Länge sen bloggen! Gud vad jag måste bli bättre. Och det ska jag!! Men hörrni vet ni vad?? Jag är färdig examinerad personlig tränare!! Känns helt sjukt och såå kul verkligen. Så igår var jag med min undebara klass och firade vår exminering. Det blev lite drinkar och dans följt av en jättemysig middag på Harrys i Falkenberg.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Hoppas att ni haft en bra helg. Själv har jag njutit till max av helg och Stockholm framförallt!! Det är söndag idag vilket för mig innebär tågresa ner till Vessingebro. Bokade tidiga biljetter idag vilket jag kunde ångra lite smått imorse när jag var tvungen att ställa larm på 06 då jag sov borta. Men det var bara att hoppa upp, åka hem, packa, trycka i mig frukost och dra. Min mami gör alltid marockanskt te på morgonen vilket seriöst ha räddat många mornar i mitt liv. Om ni inte provat marockanskt te så är det dags!!! Nu sitter jag på tåget med första stopp i Göteborg och avnjuter kaffe. Kopp efter kopp. Är ju numera SJ-prio Guld med gratis kaffe och påtår;)) Haha det är såå inte bra för mig

Likes

Comments

Hej älsklingar! Det är svårare än vad man tor att det kan vara att få tillbaka den bloggvanan som en gång fanns. Då kunde det inte gå en dag utan att jag bloggade. Jag är inte riktigt där idag men det kanske kommer såsmåningom. Hur som helst, jag är hemma i Stockholm den här veckan och har höstlov. Så underbart. Nästa vecka har jag praktik vilken jag kommer att göra på SATS. Ska bli grymt spännande verkligen.

Idag åker jag till Örebro för att tömma våran gamla lya. Det kommer förmodligen att ta hela dagen men shit vad skönt det ska bli att få det överstökat sen. No more Örebo!!! Eller jo syrran har ju flyttat till Örebro nu med sin kille så man slipper såklart inte staden iallafall. Nu ska jag skynda mig för min sjutss är här alldeles strax. Puss och vi hörs.

Likes

Comments

När man bor så här på vishan utaför Falkenberg med så mycket shoppingsug som det faktiskt innebär, blir det svårt att inte ta sig till Ullared några gånger i veckan. Ullared är verkligen en mental nedvarvning av det ensamma och till viss del tråkiga livet på vishan. Jag kan koppla av och bara förstå att jag fortfarande lever liksom. Det är inte en liten omställning pshykiskt att packa väskan från Östermalm till en håla i Halland på så kort tid och så spontant som jag gjorde. Sen att jag hittat livets chips som bara finns på Ullared är väl kanske en annan femma. Nej hörrni jag är så sjukt tacksam att jag hamnade så nära Ullared. Måste också hissa min ullaredpartner number one, Frida, som är på alla mina Ullaredresor. Kärlek till dig.


Likes

Comments

Nu ska ni få lära känna mig väldigt ytligt för visst kommer ni lära känna mig bättre med bloggen. Så vem är jag? Som sagt har jag bloggat mycket förut så jag är en van bloggare egentligen. Blogglivet är roligt och givande, jag älskar det. Det är väl antagligen därför som jag har hittat tillbaka. Jag slutade blogga när jag var som stressigast i livet, ni vet någongång i mitten på gymnasiest? Idag har det gått två år sedan jag gick ut gymnasiet och jag är nog så lite stressad som man kan va. Jag började livet efter gymnasiet med att flytta till London där jag bodde i ett år. Jag har, kanske därför, en väldigt stor kärlek till den staden och brukar åka ner några gånger om året. Förra året började jag plugga till mitt framtida drömyrke, biomedicinsk analytiker, i Örebro. Jag valde efter ett år att ta paus från utbildningen dels för att jag inte trivdes i staden men också för att jag kände att jag ville ha tid till annat kul i livet. Plugg kan vänta, det kan ju inte tiden. Jag flyttade ner till Vessingebro, en liten håla någonstans i Hallands territorium. Här "pluggar" jag om träning och hälsa och lever livet som bonde med inga som helst förbindelser till stan (typ). Nej men mer bonde och lantis kan man nog inte bli. Jag älskar det.

Likes

Comments

Hej bloggen! Vet ni vad? Jag är tillbaka!!! Det känns så himla länge sen som jag höll på med blogg men nu tror jag att jag är tillbaka. Jag tror att jag har hittat tillbaka till den fantastiska bloggvärlden. Jag har som ni förstår bloggat i många år tidigare men någon gång vid gymnasiet så la jag ner då jag kände att tiden inte fanns. Idag känner jag mer att tiden finns visst sålänge man vill, so here I am!!! I nästa inägg kommer jag presentera mig lite närmare och sen kör vi igång!?!!

Likes

Comments

Rosso Pomodoro är absolut min favorit italienska resturang. Den är dessutom belägen i Covent Garden som enligt mig är bland de mysigare områdena i London.

  • London

Likes

Comments

Hej alla fina! Nu ör jag tillbaka och denna gång är jag har för att stanna!!! Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Det viktigaste är väl att jag inte bor kvar i Sverige. Jag flyttade till London i September. Så ni kommer nu att få följa mitt liv i London. Jag hoppas att ni kommer gilla det och stannar!! Puss på er

Likes

Comments

Igår besökte jag gymmet efter sisådär några månaders uppehåll. Det var skönt men inte mycket nyttigt gjort när man gymmar med Hanna. Eller vi brukar gymma bra men när man ska catcha upp hela sommaren samtidigt gick det inte lika smidigt. Vi gjorde också en mysig lunch.

Likes

Comments

Hittade lite bilder från Bråvalla. Alltså ååååhhhhh Bråvalla, take me backkkk. On ni inte var där missade ni verkligen något!!

Likes

Comments