Denna helg har varit toppen!!! Har jobbat Varje dag men det har varit lugnt då jag börjar så sent. Fredagen spenderade jag först hos Hanna och drack lite med Hanna, Lillis och Hanna sen drog jag och Tilda ut och träffade Robin, hans kusin och deras kompis. Blev en mycket trevlig kväll och jag sov hos Robin sen. Igår spelade Hanna och Lillis på söder sällskapet, och dom var mycket duktiga vill jag lova. Det var en sjukt lyckad kväll då alla kunde vara med för en gångs skull. Vi samlades alla hos Clara innan och förade samt spelade lite spel. Mycket bra kväll! Nu har jag just kommit hem från jobbet och snart kommer Benjam och Dmitrij hit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsJag måste bara säga att jag älskar den nya appen Vine, det är ju en helt genialisk ide alltså. För er som inte vet vad det är så är det typ som instagram fast med videoklipp istället. Man har några sekunder på sig att filma och kan klippa ihop olika scener. Tycker alla som inte har appen redan borde skaffa den för det är grymt nice!!!

Likes

Comments

påhittig rubrik va?

Tänkte berätta lite om min dag som varit typ som alla andra dagar. Jobbade mellan 11-17 och drog sen till Hanna där jag, Hanna och Mattias mest Mattias drog ihop en riktigt god wok till middag. Hängde där nån timma och sen åkte jag hem. Fick se Hanna öva lite på Dj grejer och det ska bli så sjukt kul att se dom på Lördag. Denna helg kommer att bli grym på många sett. Det är löning, H & L spelar och kommer träffa sjukt många härliga människor som jag saknat!! 

 

Likes

Comments

Okej lördag kommer bli en fet kväll. Lillis och Hanna ska Dj:a ute för första gången. Denna kväll ska jag lägga ner hela månadens glada humör på och göra det till en riktigt grym kväll. Ska dansa tills mina ben går av. åååååååh kan det bli lördag nu!


Likes

Comments

Lillis är här vilket är kul för det var länge sedan hon var det :) vi har ätit godis och kollat på searching for sugar man. Andra gången jag ser den men den är fett bra!! Imorgon är jag också ledig och ska tvätta och sånt tråkigt. Ska försöka träna också.

Likes

Comments

 


Idag och imorgon är jag ledig från jobbet vilket jag är så sjukt nöjd över. Har nämligen stått lite mer än vad jag tror mitt ben och knä pallar. Igår när jag gick från jobbet kunde jag knappt gå och när jag skulle gå och sova hade jag svårt att somna av smärta. Så idag och imorgon blir det soffan för mig så jag inte har ont på onsdag när jag ska jobba igen!

Likes

Comments

 

Igår kväll när jag skulle sova så började jag tänka en massor som man alltid gör när man ska sova. Började tänka på relationer kring människor och hur alla kan vara så olika. Att saker jag tycker är så självklart tänker andra kanske inte på . Jag tror ändå att jag är en ganska bra person...hehe ska inte prata bra om mig själv men jag vågar nog ändå säga att jag är det. Jag värderar bra saker, bryr mig mycket om andra och ställer mycket upp för de personer i min omgivning som jag tycker om. Men ibland känns det som att jag är för snäll och att några kan ta det förgivet. Man blir fundersam på hur mycket man vill ställa upp för personer som kanske inte är intresserade av att ställa upp tillbaka. Men kommer ändå fram till varje gång att jag aldrig vill sänka ner mig till en nivå jag inte trivs i och jag mår nog bäst av att få vara den jag är. 

Tycker iallafall att det är oerhört viktigt att hålla hårt om personer man bryr sig om för vänskap, familj och allt annat härligt är det finaste och bästa som finns! Lite random konstig text jag just skrev men vill få ut det ur huvudet. För er som läser denna text så är det inte riktat till någon speciell och ingen ska känna sig träffad, detta var en allmän tanke. 

Likes

Comments

Länge sedan jag lyssnade på Justin Timberlake men denna låt har satt sig i mitt huvud. Vet dock inte om jag egentligen gillar den.


Likes

Comments