Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Musik
  • 376 Readers

Likes

Comments

Okej nu har jag sagt personligen till alla jag ville berätta för så nu kan jag skriva ut det! Jag drar upp till Lillis och Hanna i Norrland i höst och pluggar! Fett med fett fett FEETT

Likes

Comments

Jag har gjort fett mycket saker så det var fett länge sen, fan vad mycket fett jag tyckte in i denna mening, FETT!

Förra veckan fyllde jag år i tisdags och blev härligt firad av Lillis och jonis som bakat tårta. På kvällen blev det vin och grillning hos Lillis, Felicia kom också :)
Dagen efter spenderades ute med Amanda Lillis och jonis och en Box vin.
I fredags var det midsommar. Vi var alla vanliga tjejer plus jonis Johan och Christoffer som kom hit från Linköping. Först var vi hos Lillis och åt lunch samt lekte lekar. På kvällen var vi hos mig eller hos pappa rättare sagt och grillade. Christoffer sov hos mig i tre dagar tills han åkte idag till sin syster. Vi klickar så det var kul! Blivit en del fotbollstittande pga av honom vilket är kul för älskar ju fotboll egentligen.
Likes

Comments

Bara 2 personer kvar att berätta det för personligt, sen kan jag skriva ut det här. Friiiiheeeet!

  • 269 Readers

Likes

Comments

Idag vart det Skansen mys med Lillis hennes lillasyster tindra och min lillasyster Emilia. Det var en grym dag förutom att jag hade sån skavsår att jag knappt kunde gå. Jag gjorde något helt sjukt för att vara jag också. Jag kollade på ormar. En huggorm och två olika snokar. Det krävdes mycket mod och jag klarade inte att titta länge, sen mådde jag dåligt efter men vafan jag gjorde det iallafall.

Någonting som känns toppen iallafall är att midsommar är spikat nu så det behöver man inte tänka mer på utan kan koppla av. Det blir hos Lillis och vi blir några styckna.


  • Allmänt
  • 272 Readers

Likes

Comments

Den här veckan har fan vart brutaaaal! Känns som jag inte sovit på år. I tisdags började allt, jag var på Lisas lillebror Johannes studentmottagning. Det var väldigt lyckat, skittrevligt människor och grym mat! Jag och Lisa hängde mycket med 2 av hennes familjekompisar Samuel och macks. Efter mottagning gick vi även ut och tog en öl med dom. Blev sent som och jag var trött dagen efter. Ville bara sova dagen efter men då var det dags för veronikas studentmottagning. Den var också bra, sjukligt goda smörgåstårtor! Där tog jag dock ett bra beslut och följde inte med ut efter. Igår fyllde Camilla Pettersson år så var och bowlade och käkade med henne och många andra, det var kul med tanke på hur länge sen det var vi sågs. Vid 21 nån gång åkte jag och mötte Lillis på vårt utsiktsställe i Nacka och kollade på solnedgången, åt vindruvor och pratade om allt och inget.


Likes

Comments

Det vart ganska sent igår. Jag och Lillis satt på Medis kök och bar till 00 sen gick vi till malmen ett tag innan vi drog hem till henne och sov. Det va en väldigt mysig kväll med mycket prat och skratt. Är så glad att hon är hemma igen och faktiskt stannar hela sommaren.Hur fint? Hon har kvar vårt bästishjärta. Tyvärr har jag tappat mitt för säkert 10 år sen.

Likes

Comments
På väg till stan för att ölmysa lite med Lillis. Håller aktiviteterna uppe och hjärnaktiviteten nere. Skål för fan!

Likes

Comments


  • Musik
  • 222 Readers

Likes

Comments