Yesss nu ska ni få lära känna mig väldigt ytligt för visst kommer ni lära känna mig bättre med bloggen. Vem är jag? Som sagt har jag bloggat mycket förut så jag är en van bloggare egentligen. Blogglivet är roligt och inspererande, jag älskar det. Det är väl antagligen därför som jag har hittat tillbaka. Jag slutade blogga när jag var som stressigast i livet, ni vet någongång mitt på gymnasiest? Idag har det gått två år sedan jag gick ut gymnasiet och jag är så lite stressad som man kan vara. Jag började livet med att flytta till London där jag bodde i ett år. Jag har, kanske därför, en väldigt stor kärlek till den staden och jag åker ner dit relativt ofta. Förra året började jag plugga till mitt framtida yrke som biomedicinsk analytiker i Örebro. Jag valde efter ett år att ta paus från utbildningen dels för att jag inte trivdes i staden men också för att jag kände att jag ville ha tid till annat kul i livet. Plugg kan vänta, det kan inte tiden. Jag flyttade ner till Vessingebro, en liten håla någonstans i Hallands territorium. Här pluggar jag om träning och hälsa och lever livet som bonde med inga som helst förbindelser till stan (typ). Nej men mer bonde och lantis kan man nog inte bli. Jag älskar det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen! Vet ni vad? Jag är tillbaka!!! Det känns så himla länge sen som jag höll på med blogg men nu tror jag att jag är tillbaka. Jag tror att jag har hittat tillbaka till denna fantastiska värld. Bloggvärlden. Jag har som ni förstår bloggat i många år tidigare men någon gång vid gymnasiet så la jag ner då jag kände att tiden inte fanns. Idag känner jag mer att tiden finns visst sålänge man vill, so here I am!!! I nästa inägg kommer jag presentera mig lite närmare och sen kör vi igång!?!!

Likes

Comments

London

Rosso Pomodoro är absolut min favorit italienska resturang. Den är dessutom belägen i Covent Garden som enligt mig är ett av de mysigaste områdena i London.

  • London

Likes

Comments

London, Vardag

Hej alla fina! Nu ar jag tillbaka och denna gang ar jag har for att stanna. Mycket har hant sedan jag bloggade sist. Det viktigaste ar val att jag inte bor kvar i Sverige. Jag flyttade till London i September. Sa ni kommer nu fa folja mitt liv i London. Hoppas att ni kommer att gilla det och stannar.

Likes

Comments

Igår besökte jag gymmet efter sisådär några månaders uppehåll. Det var skönt men inte mycket nyttigt gjort när man gymmar med Hanna. Eller vi brukar gymma bra men när man ska catcha upp hela sommaren samtidigt så gick det inte lika smidigt. Vi gjorde också en mysig lunch.

Likes

Comments

Hittade lite bilder från Bråvalla. Alltså ååååhhhhh Bråvalla, take me backkkk. On ni inte var där missade ni verkligen något!!

Likes

Comments

Nu är det så att jag och denna babe har börjat blogga tillsammans. Jag kommer att ha kvar denna blogg och ni kan fortfarande kika in lite då och då för jag kommer fortfarande att undatera här. Men mitt största fokus kommer att ligga på nya bloggen, Jadore.
 www.nattstad.se/jadore eller klicka HÄR

Likes

Comments

Tips

Dessa produkter är allt jag använder till håret. Den gula stora flaskan är ett Shampoo från L'oreal och den lilla gula är en inpackning från samma märke. Båda är köpta hos min frisör men går nog att köpa på andra frisörer också. De funkar perfekt till lite skadat/tort hår och ger grym volym. Rekomenderar starkt! Den blåa flaskan är en olja från märket L'anza. Den är sjukt bra och ger glans i håret och gör verklligen topparna mer livliga. Slutligen har vi den gråa flaskan till vänster och det är ett värmeskydd från märket Schwarzkopf och även den är köpt hos frisören. Jag använder den alltid innan jag ska platta eller locka håret och det är mitt favorit värmeskydd. 

Likes

Comments

Jobb, VardagKommer knappt ihåg sist jag bloggade men jag vet att det var ett tag sen. Ska absolut bli ändring. Jag har haft ganska stressigt med jobb och så har jag även varit borta i Norrköping och campat i fem dagar. Ett inlägg om den helgen kommer senare, möjligtvis även en film. Det var iallafall en sjukt lyckad helg och jag är så stolt över mig själv att jag överlevde fem dagars camping!!

Nu i juli jobbar jag heltid på Oasis och har semester på resterande jobben. Om ni är ute efter en fin klänning eller om ni bara har vägarna förbi så kom gärna och säg hej. Jag ger alla mina läsare en exklusive guidning genom hela butikens sortiment!!

Likes

Comments