Så. Katten måste vara inomhus och ha på
sig tratten, som hon självklart älskar, till måndag morgon. Såret på sidan bara går upp om och om igen, och det hjälper inte särskilt att hon har blivit biten och varit i slagsmål under läkningen. Jag är så irriterad! Fattar inte varför den andra katten inte kan låta bli henne, och den är ju liksom uppe på loftgången och muckar med henne. Men, vi ska till veterinären på måndag. Blir bra, så får någon kolla och hjälpa lite.

Har börjat läsa Harry Potter-böckerna igen. Läser just nu The Half-Blood Prince. Så mysig känsla i kroppen. Har glömt bort så mycket om hur folket porträtteras i böckerna, och myser in mig i varje sida. Älskar det! Alla citat och händelser som inte är med i filmerna, och detaljer som jag glömt eller inte får plats i filmerna (som jag sett sönder). Och legenden som är Minerva McGonagall!

I övrigt ska vi hämta en ny soffa imorgon. Ny för oss, men begagnad. Dock sparsamt använd. Känns bra. Bort med den här lilla bäddsoffan. Sen ska jag till psykoterapeuten imorgon, vilket känns spännande. Eller något. Vi har inte setts på ett bra tag så hoppas att jag får ut något av det.

Gick ut och gick en sväng, enligt recept, och det var jätteskönt. Som vanligt. Eftersom att migränen äntligen släppt så körde jag på. Skön kvällsluft, mörkt och krispigt, nästan folktomt i byn och bara bra. Chillar i soffan med trasig katt och Gilmore Girls. Känns skönt i kroppen.

Likes

Comments

Jag har sovit från 04 till 22. Helt otroligt. Känner mig febrig och fortfarande trött. Och less för att jag inte haft ork att göra middag. Sambon säger såklart att det inte gör något. Såklart. Han är ju världens finaste människa, och jag känner mig genomrutten och värdelös. Varför slår det slint ibland? Är deppig sedan i natt. Det bara ändras på någon sekund. Hoppas att jag känner mig bättre i morgon. Måste ut. Leva. Röra mig. Inte vara så deppig eller sjuk. Hoppas hoppas hoppas.

Ska till psykoterapeuten på fredag, första gången på länge. Alltid något. Hoppas att det blir bra. Snart.

Likes

Comments

Likes

Comments