. Men det går opp og ned. Jeg føler at jeg har mistet meg selv litt og ikke vet helt hvor jeg står hen. Det gjør vondt å si det, men det er sant. Jeg savner den gamle meg som hadde blitt så mye bedre. Etter folkehøyskolen føler jeg det har bare gått nedover. Enten så må jeg bare komme meg litt vekk fra alt eller så vet jeg ikke helt. Det er vanskelig å beskrive hva jeg akkurat føler. Angst er som en berg og dalbane som går opp og ned. Noen dager er bra andre ikke. Det er noen ganger litt tøft å ha det slikt. Men jeg må bare jobbe med meg selv og finne meg selv igjen.

Likes

Comments

I går tilbød jeg meg å lage kake til min mor, siden hun skulle ha besøk senere i dag. Og jeg har bakt denne kaken en del ganger, så føler meg ganske så trygg med å lage den. Ble ganske så fornøyd med resultatet.

Cafe Sting sjokoladekake

Oppskrift til kaken finner dere på www.detsoteliv.no ☺

Likes

Comments

Hei kjære dere!

I dag tenkte jeg skulle dele mine favoritt sanger for øyeblikket, siden det er så mange bra sanger som har kommet ut nå i det siste. Kanskje du finner en ny favoritt sang i blant disse også!


Thirty Seconds To Mars - Walk On Water 

Endelig for en uke siden kom Thirty Seconds To Mars med den nye singelen sin WALK ON WATER, bare elsker den! Jeg var på konsert med dem i 2014 og fikk faktisk et lite øyeblikk med Jared Leto med hans øyekontakt. Helt ubeskrivelig opplevelse! Men ikke nok med det, så fikk jeg med meg Shannon Leto sin trommestikke hjem også! En konsert jeg kommer sent til å glemme!

Linkin Park - Talking To Myself

Denne sangen synes jeg er helt fanatisk kul og fengende låt. De ga jo ut den singelen dessverre på den dagen Chester (vokalisten) valgte å ta sitt eget liv. Noe jeg synes var kjempetrist og uvirkelig. Men uansett lenge leve musikk og hans fanatiske sang stemme, <3

Hkeem, Unge Ferrari - Urettferdig

En utrolig fin og sann sang! Etter han slapp ut Fy F*** sangen i tidligere i år, så har jeg digget han. Det er ikke ofte jeg liker norske artister men han en av dem jeg faktisk liker veldig godt.

Portugal The Man - Feel It Still

Denne sangen hørte jeg for første gang i vlogene til Alfie Deyes en av mine favoritt vlogere. Syntes det var en morsom og veldig lett fengende sang! Blir veldig glad av å høre på den, haha,

Enjoy it, hope you will find your new favorite song!

Likes

Comments