Header

Igår dro Lina og jeg på kino sammen!  Vi så filmen Justice League filmen og den var utrolig bra! Anbefales virkelig, hvis du ikke har sett den enda.

En veldig hyggelig og koselig jentekveld!💖

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

En liten oppdatering

For en stund tilbake så skrev jeg et helt ærlig innlegg om angående angsten min. Ting går gradevis mye bedre for tiden og det gjør så mye med meg og humøret mitt og ikke minst hverdagen min mye bedre. Det ting går selvfølgelig opp og ned med angsten. Men nå merker jeg veldig på meg selv at nå går det mye mere oppover, som er selvfølgelig kjempe positivt. Jeg virker mere gladere og ser mere lysere siden. Noe som jeg er så sykt glad for, enn å sitte å grave seg ned i de mørke angst tankene. Tenker hvis det forsetter slikt framover, så er jeg god på vei tilbake å finne meg selv igjen! :)

Må ærlig si at jeg er litt stolt av meg selv! :)


Ønsker dere en riktig fin helg videre!

Likes

Comments

Ny måned, ny musikk!

Så musikk glad som jeg er! Så liker så godt å dele med dere om hva jeg hører på for tiden i denne nye måned, vet vi er allerede i November! Herregud som tiden flyr! Snart jul før du vet det!

Her min offisielle spilleliste fra Spotify November Sounds, følg den gjerne! :)

Likes

Comments

Denne helgen må jeg ærlig si har vært den beste helgen jeg har hatt på lenge! Uten å vite noe kom min søster på overraskelses besøk på torsdag. Og jeg ble kjempeglad og ikke minst overrasket! Hun kom helt fra Bergen for å være med å feire meg.
Jeg har nemlig hatt bursdag for noen dager siden, fylte 22 år (føle meg gammel) haha. Og feiret ute med å spise middag tidligere denne uka med venner, veldig koselig.

Men denne helgen har bare vært helt super og jeg har kost meg masse med familien.

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har fått for noe under her;

Disse produktene er fra Elizabeth Arden fra hudprodukt serien White Tea. Og disse fikk jeg av mine gode venninne Kristi.

Fikk også denne dusjsåpen fra Elizabeth Arden fra min søster. Så nå gleder jeg meg til å teste ut disse produktene. 

Har du prøvd noen av disse produktene er fra Elizabeth Arden?

Fikk disse to lekre negellakkene fra Isadora og Essie tillegg til den dusjsåpen av min søster. Kunne ønske jeg kunne bruke neglelakk mere, men siden jeg jobber innen kjøkkenbrasjen så kan jeg aldri bruke det. Så det er litt dumt.. Men gleder meg til å teste dem ut en gang får anledning!

Og til slutt men ikke minst så fikk jeg denne lekre jakken fra B Young fra mine foreldre. Elsker den og gleder meg til å begynne å bruke den snart.

Likes

Comments

I dag fikk jeg en pakke i posten fra BliVakker.no en av mine favoritt sider der jeg kjøper ofre sminke. Og denne gang hadde jeg bestilt maskara, eyeliner & concealer.

Concealer fra NYX I fargen CW 01 DEN lyseste fargen dem har. Er veldig fornøyd med den! Anbefales!

Eyeliner Matte Liquid Liner fra NYX
Jeg kjempefornøyd med den veldig lett og god å bruke.

Maskara fra Maybelline New York (The Colossal express)
Husker jeg brukte denne maskaraen før noen år siden og var veldig fornøyd med den. Den gir ganske bra volum. Så gøy å få prøvd den igjen!

Veldig fornøyd med alle disse produktene!

Ønsker deg fin tirsdag!

Likes

Comments

I går kveld ble jeg invitert til min kjære venn @torine (Lina) for å bli med på testing av Mary Kay produkter. Hun hadde en venninne som reiser litt rundt omkring og selger disse produktene. Så da var Lina så heldig å få henne hjem til seg. Vi testet alt fra håndkremer til ansiktsprodukter. Jeg endte opp med kjøpe meg håndkremer siden jeg sliter så veldig med tørre hender spesielt på høsten nå og vinteren. Og har prøvd veldig mange forskjellige håndkremer uten noe bra resultat. Så håper virkelig at det funker denne gang!


Godt for huden... 

Har du hørt/ prøvd Mary Kay produkter før? :)

Ønsker dere en fortsatt god søndag!

Likes

Comments

I går var det Reunion på den folkehøyskolen jeg gikk på i fjor i Oslo. For være helt 100% ærlig så levde det ikke helt forventingene og jeg syntes det var litt rotete opplegg. Og i tillegg opp på det hele så var jeg så sliten i går. Jeg stresset rett fra jobben for å rekke hjem også for å dra videre til Oslo. Så jeg var ganske sliten og egentlig ikke noe mood for å være der, men samtidig så gledet jeg meg sånn til møte alle igjen. Hvis jeg hadde visst om hva vi skulle gjøre på forhånd hadde jeg heller valgt å møte de jeg fikk best kontakt med istedenfor på fritiden og ikke hatt 100 andre mennesker rundt meg. Jeg blir ofte så ukomfortabel med ha så mange mennesker rundt meg og i tillegg som sagt så var jeg super sliten, så da var det ikke noe særlig artig. Så det å betale 100 kr for spise middag der, det syntes jeg ikke var verdt det. Rett og slett. Og for meg som ikke bor i Oslo en gang så ble dette helt bortkastet tid og penger på å reise så langt for så lite. Mye bedre å bare møtes en dag og ha det koselig.


Likes

Comments

Etter en lang pause fra Youtube, er jeg endelig tilbake! I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg sminker meg til hverdags! Er ikke så veldig fancy av meg, men håper dere liker den! :)

Ellers ønsker jeg dere en strålende fin søndag videre! :)

Likes

Comments

Det beste jeg vet er å komme meg ut i Nordmarka på sykkelen. I dag gikk turen til Gjerdingen og det ble 15 km til sammen. Veldig fin tur og fint vær☀️

Godt å komme seg ut!

Likes

Comments

De siste dagene har jeg ikke hatt det så bra med meg selv. Jeg går og surrer rundt i mine angst tanker og det gjør meg så sykt sliten og ikke minst fortvilt. Noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg, fordi jeg tenker alt for mye. Jeg har sagt til meg selv sikkert 1000 ganger minst, at det er ikke mye vist å bruke så mye tid og energi på tenke på alt dette. Men det går opp og ned. Jeg føler at jeg har mistet meg selv litt og ikke vet helt hvor jeg står hen. Det gjør vondt å si det, men det er sant. Jeg savner den gamle meg som hadde blitt så mye bedre. Etter folkehøyskolen føler jeg det har bare gått nedover. Enten så må jeg bare komme meg litt vekk fra alt eller så vet jeg ikke helt. Det er vanskelig å beskrive hva jeg akkurat føler. Angst er som en berg og dalbane som går opp og ned. Noen dager er bra andre ikke. Det er noen ganger litt tøft å ha det slikt. Men jeg må bare jobbe med meg selv og finne meg selv igjen.

Likes

Comments