Gick just in på instagram och fick se att Laura och Josse hade bokat sin resa hem nu. Så jävla glad blev jag att tårarna bara spruta. Saknar dom så sjukt mycket och vill bara kramas igen. Nu jävlar börjar vi där vi slutade. #Dvd1800


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Jobbig dag som fan. 1 jag gick från jobbet sjuk. 2 idag var rättegången jag så länge fruktat, kan tyvärr inte skriva här vad den handlade om för det är väldigt personligt och dessutom är händelserna sekretessbelagda och vill inte begå något slags brott. I vilket fall så var jag både nervös, oberörd, ledsen och riktigt arg i omgångar. Har väntat så långe på den här rättegången och äntligen var det som en stor sten släppte från mitt bröst. Nu är jag hemma, Richard är borta tills i helgen och jag ska vila upp mig.

Likes

Comments

Åkte direkt hem till mormor från jobbet och fick mat, passade på nästan direkt hoppa ner i badkaret. Sen jag flyttade från Fisksätra i slutet av augusti har jag inte badat en enda gång och jag brukade bada varje dag innan. Det var såååååå skönt. Måste börja åka hem till folk med badkar mer.

Likes

Comments

Shit vad kallt det har varit idag. Var tvungen att gå upp strax efter 6 imorse och följa med mamma till centrum och köpa ett busskort. Det var så kallt och jag var dödstrött ville bara gråta haha. Började jobbet klockan 10 som vanligt och när jag kom till Gubbängen var det ännu kallare än Nacka vilket var jobbigt med tanke på att vi var ute fram till lunch. Måste börja använda vinterkläder på riktigt nu för jag fryser ihjäl.


Likes

Comments

Efter jobbet idag åkte jag hem till pappa och passade mina bästaste och finaste syskon. Både Emilia och Julian var på toppen humör och vi hade jättemysigt. Mathilda kom dit innan jag skulle åka och vi åkte in till söder och åt Kinamat på bamboo garden. Efter tog vi en fika på Waynes coffee. Kul att träffa Mathilda mindre kul att hon åker hem om nån dag igen. Skulle möta Arne 20.45 i centrum och ge hans busskort plus att ta mammas kort och köpa ett nytt busskort men Arne hade somnat på soffan och jag stod och vänta 1 timma och ringde som en galning men han dök inte upp. Tillsist så gick jag hem till dom men porten var låst och jag fick klättra över balkongen och knacka på där.
Grrrrr vad irriterad jag var. Nu sitter jag i soffan kall som fan och tänkte kolla geordie shore och äta choklad och dricka cola, det förtjänar jag efter 1 timma i kylan!


Likes

Comments

Okej jag sa igår att jag ville ha snö, och till min glädje ser jag nu på SMHI att på söndag den 1 december ska det komma snö i Stockholm. Hoppas det stämmer, skulle vara så sjukt mysigt!

Likes

Comments


Är så trött på allt här hemma just nu. Vill åka bort någonstans. Egentligen vill jag ju plugga ett år i USA som jag så många gånger innan har nämnt men känner inte att jag psykiskt kommer att klara av det. Tänkte att jag kan åka iväg någonstans i typ 2-3 månader istället. Kollade upp Malta och det känns soft att plugga där eftersom min moster och kusin bor där. Skolan ligger i St Julians och dom bor 15 minuter därifrån. Tänkte bo på ett studenthem men har också blivit erbjuden att bo hos min moster. Tänkte att man kan kanske bo på studenthemmet i typ 5 veckor och 3 veckor hos Nina. Planen är att åka typ mars, april, maj eller nått sånt så man får lite värme också. Tänkte kolla upp lite om sen boka om en månad eller så!
 

Likes

Comments

Har börjat längta efter snö nu. Vet att jag säkert kommer börja gnälla efter nån vecka men ändå. Det är så mysigt med snö och ljus och allt som hör vintern till.


Bilden är tagen utanför mitt sovrumsfönster i björknäs, 2 vintrar sen.

Likes

Comments

Jag har mycket rädslor och fobier bland annat ormar och blod men en av mina värsta rädslor är att förlora personer jag tycker om och bråk i allmänhet. Jag är en sjukt konflikträdd person som helst avstår från att bråka. Men missta mig inte jag kan verkligen säga ifrån och jag blir riktigt arg också. Jag vet inte riktigt vad det är som gör mig så rädd att förlora människor runt omkring mig men det är bara så. Vänner för mig har alltid varit allt i hela världen. De betyder lika mycket som familj för mig. Jag lutar mig på mina vänner mer än jag borde. När något går snett i en vänskap går jag i taket. För mig känns det som att förlora en vän skulle vara jordens undergång och kommer föralltid undvika att det händer.

Likes

Comments