Inlägget innehåller adlinks och är sponsrat


Sandaletter HÄR / Örhängen HÄR / Ring HÄR / Parfym HÄR / Klänning HÄR / Jacka HÄR / Väska HÄR

Jacka HÄR / Pumps HÄR / Klänning HÄR / Väska HÄR / Parfym HÄR / Läppglans HÄR / Örhängen HÄR

1. Parfym HÄR / 2. Blus HÄR / 3. Väska HÄR / 4. Örhängen HÄR / 5. Polaroidkamera HÄR / 6. Ring HÄR / 7. Solglasögon HÄR / 8. Jacka HÄR / 9. Chanelbok HÄR / 10. Pumps HÄR / 11. Byxor HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

♡ ~ Wedding Day ~ ♡

Hej på er allesammans! I onsdags drog familjen iväg på en tur till Tyskland då vi skulle på bröllop. Det var faktiskt väldigt skönt att komma iväg lite från Sverige. Ta en paus från skolan och bara ta det lugnt i några dagar. Är dock väldigt trött nu eftersom båten hem gick tre i natt. Har därmed inte sovit så mycket. Men annars är jag pigg! Jag borde egentligen plugga nu, men känner samtidigt att jag inte alls har lust. Det är ju så mycket att catcha upp med nu efter allt man missat, haha. Bästa ursäkten. Nu måste jag lägga mig ner i sängen och kolla på det nya The Walking Dead avsnittet. Har ju väntat i ett år på att få reda på vem som dör, buhu. Ni får ha det super också hörs vi! Puss & Kram. 

Likes

Comments

Hej på er allesammans! Har ni haft en bra dag? Idag har jag checkat av två prov vilket känns hur skönt som helst! Och vet ni vad? Just nu har jag ingenting att plugga till. Hur skönt är inte det? Jag tänker verkligen ta vara på denna tiden nu innan lärarna bombar med läxor & prov igen. Förresten! Jag överväger att börja med youtube igen. Dock är jag är inte helt hundra än, men om ni har några videoförslag så skulle jag bli jätteglad om ni kommenterade det! Ni hittar min youtube kanal här. Kram. 

Likes

Comments

♡ ~ Painting ~ 

Hej på er allesammans! Har ni hört talas om att det finns målarböcker för vuxna? När jag fick reda på detta kände jag mig bara mer än tvungen till att köpa en. Det är ju perfekt om man bara känner för att koppla av en stund, och man kan även utnyttja sin kreativitet till en högre nivå. Jag bara älskar detta! Har ni också en sådan?

Likes

Comments

Godkväll på er! Hur har er dag varit? Min har varit bra! Efter en sista lektion i bild idag har jag fått en massa olika tankar angående motivation och framtid. Helt plötsligt efter den bildlektionen blev jag så sjukt motiverad på att bara jobba på och följa mina drömmar. Att jag har gått runt med en sådan glad & härlig känsla i mig nästan hela dagen klagar jag absolut inte på. Jag hoppas bara på att denna motivation stannar i mig nu, för annars blir det ju lite tråkigt. Nu har jag iallafall fått en massa nya tankar och idéer som jag hoppas lyckas fullfölja! Wish me good luck, hihi. Ha det bäst! Kram.

Likes

Comments

☼ ~ good morning sunshine ~ ☼

Godmorgon på er allesammans! Då var det måndag igen, tyvärr. Men ny vecka, nya möjligheter. Säger man inte så? Idag väntar veckans längsta skoldag vilket faktiskt är väldigt skönt, för då är den dagen överstökad liksom. Planerna är få, men plugga får det väl bli. Jag försöker också vara så aktiv som möjligt på bloggen nu. Så det blir nog ingen förvåning om jag förbereder lite inlägg idag också. Jag ska försöka lägga upp tre inlägg om dagen, men jag kan inte lova något even though I want to. Jag gör iallafall mitt allra bästa och jag hoppas det räcker till. Ni får ha en superbra vecka också hörs vi! Kram. 

Likes

Comments

"Du tar verkligen så himla fina bilder! Brukar du redigera dem på något speciellt sätt? Och vilket program/hur gör du för att få till den snirkliga texten i början av inlägget? Kram!" Fråga av annamatildas

Tack så mycket för att du tycker om mina bilder! Det värmer verkligen! Jag tänkte att jag tar frågan i ett inlägg istället för att svara direkt på kommentaren. Kände att det kanske var fler som undrade.

Min lilla redigeringsprocess kanske kan låta lite komplicerad. Men för mig som är van så tar det inte lång tid att redigera en bild. Jag redigerar mina bilder i två olika program. Ett på datorn och ett på mobilen. Det program jag använder på datorn heter PhotoScape X och mobilen VSCO cam. Då brukar jag först redigera bilderna i PhotoScape och därefter VSCO. Jag redigerar alltså alla bilder i båda programmen. Jag vet inte riktigt om du vill att jag berättar hur jag redigerar, eller om du bara undrar vilka program jag redigerar mina bilder i. Om du eller någon annan vill att jag gör ett mer detaljerat inlägg om detta så gör jag det mer än gärna!

Den snirkliga texten i början av mina inlägg är en funktion som finns här på Nouw. När du är inne på "nytt inlägg" så väljer du att skriva en rubrik istället för text. Vill du ha samma typsnitt som jag använder mig av heter det Signerica. Symbolerna jag använder hittar du här.

Hoppas att detta inlägget var till hjälp! Har du/ni fler frågor så svarar jag som sagt på dem mer än gärna! Ta hand om er också hörs vi! Kram.

Likes

Comments