Jag känner att jag behöver en ny blogg start. Så nu säger jag hejdå till denna blogg och säger hej till min nya. 

http://vio.webblogg.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Vi sa hejdå utanför glasskiosken och jag fick verkligen hålla tårarna tillbaka. När vi skiljdes åt så följde jag varje steg hon tog tills hon försvann bakom hörnet. Kände mig snurrig som att jag skulle svimma. Det är inte varje dag man träffar en sådan underbar person som Lisa. Vänskap för livet. Nu är hon i Berlin alldeles själv och är mitt uppe i ett nystartat äventyr. Jag är så avundsjuk. Kommer sakna dig Lisa men vi ses ju snart igen!

Likes

Comments

Nu är vm slut och det känns ju surt för vad ska man nu underhålla sig med? Höll som sagt på Argentina och kände glädje efter varje spelad match men sen förlorade dom ju i finalen vilket var supertrist!

Likes

Comments

KLÄ MIG NÄR DET ÄR VARMT!

Det är 28 grader värmt här i Stockholm. Jag visste om hur vädret skulle vara redan innan jag valde kläder. Och ändå väljer jag att ta på mig svarta tighta byxor som slickar sig fast längst benen. Jag kunde ha tagit en klänning, en kjol eller ett par shorts men neeeej svarta byxor är bättre. Jaja hur som helst jag vet inte vad jag tycker om värme om jag ens njuter. Jag är en typisk svensk som gnäller när det är både varmt och kallt. Jag är en typisk vår och höst person. Jag älskar mellanting där man aldrig blir varm eller kall.


Likes

Comments

Igår var det party vill jag lova. Nej men vi alla på jobbet var bjudna till Maria vår kock på middag. Det var nämligen en sån dag på jobbet då hälften gick på semester och hälften slutade. Så vi bestämde oss för att ha nån slags avslutningsfest. Det blev grillning, efterrätt och drinkar. Vi satt uppe till halv 4 och drack och snackade. Kom hem vid 5 nångång. Idag har varit en lugn dag. Legat ute på gräsmattan i solen i flera timmar och lyssnat på musik. Lillis kom hit vid sex så kollade vi matchen och käka pizza. Vi promenerade hem till henne sen och bastade. Nu ska jag hänga lite med min kära mamma.


  • 312 Readers

Likes

Comments

Just nu barnvaktsmyser jag med syskonen. Den ena sover och den andra ritar. Eller färglägger teckningar som jag ritat. Känner mig dock lite off mot dom eftersom jag är så inne i fotbollen. Argentina är ju laget jag hejar på mest av alla! Skulle va fett om dom kom till final.


Likes

Comments

Jag har som sagt varit extremt dålig på att skriva på senaste tiden och jag kommer knappt ihåg vad jag gjort sen jag skrev förra måndagen. Men kan ju nämna lite saker. Har blivit en heldel fotbollstittande, träffat Lillis massor, druckit vin med Benjam och Rebecca, druckit vin med Louise och Hanna, målat Hannas garage, hängt vid glasbrukssjön, bastat, flyttat från hökarängen och massa mer. Flyttade i söndags hem till mamma från Rebecca. Kommer bo där i sommar tills jag flyttar upp till Storuman. Känns konstigt att bo hemma igen men det fungerar.
  • Allmänt
  • 348 Readers

Likes

Comments

Okej nu är det juli och vädret är ett skämt! Vad fan är det här för sommar? Känns så konstigt för barnen på förskolan har börjat gå på sommarlov och personalen tar semester men det känns som att det är oktober.
Jag sov hos Felicia inatt och fick börja senare så hade inget för mig imorse så fick spendera 40 härliga minuter med en pratglad Benjam innan jobbet. Vi promenerade runt lite och han följde mig till jobbet och fick se hur jag jobbade. Nu har kg slutat för dagen och ikväll ska jag passa mina kära syskon.


  • Allmänt
  • 348 Readers

Likes

Comments